Ботев Пловдив се върна на победния път, побеждавайки Берое като гост с 0:3 в Стара Загора. За жълто-черните на два пъти се разписа Георги Николов, който с попаденията си, а и с жествоете след тях показа, че мястото му е на терена, след като последните мачове влезе в ролята на резерва. С гол и асистенция се отчене Балоянис, а Уме записа 2 голови подавания. Двойката централни бранители Тамм и Чернев направиха също много силен мач. Стабилен под рамката на вратата бе реабилитирания Ханкич, а на бековете Папазов и Минков също свършиха прилично своята работа. В центъра на терена оперираха още Брахими, Попов и Балтанов. Влезлият през второто полувреме Акере затвърди впечатлението, че се намира в слаба форма и провали 2 контратаки на канарчетата, които можеха да направят победата на пловдивчани разгромна.

Берое стартира добре и създаде добро положение след само пет минути игра. Себастиан Вия беше изведен вляво и елиминира по фантастичен начин Николай Минков и даде остър пас към Вини Трибуле, ала Хидайет Ханкич отклони и топката не стигна до нападателя на старозагорци. След 20 минути игра Себастиан Вия се понесе през средата на терена и видя с извеждащ пас вдясно Франсиско Политино. Той овладя в наказателното на “канарчетата” и шутира силно, но Ханкич затвори ъгъла на удар и отрази. В 22-ата Берое изпълни ъглов удар, ала отбраната на Ботев се справи отлично и Емануел Уме взе топката и напредна. Уме пусна извеждащ пас към Константинос Балоянис, а той сам срещу Артур Мота промуши топката между краката на стража и поведе пловдивчани напред.

Гостите успяха да удвоят своя актив на стадион “Берое” след 32 минути игра. Константин Балоянис пласира отлично центриране към Георги Николов, който се откъсна от Карлос Алгара и с глава матира Артур Мота. Домакините имаха претенции, че Алгара е бил фаулиран, но реферът Арсов не сигнализира за фал и голът бе редовен. В сетните секунди на първото полувреме Себастиан Вия центрира отдясно към Дамян Йорданов, който атакува много странно топката пред вратата на Ханкич. Той бе проследен от Чернев, който отклони в ъглов удар, но съдията Арсов посочи аут за Ботев.

Шест след подновяването на играта Емануел Уме се разправи безцеремонно вляво с Викторио Вълков, след като бранителят на Берое беше безпомощен срещу офанзивния играч на пловдивчани. Уме даде успореден пас за Георги Николов, който отблизо нямаше как да сбърка и направи резултата 3:0. Три по-късно Берое стигна до най-добрата си възможност в срещата, след като Себастиан Вия беше изведе вдясно от Вини Трибуле. Вия центрира по земя към Сагардия, но бранител на Ботев изчисти. Топката отиде към Вини Трибуле, а нападателят шутира, за да може Николай Минков да изчисти от голлинията на Ботев.

189 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Фекале,

    понеже виждам че ден и нощ се напъваш да докажеш тезата си можеш ли да ми отговориш на 3 въпроса само:

    1. Дай един пример когато ЦСКА е уговарял да загуби във важен шампионатен мач. Може да е и извън столицата

    2. Вие като как сте хем едиснтвените честни пък ни пуснахте за Купата на Купите, т.е. в най-важния мач и за двата отбора в цялостното им съществуване

    3. Като как вие не сте замесени в порното в Стара Загора като новата черешка вкара 2 гола и е “следен от руски клубове”?

    • За да има порно в Стара Загора,трябва и двата отбора да са замесени.Тоест и Берое да уговаря мачове По тази логика и всички отбори които са падали от Ботев са замесени в уговорени мачове.Голяма е вероятността цялото първенство да е уговорено.Или всички отбори са замесени или никой.Това че някой футболист е следен от други отбори и е вкарал,не означава че мача е уговорен.Дали от Берое ги интересува за Николов, едва ли.Логиката ти издиша

  2. 5
    6

    Жълтият тартор носи прякора Фекала. И после защо Ботев и ботевистите са срам и позор от Източен 10…

  3. 3
    5

    Мангали се родихме курви ще умрем

  4. 1
    2

    Керкез нали ти каза че иска в 6-цата? Тва 7-мо място май само ти го търсиш. Това че ще играем бараж не означава че ще го вземем. Пак ти казвам мачкаме числата и адашите и отиваме супер надъхани да боднем и чорбата

  5. 6
    6

    Жената е прекрасно създание, което краси човечеството. Така че бултрасите не бива да бъдат определяни като жени.бултрасите срамят човечеството, затова са епилирани Педерасти.

