Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов бе специален гост на откриването на футболен терен в село Труд, Област Пловдив, чието финансиране е осигурено по програма FIFA Forward 3.0 със съдействието на БФС. На церемонията от името на футболната централа присъстваха още членът на Изпълкома на БФС и президент на Аматьорската лига Румян Вълков, Валентин Чакъров, директор “Първенства и турнири”, както и Огнян Златков, председател на пловдивския Зонален съвет към БФС.

Сред официалните гости бяха и кметът на с. Труд Спас Стайков, легендарният футболен рефер и настоящ председател на Общинския съвет на гр. Пловдив Атанас Узунов, Димитър Иванов, кмет на Община “Марица”, и президентът на ФК “Пълдин” Георги Славов.

Игрището е с размери 85×55 м и е с изкуствена трева. Теренът в с. Труд е още един успешно реализиран проект, част от дългосрочната стратегия на БФС за развитие на футболната инфраструктура в цялата страна, похвалиха се от БФС.

1 КОМЕНТАР

  1. И тоя олигофрен тръгна да открива мини игрища с изкуствено покритие. Все едно да твърдиш, че развиваш автомобилостроенето с производство на детски колички с педали. А, бе, Осмокласник, снощи гладали мачовете от ШЛ? Стадион, терен, публика, игра, физика, съдии? Това има ли нещо общо с това което се прави в България? Или, като си бил в района, защо не дойде да гледаш полуфинала при юношите? Защото всичко сте начертали предварително! “Кървавия” ти гол срещу ЦСКА ти осмисляше живота доста години, но това не ти пречи днес да лижеш задника на Ганчев!

Коментарите са затворени