Локомотив Пловдив взриви ЦСКА-София насред Националния стадион в София, побеждавайки с 1:2. Тимът воден от Александър Томаш пропусна да разгроми червените като гост, а за да не се случи това помогнаха и арбитрите в тази среща, които още през първото полувреме показаха, че трудно ще позволят ЦСКА да загуби. Гол на Черно-белите още в началото на мача бе отменен заради изсмукана от пръстите засада на Мичи Нтео, който според съдиите явно трябваше да сложи шапка-невидимка и да изчезне от терена при голов удар на Мартин Петков.

През цялата среща пловдивчани бяха по-опасния отбор на терена и създадоха много голови положения, удариха греда, вкараха три гола /единия отменен/ и плетяха бързи комбинации в атака. С много късмет и сякаш от нищото и червените стигнаха до гол след центриране и удар с глава.

В крайна сметка в края на мача справедливостта възтържествува и Пешов донесе победата на смърфовете с гол в продълженията и негов втори за мача.

Двубоят на стадион „Васил Левски” стартира по доста интересен начин, като гостите от Пловдив успяха да реализират гол още в 5-ата минута. „Смърфовете” вкараха чрез Мартин Петков след много добра атака по левия фланг. Ангел Лясков получи по крилото, напредна няколко метра и центрира към Бабакар Дион в наказателното поле, който свали към Мартин Петков, а юношата на Левски с хубав удар от около точката на дузпата порази целта. При изстрела на Петков обаче, Мичи Нтело бе зад отбраната на „червените” и според съдиите пречеше на видимостта на Бусато. Чинков бе привикан от своите ВАР асистенти и след като сам прегледа положението, реши да отсъди засада и да отмени гола.

След отменения гол футболистите на Нестор Ел Маестро се опитаха да изнесат играта в по-предни позиции, но това не донесе опасности пред стража на гостите. От своя страна пловдивчани контраатакуваха опасно най-вече по дясното крило. В 19-ата минута Дион нахлу в наказателното поле, но в последния момент Густаво Бусато действа решително и успя да избие топката в ъглов удар.

В 24-ата минута Локомтив Пловдив стигна до нова хубава възможност за гол. След поредна атака по десния фланг, този път топката се озова в Оливер Кандем, който реши да стреля с левия крак от границата на наказателното поле и принуди Густаво Бусато да се намесва решително, избивайки в корнер.

Домакините отговориха с много коварен изстрел на Тибо Вион от дистанция. Бранителят стреля, топката тупна и затрудни максимално Кристиан Томов на вратата на гостите. Вратарят на „смърфовете” все пак се справи, въпреки че не бе убедителен в намесата си.

Следващата добра атака в мача отново бе на сметката на „червените”. Фернандо Каранга получи пред наказателното поле отдясно и много майсторски изведе Матиас Фаетон в пеналта. Нападателят веднага реши да стреля по диагонала, но Ефе Али подложи крак и след лек рикошет, топката излезе в ъглов удар.

Само в рамките на две минути гостите пропуснаха две отлични възможности. И двете бяха пропуснати от Мартин Петков, като при първата юношата на Левски стреля в напречната греда, а при втория удар, топката премина покрай вратата.

Веднага след двете положения за „смърфовете”, дойдоха и призиви за оставка от агитката на ЦСКА по адрес на наставника на тима Нестор Ел Маестро.

На почивката Нестор Ел Маестро извърши цели три промени в състава си, като в игра се появиха Мартин Стойчев, Браян Кордоба и Тобиас Хайнц, който замениха съответно Емануел Шакич, Енес Махмутович и Станислав Шопов.

Втората част започна с по-активна игра на домакините. Матиас Фаетон направи два хубави пробива отляво, които обаче не завършиха с удар по посока вратата на гостите.

