“Мачът започна не добре за нас. Чиста ситуация, не успяхме да реализираме, след това дузпа и загуба на основен футболист за нас. Себастиян Вия е топ футболист. Всички искаме да налагаме млади български момчета, но явно имаме много да работим с тях. Вдигнахме летвата високо, разбирам емоциите в играчите. Аз не съм доволен, защото съм максималист. Но не мога да съм недоволен от самораздаването на футболистите. Липсва ни постоянство. Можехме да вземем този мач, ако се бяхме възползвали от ситуациите си, които обаче не бяха много. Играхме със страх, играхме бавно и тромаво. Това, което създаде Берое, го съсзададе на индивидуална класа. Опитахме да се противопоставим на Вия. Моите оказания бяха, че не искам той да играе с топката. Това се купува с пари. Берое имат късмет да го притежават. Ние надскачаме себе си и ще продължаваме да го правим. Днес сменихме схемата. Хиксът нас не ни устройваше. Всички футболисти, които са в отбора, ще получат шанс до края на сезона. Всеки един ще играе.”

9 КОМЕНТАРИ

 1. OOOказания. Букварче нещо?
  Пази Боже България! Журналята неграмотни, какво остава за масите?

 2. 3
  4

  Томап, а можеш ли да ни обясниш защо изобщо пускаш тоз Парцалев. Ефето е с класи над него, но ти не само пускаш този титуляр ами и срещу най-добрия им футболист.
  И двата гола бяха на Парцалев!!!
  Докога ще ни пилите на нервите с този?! Да не ти е любовница?!

 3. 7
  3

  Какво сте играли бре,льо льо? Добре,че беше пак съдията…. Иначе??!! То не бяха симулации,то не бяха провокации. Щипане,дърпане,бутане… Такива смешници! Щом видят,че губят топката веднага падат…..и това е достатъчно за им да се даде фал?!

  • 5
   1

   Идва в комплект с Мбапе, а треньор ще стане Гуардиола!

  • 5
   1

   Крушарски има пари колкото за дясното мъдо на Вия-да го посмуче малко.

 4. 3
  6

  Никакъ впроблем не е Крушарски да купи ВИЯ.. Само не е рекъл.. Да си жив купоносителю

  • 2
   1

   Ако можеше да се купува с кислород,то съм сигурен,че Крушата щеше да докара при нас и Меси!

Коментарите са затворени