  6. 9
    1

    Циганките спят под темите за Пловдивския гранд, както катуна им спи под мостовете на Марица.
    Жалки човекоподобни лилави маймуни, двама президенти от джамията Лайнута бяха убити заради черно тото и като отмъщение на ужилени букмейкъри – Главния и циганина Тасев.
    Защо нискостеблените спермояди Стойчо и Дончо мълчат като бити педераси, че има стопирано разследване на УЕФА за черно тото по ходатайство на Перуката, но той от 1 месец вече не е фактор и се очаква разследването да бъде възобновено, особено след шестте мача, нагласени на точен резултат 1:2?
    Догодина ви очакват дербита със Секирово и Карнобат, мили циганки!

    • 2
      5

      Тосю и Челсито след третия гол попитаха дека да найдат бахурите ва да гоейба.

    • Очакваме да паднат с 1:2 от Морето сега и да продължат да се правят на улави тея животни.

    • 1
      3

      Символ на селата и Гаьовщината

    • 3
      3

      Жълти циганки Добре че ви дадоха малко въздух че бяхте в кома живи и здрави пазете дупарите

  7. БОТЕВ Е СИМВОЛ НА ПЛОВДИВ.ИЗБРАН ОТ ПЛОВДИВЧАНИ.СИМВОЛИ НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ.НАЙ МАЛКО ОТ ЦИГАНИ,ТУРЦИ,АРМЕНЦИ.КРАЙ.

  8. 11
    3

    Всички цигански мачове без един тази година завършват 1:2, като третия гол почти винаги пада след 90-та минута. Яко захлебват на точен резултат тотомастиите и оттам изкарват пари за заплати и издръжка, щото Крушата нема финанЦ.

    Няма прокуратура в БГ да се сезира. Затова ще чакаме УЕФА да ги разследва. Няма го вече Перуката с неговите връзки да потулва разследванията.

    CSKA Sofia

    Lok. Plovdiv
    1
    2

    W
    30.03. 16:30

    Lok. Plovdiv

    Ludogorets
    1
    2

    L
    16.03. 12:45

    Slavia Sofia

    Lok. Plovdiv
    1
    2

    W
    02.03. 15:15

    Krumovgrad

    Lok. Plovdiv
    3
    1

    L
    24.02. 12:45

    Lok. Plovdiv

    Hebar
    1
    2

    L
    18.02. 15:15

    Arda

    Lok. Plovdiv
    1
    2

    • 1
      9

      Още ви разследваме тиквеник жълт! Сега сме до там мандата на цецо и доган и 50млн ! Жълти държанки послушни ! Искам ви на финал с рязаните да докажете как козирувате на агата с изкуствено око! Айде приятно бране на тютюн..

      • 7
        1

        Беззъб клошар, ти специално само по кофите разследваш за велпапе, бакър и джилязу. Айде марш на Скобата, мангасар!

        • Брате ни джилязото преди бая време продадохме … и по някой зъб си оправихме с инициали 1912

    • 1
      9

      Изгрев бойци ,бъркате!Вчера резултатът е 0:3,а не 2;1 !Вие сте представители на Столипиново и Скобата!Бог да го прости Челсито ви зачисли Столипиново!Не зависимо от всичко с добри чувства ,честита победа!

  9. 1
    5

    Виж ся палячо, през хуя ми е дали ще играем в Европа или не. Искам повече хора на Колежа. А това с твоите тъпи сметки няма как да стане. Искам следващите 2 мача същия резултат. Това ще даде допълнителна увереност на отбора за мача с чорбата.

    • Ти можеш да искаш квото си искаш, но приоритетите пред ръководството са Европа. Пък и замисли се-кво те ебе че ше направим равен с числа мисла и такива пръдльовци, ако после играем с Арсенал примерно.

  10. Добро утро,за малцинствата пак е имало “Безсъници в Столипиново”!Да си фен на циганското “Локо”е ДИАГНОЗА !!!

    • 1
      6

      Циганският БотевЪ/Изгрев бойс Столипиново/!В Ст Загора с гордост на плакат го доказахте!

  11. Ботев бие с 3:0 а това не ни носи радост. Знаем че руснакът нищо не е променил и ще продължим да сме детска градина за африкански футболисти. Това не е моя Ботев!

  12. 1
    8

    Фекале,

    понеже виждам че ден и нощ се напъваш да докажеш тезата си можеш ли да ми отговориш на 2 въпроса само:

    1. Дай един пример когато ЦСКА е уговарял да загуби във важен шампионатен мач. Може да е и извън столицата

    2. Вие като как сте хем едиснтвените честни пък ни пуснахте за Купата на Купите, т.е. в най-важния мач и за двата отбора в цялостното им съществуване

    • Предполагам ще поискаш и договора с букмейкърите да е нотариално заверен?