Въпреки натиска в първите минути на втората част, в 60-ата минута противно на логиката, Локомотив Пловдив бе тимът, който откри резултата. Това се случи след кошмарна игра на ЦСКА в защита. Мартин Стойчев сгреши фатално в своята половина и позволи да му бъде отнета топката в невралгична зона. Тя веднага бе подадена към Бабакар Дион в пеналта, който с лекота се справи с Християн Петров и Тибо Вион, а след това комбинира с абсолютно непокрития Мичи Нтело отляво. Нападателят с лекота успя да насочи топката в почти опразнената врата за 1:0 в полза на „смърфовете”.

Веднага след попадението за Локомотив, гостите пропуснаха нови две стопроцентови ситуации. При първата Дион бе разколебан от Бусато, който спаси неговия удар, а при втората Мартин Стойчев пресече пас на Димитър Илиев, който буквално се разходи между отбраната на „червените”, но заради малкия ъгъл, не успя да стреля директно към вратата.

ЦСКА все пак стигна до изравнително попадение в 73-ата минута, когато резервата Данило Асприля се разписа с глава. Нападателят се оказа на точното място след великолепно центриране на Тобиас Хайнц отдясно. Преди да влезе в мрежата, топката бе докосната от Ефе Али, който обаче не успя да предотврати гола.

Три минути след изравнителното попадение Фернандо Каранга имаше великолепен шанс да направи пълен обрат на резултата. Той бе изведен отдясно и стреля много силно по диагонала, но Кристиян Томов парира топката и след това улови.

В заключителните минути на редовното време гостите от Пловдив отново увеличиха оборотите и създадох няколко много добри положения. Густаво Бусато обаче показа класа и успя да отрази изстрелите към своята врата.

Матиас Фаетон също се опита да затрудни противниковия страж, но без особен успех. В 4-тата минута на даденото седемминутно продължение Пешов вкара второ попадение, за да започне червената публика да вика “Оставка”, а тази от Пловдив да изпадне в делируим!

84 КОМЕНТАРИ

  1. ЖЪ ИМАЛИ БЕСПЛАТНА ЕСКУРЗИЯ ЗА МАЧА БА? КИФТЙЕТАТА ЖЪ ДАВАТ ЛИ?

    • Даа гледай днес великаните от изгрев … шофьора на автобуса + 2ма 3ма слънчасали наркомани ! Ще има да бягат из Стара Загора като мухи на жълто лайно … честито марули !

  2. Истината е,че буферите без пари,без селекция,без база и на всеки трансферен прозорец му взимат на Томаш играчите са мнооооого по добре от нас!!!Не да плюем (отнася се и за двете страни),а да погледнем какво ги върши нашето ръководство…..пълен смях сме!!!сега и Керкез ще си замине….ако той редеше състава щеше поне един сърбин да вземе…. няма сръбски треньор който да не докара някой от балканите който да му свърши работа….та спрете да плюете и свалете очилата,щото буферите що годе вървят а ние с всички екстри вървим само надолу…

    • Еф Бет Лигата в пълния си блясък! Друго не мога да кажа. Черно море е може би единствения отбор, който не участва в тото мачове, както и Ботев, но по различни причини! Който може да се сеща, аз само загатнах.

      • Хахахахахаха …. хахахах … а защо срещу лудпгорец гледате топката от разстояние… а следващия мач се хвърляте като луди… вие съществувате благодарение на домуса и това че сте послушни към него … само ти ли не го разбра ?

        • 1
          1

          В кой мач сме се хвърлили като луди? Ние имаме едно ниво и то е под средното за Еф Бет лигата! Домуса ни бил спонсора? Ти си спал на течение!

          • 1
            1

            Не съм казал ,че е спонсор! И сте изпълнители на нарежданията му! Всички знаем,че ако реши може да закрие всеки ! Вие сте послушни спрямо командите му!

      • Единственият отбор разследван за тото-мушенгии от УЕФА е ботевЪ!

    • За Керкез да ти кажа. Ако наистина нещата стоят така както ги описваш, всеки уважаващ себе си треньор ще си тръгне! Той значи няма право на селекция, каквото му докарат трябва да се съгласява, няма право да си подреди отбора, а само конусите на тренировката??? Ами съжалявам, ама си тръгвам на минутата ако е така!

