“Преди няколко дни играхме с Лудогорец и загубихме нелепо. Тогава се счете че човекът не влияел на ситуацията и признаха гола, сега пък обратното – влияел. Мисля, че ЦСКА са допуснали само 13 гола, а ние днес вкарахме два и изпуснахме още няколко. Това показва, че въпреки продажбите, които направихме, въпреки трудностите ние се справяме. Разбира се имаме още много какво да работим. Аз винаги съм бил привърженик на футбола. Ако тръгнеш да лъжеш футбола, рано или късно ти се връща. Днес отново има казах, че мечтите започват, когато страха приключи. Момчетата имат нужда от спокойствие, защото имаме много млади играчи!”

9 КОМЕНТАРИ

 1. 13

  Това е един от малкото случаи,в които Томаш показва мъде с изказ!
  Въпреки държанието му в повечето случаи,РЕСПЕКТ,голям треньор,щом от останалият му баберек успява да събере отбор,който бие и играе наравно с грандовете!

  • 2
   3

   “Баберек” е супер тъпа класификация за играчи като Мичи Нтело, Бабакер Дион, Митко, Христо Иванов, Ангел Лясков, Райнов, Петков, Сегура, Евандро, Ефето, Павлов… дано не изпусна някои

   С изключение на Парцалев и Томов всички са класа и ако не беше магафрешкия инат на Крушарски сега щяхме да сме в 3-ката.

   Интересно колко пъти трябва д аизпуснем медалите зарати този човек?! Да, донесе много успехи, но и заради него много пропуснахме

   • Ти си за психиатрията,бе ,,разбирачо” !Спри да плюеш по Крушарски,защото всичко което сме спечелили до сега е под негово ръководство!Защо не се намери един пловдивски бизнесмен да вземе или да помогне на Локомотив!?Млъкни и дърпай дявола за опашката!

 2. 8
  1

  Браво на Томаш, че се осмели да каже истината право в телевизията на мафията

 3. 11
  1

  Браво на Локото за този мач!
  Така трябва да се играе целия мач въпреки съдийските тесли. Ясно е, че едни и същи ситуации се тълкуват различно в зависимост срещу кого играеш. Ако искаме да гледаме интересен футбол и по специално в Пловдив( на новите стадиони) трябва да сме безкомпромисни срещу софийските и разградски мекерета, които редовно получават подпирания от съдиите.
  Надявам се Ботев Пловдив да играят по същият начин от първата до последната минута в двата мача за купата и да се поздравим с успех накрая.
  Успех на Пловдивския футбол без значение кой кой отбор подкрепя и дано скоро да има постоянно европейки мачове на новите стадиони.

 4. 10
  1

  Браво и на тома човека покзва че си разбира от работата Само Локо!!!!!!!!

 5. 7
  1

  Стоян канара пак ще набий Фатмето и двата изтърсака ва да гоейба.

Коментарите са затворени