    • 3
      1

      Кое му беше важното на мача с мингяните, т.е. вас?

  13. Битката за Тракия.Спечелена.Високопланинските беси да си замълчат.Стикс омръзваш с твоята параноя.През минути пишеш едно и също.Жалък си.

    • Хаха. Сега знам със сигурност коя си и къде живееш, Бонке

      • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
        4
        1

        ВАЖНУТУ Е УТБОРЪТ НА СТУЛЮПИНУУ КЛОАКОМОТИФ ДА ВЪРВИ НАПРЕШ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ, ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))

          • Да. Тя е…
            не и обръщайте внимание – комплексирана възрастна женица

    • Два селски ненужни отбора ! Едните по-страхливи от другите! Голям кОр че сте победили джуджетата от парника с маруля

  14. Андрей, днес май теб яко те сгънаха

  15. 1
    4

    Извинете, но защо никой не се радва на тази победа?
    Тото, тото ама 3-те точки са си 3 точки.

    • 6
      2

      Защото Ботевистите сме трезви и разумни хора, неупотребяващи ацетонов лепило! Знаем в какво състояние се намираме и тази победа не може да ни заблуди! Ще трябват още поне две поредни победи и серия без загубен мач, за да се зарадваме истински. Други глупави въпроси?

      • 2
        1

        Две поредни победи не отговарят на интересите ни в момента, погледни класирането.
        За милионен път ви се казва че ние нямаме кяр да влизаме в шестицата.

  16. 1
    6

    Егати верно ли това порно се игра днес?
    Гонзо?

  17. Наздраве 🤠🍺🤠🍺🤠🍺🤠🍺ИСТИНАТА НАД ВСИЧКО
    7
    1

    ТАКА ВИ ИСКАМ КЮСТЕНДИЛСКА ИЗМЕТ !!!
    ГЪЪЪЪЪРЧ МАМА ВИ ДЕЙБА И ШИЗОФРЕНИЦИТЕ !!
    МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО ВИ СЪЗДАДОХА И ЗАЩО СЪЩЕСТВУВАТЕ .
    ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ АНОНИМЕН ТОТО КАТУН !
    ДОРИ МАЛКИТЕ ДЕЦА И МАЙКИТЕ ВИ НА СКОБАТА ЗНАЯТ ТОВА !
    ВИНАГИ ЩЕ СЕ ГЪРЧИТЕ В КОМПЛЕКСИ КОГАТО ЧУЕТЕ ИМЕТО СВЕЩЕНО!
    ЛЕКА НОЩ И СЕ РАДВАЙТЕ ЗА ПОРЕДНИЯ ДЕН КОЙТО БОТЕВ ВИ ОСМИСЛИ И ВИ СПАСИ ОТНОВО ОТ ВЪЖЕТО

    • Валудолче, Бонке?

  18. 2
    7

    кЪнРьЕ сМе ЖсЪ рАзБиРеМ гАт СмЕ гЕй ОтРеПкИ

    • Ти май наистина си от Кюстендил. Нашите мангали са един клас пред теб.

  19. 7
    2

    Виж ся мангале, не ние падаме в последната минута или бием в последната минута. Аре в дивия. Щом нямаш топки да поздравиш съперника, значи си путка.
    А оня малоумник където кани бултрас да напълнят джесика защото вие не можете, просто нямам думи. Всички ли сте такива идиоти?

  20. Щом потниците реват като линейки значи сме на прав път. Подминавай глупака с презрение.

    • "Подминавай"... хаха. Абе ти наистина си безнадежно глупав

      Затова ли постна 100 пъти…

      По-добре млъкни вече или УДВОЙ УСИЛИЯТА, Блекота

  21. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    3
    1

    НЕМЪМИ РАБТА Ф НУВИНИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ДА СИ ГЛЕДЪМИ СТУЛЮПИНСКИА ТИМ КЛОАКОМОТИФФ И ДА ВЛАГЪМИ МЛОГУ РОМСКИ ХЪС И ДУХ!!! И ША СТАНИМ ШАМПОАНИ!! ПУФ ПАФ!:))))))))

    • 2
      4

      БРАТКО ФЕКАЛЕ ОБИЧАН ТА ТИ СИ НАЩА ГОРДУС ДА СЕ ЖИВ ИЗРАФ ДА ТАЙЕБА Ф ЦЪРВУЛА

  22. 9
    1

    А ти чакай на селянина с ролса да събира от девет човека 8 милиона и Ботев да се бори за първото място, мама ви мръсна лъжлива пимпска депесарска мръсна!