    • И още нещо. Истината е че Крушарски им показа на диваните специалисти наречени фенове, кой кара влака! Каза им го в очите да не му дават наклон на “нивелира”! Нашите диванни специалисти трябва да бъдат поставени на място и да започнат да идват на мачовете и да подкрепят отбора си, или да станат фенове на Локото или Лудогорец!

  3. Великия ботев с велики победи над … над ? А да Спартак Варна че и на късмет! ХахахХ велик ми е хуя дето е ебал стотици жълти задници! Ако искате да се видим може да го целунете мангали жълти !

    • Нещо си се превъзбудил, манго. Дишай си лепилото и си бръкни дълбоко в задника.

      • Днес в твоя задник ще се засеят марулки !? И ще затънете още и още ! Очакваме мултимилионна агитка на великаните от изгрев нали тъй?

  4. Ех, колко е хубаво да се насереш,
    след такова приятно вълнение,
    Да сереш десет часа, без да спреш,
    до последният напън и до изтощение.

    А, защо да не посереш още малко преди да заспиш,
    да напишеш и коментар за да ти олекне.
    после пак може да се разхлабиш,
    и да усетиш как нещо топло е взело да лепне

  5. 4
    1

    Едните бият ЦСКА а другите Китайски студент

  6. 4
    1

    УТИВАМ ДА СА ГМУРНА Ф КЕНЕФА НА ДВОРА НЕ СЪ ИЗДЪРЖА ВЕЧИ

    • 3
      1

      Днес в 17:00 часа пак ще мляскаш акита. ЦЯЛА Стара загора ще ти се изреди.

  7. 4
    1

    Анусите ни кървят! Помощ! Пловдив е само ЧЕРНО-БЯЛ!!!

  8. 8
    2

    Ново унизително класиране за ботевЪ: 16 (ШЕСТНАЙСЕТ) ТОЧКИ ИЗОСТАВАНЕ от Локомотив Пловдив.

    Да си от Локо е дар от Бога!Да си ботевист е божие наказание!

  9. 14
    2

    Стига си плюл бе. Разцепиха ги насред София. Чорбата със съдията не знаят от къде им е дошло. А тия сменят ли треньора, финал ще видим през крив макарон.
    Айде сега ми кажи че гоним 7-мото място и няма значение че никъв футбол не играем. И те затова казаха на Акере да спре да играе. И затова и Бароан махнаха, че много вкарва. И Керкез си събира багажа че пуска бели юноши. Аре стига глупости. Свали си розовите очила и виж какво става. Локо без база имат повече успехи от нас. С НАЙ-ДОБРАТА БАЗА В БЪЛГАРИЯ ВКАРВАМЕ 18-19 ГОДИШНИ ЧУЖДЕНЦИ.
    ТЪПАК. ВИЖ ПЪРВО НАС ПОСЛЕ ПЛЮЙ.

  10. 5
    4

    Днес Крушарски се подигра с феновете като сложу капитанската лента на ръката на Томов!

    • 7
      2

      Наркотик, игла за бултраса!

      Жълтур, боцкай иглата във вената и не съди победителите, смешен си!

  11. 3
    5

    Джуджета мегаломани,червените футболисти искат смяна на треньора.Не вярвам да остане за мегадербито.Пак няколко нелегални таксита гостуваща публика.Цигани често се скандираше,защо ли мангали.Алито направи готен мач

    • 4
      1

      Важното е,че “ред швайне”,редовно и закономерно ще ви го сложат два пъти грубо за купата,и кой от къде е!
      Плюс това вие,не сте ние!При вас разкритието е от над двайсе санта,а мъжки атрибути нямате от къде петнайсти май,щото нали,да!

    • Пишлегар обрязан! Вие на всяко домакинство сте само а шофьора на автобуса ! Мангалски клуб със селска публика! Жълти курви на Локо ! Оо курви на Локо курви на Лооко! Честито на Бероето днес ! И приятно затъване курво недъгава!

