Вчера едноименния тим на Несебър завърши 3:3 като гост на Секирово в Раковски. Срещата е от 28-ия кръг на Югоизточната Трета лига.

Днес, Недялко Москов, президент на Несебър коментира пред Sportal.bg.:

„Веднага след края на мача, написахме, че подаваме жалба срещу съдийството. Ще го направим утре. Претенциите ни към главния арбитър Георги Иванов са две. Първата, че не санкционира футболиста на домакините Иван Гендов, затова, че удари с лакът и разкървави лицето на нашия състезател Нуретин Пюскюлю.

Втората, че не отсъди дузпа в наша полза за нарушение пак на Иван Гендов. Георги Иванов ръководи мачове в професионалния футбол, но вчера не се справи. За мен той е страхлив съдия. В първата ситуация има удар, кръв по лицето, а картон няма. Поне жълт. Но ако го беше вдигнал, щеше да признае, че има нарушение, което пък беше брутално, за червен картон. После не свири дузпа и Гендов, който я извърши (срещу Никола Гавов) след това вкара за 3:2. Твърдо подчертавам, че нямам претенции към Секирово, отбора му и феновете от град Раковски. Всичко на мача беше нормално. Двете съдийски грешки за които стана дума обаче наклониха везните.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Москов защо ревеш бе мишко нали си много отворен при вас като се играят мачове на ваш терен Как свирят съдиите бе или този път го издухахте и не ти отърва съдията ти виновен гола вода ви е играта аз се пънеш за втора лига

  2. Огнян Златков или съдията Георги Иванов

Коментарите са затворени