    • До Стикс
      .
      Тъпи цигани.комлексса действа.Стикс педераст грозен предск
      Азуем.

    • Важното е Гиздака да направи пресконференция а рашко да спира зад бариерата другото не е важно

      • Дреме ми на куpa за някакъв си Гиздаков и напълно неизвестния Рашко. Крив, лош, няма истински претендент на руснака, така че докато не се появи такъв, всички заедно да подкрепяме Ботев и да не се делим!!! Само Ботев, оле!!!

        • Аз виждам само че днес свидетелят Ицко от магазина е по тих. Когато Ботев бие това не е добре и мъката е голяма. Амин!

  23. 9
    3

    Цигани и сто години да пишете и набеждавате отбора на Пловдив когато бие или завърши наравно в черно тото,за да отвличате вниманието на хората от вашите далавери и мошенгии цяла България знае коя е купената наркотитла и кои са най-големите тотоотбори!А феновете масово го написаха в сайтовете след порно театъра Слабия-Шльоко!Така,че ще се пукате от завист и злоба,но винаги ще бъдете малцинство и в сянката на гранда на Пловдив!

    • 4
      6

      Дада .. ние знаем кой да разследваме.. коментарите си ги запази за събора на село тази вечер ! Айде лягай че утре трябва да береш тютюна по хладно

      • 1
        10

        Символ е на селяндурщината,, лъжата и кражбата.

      • 1
        6

        Символ е в болната ти кратуна!? Ботев е посредствен отбор с епилирани фенове!

      • 1
        3

        БотевЪ е символ на дънни риби, комплекси и двуличие

    • Права си, но Фекала вика: Дръжте крадеца!
      Жълтур. За него е нормално все пак…

  24. 2
    5

    Фекала Андрей днес го направиха на … ДРИСНЯ

  25. 3
    3

    Пич, локомотивците те направиха на хармониката на Силвито..
    Казах, ти но ти продължаваш.
    Искаш не само ебан, но и бой май

  26. 8
    1

    Хайде като говорим за тото и коефициенти да видим коефициентите за победителите в мачовете:Арда-Шльоко,Шльоко-Хебър,Слабия-Шльоко,Крумовград-Шльоко,Литекс София-Шльоко и да видим с колко коефициентите са с повече от 2,60 до 3,0 в различните сайтове за Ботев!И най-големият тъпанар знае кои са тото курвите на България,от кой отбор имаше арестувани футболисти за черно тото и кой треньор от мача в първия пролетен кръг беше в ареста като футболист на Шльокото!

    • 1
      1

      я по-добре кайи колко залойи днес на Локо Сф.

      “Черно Море-Локомотив Сф. Коефициента за победа на Локото е 37!!! Вчерашния на Цесека с Локото беше 20!!! Днешния за победа на Ботев се даваше 3!! Аз загатвам вие”

    • За Стивън Петков ако говориш , той вече не е при нас

    • 1
      4

      Да и уефа разследват жълтата котва… 1912 счупени зъба

    • Жълти слуги на Пеевски, вие сте НЕГОДНИЦИ И ЛЪЖЦИ
      1
      3

      Ай де говорим за класирането. Нали щеше да питаш след първите 2 кръга?
      Питай де!

      • Цигани,слуги на турците са пловдивдивските мангали.

  27. 2
    5

    Как е класирането, Фекале?
    Виждам си се разпенил много днес, ама голям го ядеш пак..
    Нищо де… ти си свикнал

  28. 2
    3

    Чисто Тото. И двата отбора играят за здраве, поне да изкарат някий лев.

    • Жълти слуги на Пеевски, вие сте НЕГОДНИЦИ И ЛЪЖЦИ

      е как, бе майна. Ми то ботяфЪ са вилику!! и сяа били барцелона

  29. 2
    5

    Два трагични отбора. Победи по малко трагичният. Трагезия.

  30. 1
    5

    НАЩИ НЕГЕРИ БЯХА ПОДОБРИ ОТ ТЯХНИТИ САМО ЧЕРНИТИ КАНАРИ ИГРАЯТ ЗА ЕМБЛЕМАТА И ЗА БАНАНИТИ

  31. 2
    6

    Каня всички бултраси на 08.04.2024 понеделник в трибуна Бесика 19:30 часа. Ще имате възможност да изкажете как ще бъда бит!

    Съдиите на спора ще са Лаута Арми и Бригада ПЛОВДИВ.