  12. 6
    1

    Ицето ХамзътЪ сега е по-щастлив че Локомотив победиха, отколкото като бият жълтите. Ей такива са всичките им фенове, ДПС подлоги и платени пимкаджии

    • Иване може ли да дойдеш до вкъщи че жена ми иска да изхвърля боклука а ме е страх сам

    • Крушарски=Малък Тошко=Пари БКП=Комунистически подлоги!!

  13. 7
    5

    Все пак евала на отбора и Томаш!
    Само си представете,ако не бяхме финансово подтиснати и независими от шизофреничните и егоистични решения на Крушарски относно състава,къде щяхме да сме!
    Защото,каквото и да си говорим само Томов ни струва до тук 8/осем/ чисти точки!
    И не виждам потенциал за развитие в него към момента,което е най-лошото!

    • 5
      2

      Томов е трагедия, Паскалев също, но това, че беше капитан днес ми идва малко в повече.

      • 3
        4

        Да не се лъжем.Таткото ни издържа в момента!
        При това положение да играе,не е съвсем батал,но е и много далеч от завършен вратар!
        А простотията да е капитан футболист,който кара останалите си десет съотборници,резервна скамейка и треньорски щаб да тръпнат в неведение,не дали,а кога ще се издъни,няма сми да я коментираме!
        Хоркаш,който е около десет пъти по-класен вратар от Томов и два пъти по-класен полеви от някои в отбора,колко пъти досега беше капитан?
        Дребни и помиярски душици имат власт в решенията за тези работи!
        Крушата го е яд,че е скъсан шушляк и не можа да прибере едни милиони от Динко,а ще вземе един гол и чепат хуй,и си мисли,че ще му го накриви с подобни решения!Смяях!
        То трябва да си чисто луд,за да се опитваш въобще да ги сравняваш двамата въобще по някакъв критерий или аспект в играта!
        Единият е завършен вратар струващ милиони,способен да играе във всеки един европейски гранд,другият е ок за титуляр на средняк в Б група!
        Но наистина Крушарски преигра с решението си да е капитан в мача!
        Дребнава и селска постъпка.
        Публика,журналисти,скаути и т.н. не са слепи все пак!

        • Милионен ,Хоркаш , Къде бе приятелю , може би в Милан , може и в Локо София

        • Стига се пени!От Хоркаш може да не вземе и стотинка но от Мичи май ще му върже двойно!

        • Да не би само ние да държим резерви хора, които не искат да преподпишат? Това е масова практика по света. Да не говорим за хора, които си извадил от калта и си ги направил имена…Крушата, мрушата, в отбора всичко е спокойно и платено. Като нямате пари да издържате отбор, няма да се обаждате. Капиш?

          • Къде точно държат на пейката играчи, коити не искат да подпишат и играят с некафърни юноши, при това вратари провалили вече няколко мача??? Това сериозни отбори ли са?
            Че и капитан!!!

  14. 13
    5

    Индианци, нали вчера ви казах, че ще ви покажем как се бие ЦСКА насред София за пореден път. Срещу нас да тичате, още 100 години не може да ни стигнете. Хъмпито и Антонио карека пак тежка вечер ще оребият Айшето хахах на вси индианци с криви глави лека вечер хахахаха

  15. 4
    1

    Днеска не ми казвате Хъмпи защо така ботевисти? Все пак според вас аз съм локомотивския Димитър Христолов?Аз съм наказанието за лошите локомотивци? Странното е, че черно-бялата публика все така иска да ги наказвам. Бихте ли се обосновали защо съм Хъмпи ботевисти??? Да не е проблем с интелекта у вас??? Май не сте много умни???

    • 3
      3

      Станиславе, ти си един много голям комплексар и като цяло просто момче.

  16. 7
    3

    Каня Наркоманите от бултрас в понеделник 08.04.2024 от 19:30 на трибуна Бесика. Ще могат да ме опрекнат на живо за истините, които им казвам. Съдиите на спора , разбира се, ще са Лаута Арми и Бригада Пловдив.

    Ахахахаххахахахахахахахахаха колко игли забихте ,Наркомани, след мача с цска днес??? Виждате ли какво е да се казваш Локомотив Пловдив???