    Да спрем с голите заплахи и да се срещнем, бултраси. Имате дата, час, място, после да не педерастеете пак, че се крия.

    • Станиславчо, само след като увиснеш на въжето, имаш право да каниш на дуел! Ти си измекяр, лъжец и разбира се педал! Бъди здрав и увисни под крана. Докато това стане си оставаш жалко недоразумение и нищо повече!

    • Демек ще се криеш под мишницата на големите цигани ли бе плъх? Хаха.
      Много добре знаем че ти Джамията само на картинка си я виждал и че до Джесика няма шанс да припариш.

    • Каниш бултрас да напълнят Джесика? Малиии. Ако бях буфер нямаше да стъпиш на джамията

  32. 4
    4

    Защо от ботевЪ оспорват, че мачът е курвенско тото??? Та 2019 година от ботевЪ гордо заявиха,че са курви на Локомотив и са дали мача.

    Когато сам се кълнеш, че си тото отбор с жълти фланелки, защо отричаш ДНЕС че си победил с уговорка???

    Признайте, че Локомотив би ботевЪ от Коматево с мъжка игра 2019, за да изчистите името си на тото отбор!!!

    • Само му кажи Хебър и Славия и повече не му обяснявай на лилавата плешива проститутка.

  33. 2
    3

    Моля ви не обръщайте вниамание на анонимния трол в този форум. Той е психично болен и достатъчно глупав за да разбере че се излага.
    По-лошото е че излага ботевистите, които сме умни хора и ни е срам от него
    Заявявам най-отговорно, че това не е ботевист и е платен трол

    • 1
      2

      Разбирам те, майна! Но според мен това е самия Андрей Спасов, който просто провокитра постове.
      Ясно е какво мислят ботевисти за този мач – като гледам никой освен този ненормалник не се радва.
      Чудя се дали има разлика между неговата професия и най-древната и дали той (или тя) го съзнава?!

  34. 5
    3

    Циганите газ пикаят!Как така те когато бият и няма тото и отборите като Арда,Слабия и ЦСКА играят уж на макс,а когато гранда на Пловдив бие все е тото!Ботев си имат пари и си покриват разходите с трансфери,честна игра и маркетинг и нововъвидения,а не като Клошарски с черно тото и далавери!Умрете от яд кюстендилски мангали!

    • 3
      4

      Ами нарича се футболни умнения, Андрей, и се постига с много труд в тренировките

    • 1
      2

      Не е тото от страна на Ботев, а от страна на Берое. Или симулативна игра, като не изключвам да са заложили че ще паднат. Все пак като няма заплати, пари могат да се припечелват и така. Макар и с коефициент 3. Големите пари падат на големи коефициенти и там замесените са от чорбаджията нагоре.

      • 1
        2

        Струва ми се че се оправдаваш.
        Това е напредък

        • Аз го казах още с първия си постинг, ама мангала не чете, той само драска.

          • 1
            1

            Да, да… вие винаги сте невинни. Те другите така…
            И така някак си невинно полегнахте на Крумовград и Лудогорец.

            Само се моли да не почне разследване защото вече половината ви ръководство е в затвора…

          • и на Локо през 2019 на финала… или се отричаш сега от това

    • 1
      3

      Да умрем от яд ли ? Що щото сте 100 точки зад нас или биете единствено и само отбори след 7мото място … да умираме от яд че поредна година ви няма ма футболната карта… честито ви постижение олигофрени

  35. 4
    2

    Черно Море-Локомотив Сф. Коефициента за победа на Локото е 37!!! Вчерашния на Цесека с Локото беше 20!!! Днешния за победа на Ботев се даваше 3!! Аз загатвам вие отгатвайте!

      • 2
        1

        Ако имаше малко акъл щеше да знаеш. Аз нямам нужда от пари, нито мога да наглася мача! Виж Гришата Крушарски и тези на терена могат!

        • 3
          2

          хахах. Явно си по-богат(а) от Гришата, но пишеш в този форум…

          Или си вече в рая…

          • Не съм по-богат Гришата тъпако! Просто не съм Гришата, нито Крушарски, нито Венци Дебелия….2:0….2:5 помниш ли?

          • 1
            1

            Аааа, разбрах … понеже кза че нямаш нужда от пари… та си помислих…

          • Ми казвай ги тези работи предварително, бе младеж!
            Знаеш ли от кога децата на Андрей не са яли салам…?!

        • 1
          3

          А защо разследваха Ботев за черно тото … а не гришата и крушарски и тия на терена ?

    • 2
      3

      значи гледаш коефициянта и залагаш къщата на най-големия… “мъдро”

      • Ти каквото и да гледаш нищо няма да видиш! Когато Гришата и Крушата решат, тогава залагай!

        • ми и аз съм като теб – не искам пари 🙂

          Пич, не чувстваш ли, че те подиграват от няколко страни.
          И то много по-умни от теб.
          Айде сменяй ника

  36. 6
    2

    АМЕБИТЕ МНОГО ДОБРЕ СИ ЗНАЯТ ЧЕ ЖИВУРКАТ САМО ЗА ТОТОТО НО ТОВА ГИ КЕФИ . КАКВО ДРУГО ИМ ОСТАВА НА АНОНИМНИЦИТЕ КЮСТЕНДИЛСКИ

  37. 3
    5

    Тук има един олигофрен дето запона много да срами името на Ботев и Ботевизма!

    Фекале, спри се защото ще те намеря

    • 3
      6

      Ако го намериш го покажи и на мен.
      Омръзна ми от платени тролове – олигофрени.
      И от самолет се разбра за този мач днес…

    • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

      ТУК СЪМ ЯШАРЕ, АМА НИ ЗНАМ КВИ БРЪМБАРЕ СА ТИ ФЛЯНАЛИ Ф КРА ТУНЪТА? ЯЗ КАЗВЪМ САДЕ КЛОАКУМУТИФФ!!! НИ КУМИНТИРЪМ ГЛУПУСТИ! ЗА МЕН СИЧКУ Е СТОЛЮПИНСКИА ТИМ И НАПРЕШ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))

  38. 4
    7

    Гонзо, спиш!!
    А уж щеше да се борис с черното тото..

    “”Заралии” изиграха един от най-безобразните си мачове от началото на сезона, а представянето им на моменти беше комично.””

    ” Треньорът на Берое направи всичко възможно да загуби мача с Ботев “.

    • 4
      3

      Абе балуш дебел , я си … майката китайка

    • Те Берое имат много слаби мачове този сезон.Това с числото ,беше победа,заради нежеланието на числото да са в първата шестица.Берое по принцип са посредствен отбор.С Черно море беше случайност.За разследване е мачът Локо Хебър с гол в последните секунди

    • Къв Данс-манс бе циганин миризлив, да ти еба Скобелевата майка!

  39. 5
    8

    ” Треньорът на Берое направи всичко възможно да загуби мача с Ботев “.

    Жълти циркаджийски клоуни, молете се да няма бараж за Европа Локомотив Пловдив и Ботев, защото мачът е на Лаута и няма как да измислите Педерастията 15 000 на 5000. Ще ви ИЗНАСИЛИМ НЕВИЖДАНО, съдбата на тоско ще ви се стори дар от Бога…

    САМО ЛОКО

    • 4
      1

      Лелеее джанго , ще ядеш от сламка цял живот !!!!!!

      • 3
        3

        Каня всички бултраси на 08.04.2024 понеделник в трибуна Бесика 19:30 часа. Ще имате възможност да изкажете как ще бъда бит!

        Съдиите на спора ще са Лаута Арми и Бригада ПЛОВДИВ.

        Да спрем с голите заплахи и да се срещнем, бултраси. Имате дата, час, място, после да не педерастеете пак, че се крия.

    • 2
      1

      Добре. Хайде сега грабвай нивелира на рамо и бягай на левия тротоар, където ти е мястото!

  40. 12
    2

    Всички цигански мачове без един тази година завършват 1:2, като третия гол почти винаги пада след 90-та минута. Яко жулят на точен резултат тотомастиите и оттам изкарват пари за заплати и издръжка, щото Крушата нема финанЦ.
    Няма прокуратура в БГ да се сезира.
    CSKA Sofia

    Lok. Plovdiv
    1
    2

    W
    30.03. 16:30

    Lok. Plovdiv

    Ludogorets
    1
    2

    L
    16.03. 12:45

    Slavia Sofia

    Lok. Plovdiv
    1
    2

    W
    02.03. 15:15

    Krumovgrad

    Lok. Plovdiv
    3
    1

    L
    24.02. 12:45

    Lok. Plovdiv

    Hebar
    1
    2

    L
    18.02. 15:15

    Arda

    Lok. Plovdiv
    1
    2

    • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      ИЛИ ТАКА, ИЛИ КЪТ ТЪПЪНА НА УЗУНДЖОФСКИЯ ПАНАИР!!…….СЪЩУ НОСИ МЛОГУ БОНУС, ДЖУЛЯЗУ ИЛИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!:)))))))

  41. 7
    1

    Вие си коментирайте, аз нямам повече въпроси. Онзи който твърди че коефициент 15 и коефициент 3 са едно и също, да се върне в трети клас заедно с Гонзо!