    • 2
      3

      Опрекнат…..Опрекнат…хахаха а после като му казваме че е плешив неграмотен лилав плазмодий се обижда тоя тъпак.

  17. 11
    4

    ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

  18. 8
    2

    И Делиормана бий въ режъ вени. Туй Локо ми еба мамата пак

  19. 15
    4

    Пичаги стрямския кавал Стоян канара е изперкал, веее мощно черно-бяло знаме, изтипосал се е с фланелка на Локото и обикаля из Стряма и пее мощно черно бялата лавина се нарича ювентина ва да сейба.

  20. 9
    2

    Браво момчета въпреки че съдиите не мерят с еднакъв аршин с Лудогорие засада няма ас чорбата има това е логото го цакат както си искат но показахме игра и сме горди с момчетата само локо¡!!!!!!!!@@!@

  21. 15
    3

    Въпреки тъпака Стикс и неговите последователи… голямо браво на Локото! Спечелиха мача, въпреки че играха и срещу съдията. Всякакви приказки за тото са тотално неуместни, защото тирето до днес гониха титлата.

    Керкез да си води записки от мача днес и да покани Томаш на обяд!

  22. 13
    3

    Ще има самоубийства около Пловдив, Локомотив пак обърка всички сметки!

    Няма по- голям отбор от Пловдивския любимец в тази държава!!!

    • 12
      2

      Никакви самоубийства няма да има. Радваме ви се. В случая вие помагате и на нас, като разклатихте здраво ЦСКА.

      • 9
        4

        Включително и жълтите сметки- давахте ни до 10 точки, а вече имаме 12.Има и още три мача. Както ви писах още преди, щом ни давате 10 точки, то ще вземем 20…

        • 3
          8

          Ше вземеш един кур в козята брадица, плешив тъпак.

  23. 2
    11

    Глупак.Само ти не разбра ,че мачът е тото..

    • 11
      3

      Бесней, джудже!!! Кеф е да те гледаме как хо правиш.

      Само не забравяй, че Господ гледа!!!

    • 11

      И с Лудогорец ли беше тото? Които вкараха втория си гол при засада.

    • 5
      1

      Кой го изпусна този от психиатрията!?

    • Тото в вашето безидейно гледане на топката когато играете срещу тези отбори ! Вие съществувате заради тях като им лягате абсолютно всяка година! И на децата е ясно че сте продажни проститутки на които педалскоя жълт цвят им подхожда! Лека вечер жени и бръснете заднциите утре ще садят маруля в тях!

  24. 5
    9

    Хаха, Джуджето Хаяско от Лоич разбра че и тая година КУР шампион и реши да захлеби в бета.
    Стадион се строи все пак, пара трябв.

    • 11
      3

      Яж кура помак.. ненужен клуб със страхливи фенове жълт панаир айде на село със Пирин и Етър кравари

      • 3
        11

        Лаутаро, ако наистина мислиш че Свинята игра нещо днес срещу мангалското ви опълчение, иди се прегледай на очен.

        • 13
          1

          Курво самоубии се …. и ходи да си пишеш с феновете на етър! Не ни трябват ненужни същества като вас… Вие винаги ще бъдете без право на мнение и ти го знаеш нали? Селски клуб със страхливи фенове точка !

          • 1
            7

            Хаха, леко само да не пометнеш мангал кьорав.

          • 9
            3

            Ти си първи в темата комплексар убит.. гризал си ноктите на краката … как така селския ми клуб гледаше топката от 5 метра с чорбата … утре сме на зелена салата с узо ай наздраве

        • Изгрев бойски мангал,кажи коя полянка си избираш ,там ще те чакам!

        • Какво опълчение бе миризлив помак,кой мач гледа като цяла България призна,че сме изпуснали 10 гола?!

  25. 13
    2

    Пловдивския любимец показва силата на Пловдив!!!

      • 13

        Е, друго си е 0-0 с Черно море без положение? Пловдивския любимец краси Пловдив, цска на колене, Локомотив гази и няма спирка…

Коментарите са затворени