    • 1
      1

      сега 15 а по-нагоре 20.. пич, ти чуваш ли се какво и кога говориш?

  42. 3
    6

    Гонзо, започни разследването на този “мач” преди УЕФА да го започне

    • 7
      1

      Събирайки желязо , това ли ти роди хермафродитския мозък
      Мухахаха

  43. 2
    5

    Жанпйони сни ва с тас игра няма кой да ни съ упре!

    • 5
      1

      Да та упра в сраката да тайба Ф лилавото недоразумение!

  44. 2
    6

    Изводите от този мач които аз направих за себе си. Слаби сме. На Акере да му се намери отбор и да пътува щастлив. Още малко шансове за Уме и ако не влезе в час….по пътя на Акере. Младите трябва да тренират яко и с повече самочувствие и решителност! Повече шансове за Мертенс и Степанавичус, за да знаем какво могат. Гледаме напред! Само Ботев!

    • 1
      6

      Напълно съм съгласен, Акере е безумно слаб, не се знае какво му е влязло в главата, но от такъв футболист нямаме нужда. Като видях Балтанов, за сметка на Мертенс, ми прилоша. Но все пак трябва да се отчете, че ветеранът от 10 отигравания, направи 2 – 3 без грешка. Не е хич малко.

  45. 10
    3

    КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ТОТО ОТРОЧЕТА ПАК СЕ ОБАЖДАТ КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА . ВСЕКИ ВАШ МАЧ Е ТОТО ! ИЗМИКЯРИ ЦИГАНСКИ. ЗА ТОВА ВИ СЪЗДАДЕ НАРКОТО И ЗА ТОВА СЪЩЕСТВУВАТЕ !
    НИКОГА НЯМА ДА СТЕ НИЩО ДРУГО ОСВЕН ТОТО АНОНИМНИЦИ !

    • 4
      8

      Помашкото тото отроче днес разби букитата,заедно с марулите са за прокурор и вадене от групата

      • 5
        1

        Колко беше коефициента. Знаеш ли? От коевициент 3.0 нищо не можеш да разбиеш! Виж с коефициент 15.0 като вчера-става.

        • 1
          4

          Ти колко спечели вчера?

          Само гледай да не те чуе Гришата че и работодателя ти няма да те спаси…

    • 3
      4

      Мръсната селска сган разби тотото,най мразения отбор в БГ днес изби рибата,майка ви дейба помашка напускайте града изчадия

    • Кажи им братко! Кажи им и за цецо крадецо що схеми врътнахме ! Иначе сме като рилските езера чисти …

  46. 2
    1

    НИЕ ТОТО НЕ ИГРАЕМ!?САМО ПОМАГАМЕ ФИНАНСОВО НА КОЛЕГИТЕ ДА СИ ПЛАТЯТ ЗАПЛАТИТЕ!!!

    • 2
      1

      ти си толкова прост, че дори не може да разбереш че това е престъпление.

      Ех, какво ли не правят комплексите изавистта?!

      • Даването на пари под формата на заем от кога е престъпление?

        • хахах. олигофрен!
          “Даването на пари под формата на заем” … абе теб кой те е учил да тролиш така некадърно

  47. 5
    5

    Ебати жалкото ръководство дето имаме – дори един мач не може да уреди като хората.

    Разбра се от километри:
    “Заралии” изиграха един от най-безобразните си мачове от началото на сезона, а представянето им на моменти беше комично.”

    • 7
      2

      Вълчооо карай таксито , че във футбола ич та няма

  48. 6
    9

    Порното в Стара Загора завърши. Шпалир до вратата на негърчето и 0:1. После от 5 защитника, никой не скочи, а личния пазач се “спъна” и 0:2 ….
    хахах
    Време беше за малко прах в очите на селяците защото след вчера…

    • 1
      2

      Няма порно в истинския смисъл на тотото, в Берое кинти няма, няма и хъс за игра. Заложили са момчетата на точен резултат за да изхранят семействата си. Порното е когато става въпрос за огромен коефициент като вчерашния.

      • 2
        3

        Огромен коефициент има в 95% от мачовете, селски.

        Хайде сега “момччетата заложили”… ами нали коефициента е малък?!?!

        Сама с противоречиш, Бонке!
        Но продължавай да се мяташ – много кефиш

        • Едно е да сложиш 10 лева и да вземеш 30, друго е да сложиш 10 и да вземеш 150! Не ли?

          • Не му се обяснявй на циганина, че се взима насериозно.

      • Да, да … Гришата има пари за 10 живота, но … “играе тото”.
        Андрей, ти ли си?

        Ало, рекетьорите от ръководството, сменете си трола – този буди само съжаление…

    • Мангич , ела , има кранове бол на ст Христо Ботев , може и да скочиш, може и с въже да свършиш работата

      • 2
        2

        Явиха се.. за да участват в порното

      • Точно както и Литекс вчера не се явиха, нали циганино?

        • 1
          3

          Разбирам желанието ти за аналогия, но не разбирам как сам не разбираш че ставаш смешен.
          Едва ли ти плащат толкова, че да се се излагаш така!

  49. 6
    2

    Честита победа !Огромна разлика между Ханкич и Игонен.Младите Чернев и Папазов имат още много да трупат опит за да не правят наивни непредизвикани грешки.Минков на прилично ниво.Акере в отвратително слаба форма .Само “Ботев”!

    • Ханкич е съвсем друга класа. Папазов ми хареса страшно много, а Минков най-сетне си намери амплоато-тоя пич е идеален за дефанзивен полузащитник.

      • 1
        2

        Имаше ли нещо което да беше неспасяемо и той го спаси? Аз не видях. Минков влезе в ролята на вратар един път и толкоз.

    • 1
      1

      Минков , за мен беше играч на мача. никога не съм очеквал да кажа подобно нещо, но е факн, че покри много терен и най – вече с изчистването от гол линията. Можеше и да се обърне мача, като гледах как я баха подкарали слид третия гол.

    • 2
      1

      На Акере му падна цената главоломно. Някой му е напълнил главата с бръмбари, че е нещо кой знае какво. Един демараж и толкова.

  50. 8
    2

    Добре дошъл Жоро Николов, радваме се че най-сетне пристигна.

    • Да, точно това се чака от него. Не е лош, има хляб в него, на 21 години е само.

  51. 4
    7

    Ботевист съм, но от този мач Никави заключения не мога да направя! Берое излезнаха ли на терена? Еф Бет лигата в целия си блясък! Какъв беше коефициента, някой знае ли? Все пак в Берое заплати не се плащат и някак си хората трябва да се изхранват. Пак повтарям че съм заклет Ботевист за тези които не са чули.

    • 5
      0

      Коефициента беше недостатъчен, за разлика от вчерашния мач на циганите.

      • 2
        4

        Ти малоумен ли си? Явно да, ако мислиш че точно в този момент Джуджето ще се занимава с тото….
        Айде малко да слезеш на земята и да не създаваш впечатление че всички ботевисти сме олигофрени пропити със злоба и завист като теб

        • В кой точно момент ве галфон? Ти ако си мислиш че Джуджето вече не е наясно че и тая година за тях ше има КУР си по-прост отколкото изглеждаш.

          • 3
            4

            А ти ако си мислиш, че ЦСКА ще легне насред София по този УНИЗИТЕЛЕН начин си по-прост отколкото изглеждаш.
            Та буферите ги смляха барабар със съдията
            И не ме обиждай за да не те намеря!

        • 3
          1

          Човек, срам ме е от теб. Ходи в на циганите темите да им помпиш самочувствието.

      • Вчерашния коефициент беше повече от съблазнителен. Джуджето знае шампиона и ще използва още няколко такива мача за да захлеби. Днешния коефициент колкото и да е бил малък, ще донесе кинти за да могат латиносите да не крадат от магазините. Цеката също захлебва яко! Въобще първенството ни е жалка картинка!

        • 2
          1

          Но Гонзо каза че ще се бори с черното тото, като свинкя с цинкова кофа.

        • 1
          3

          Ако си мислиш, че Джуджето е във футбола да “захлеби” на дребно .. значи изобщо не следиш БГ футбола в последните години

          Само да ти повторя – внимажай да не разбере какви ги говориш…

  52. 8
    1

    Eeee ДПС Хамзъ сега няма да е щастлив че Ботев бият. Язък за напана вчера след победата на Локото. Няма нищо де, чакаме нова загуба на Ботев, за да гоним руснака. Ашконсул Хамзъ ДпсЪ

    • Вземи си руснака у вас да му правиш свирки,глупак.
      С тези измамниви цял живот ще сма посредствен отбор.
      Не го ли разбра?
      Или ти трябват още 30 години да гледаш некадърното управление на Зингата

      • Ице, Ицак, празнувай си в скайбокса на Ляката заедно с твоите приятелки и не се напъвай много да не изсереш нещо голямо, че само това можеш. Живей си дпсарския живот, клякай ставай, лапай, радвай се на мига, докато Ботев пада

Коментарите са затворени