Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев направи интересен коментар за съдийството на мача срещу Лудогорец.

Зума е категоричен, че шампионите не се нуждаят от подобна съдийска подкрепа с оглед потенциала, с който разполагат и разликата в класите с другите отбори.

“В събота следобед Локомотив Пловдив игра срещу най-добрият отбор в България от 10-11 години насам и това е безспорно. Кой каквото иска да казва, те са най-силният тим у нас. Техните собственици полагат много грижи за базата, отбора, футболистите, които се привличат… Въобще за всичко има екип, който изпълнява нарежданията. Факт е, че при тях играе най-добрият чужденец у нас – Бърнард Текпетей”, започна пред “Тема спорт” коментара си Христо Бонев.

Искам да поздравя и Александър Томаш и футболистите за представянето им в този мач. Ние знаем проблемите, които съпътстват нашия отбор. Въпреки това благодарение на успешната схема, в която Томаш подредите футболистите, дадохме сериозен отбор на Лудогорец. Стана здрав двубой. Мисля, че играчите и треньорите се отблагодариха подобаващо на почти пълните трибуни, дори и недовършени“, добави Футболист №1 на Пловдив за ХХ век.

“Искам да се спра специално и за ситуацията с победния гол на Лудогорец. За мен лично, ако съдиите имаха поне малко чувство за отговорност, трябваше да отсъдят засада. Топката беше насочена към двама футболисти, които бяха в нашето наказателно поле и не се знаеше кой ще играе с нея. Представете си това нещо да се беше случило пред другата врата, същата ситуация, но в наказателното поле на Лудогорец. Ако беше за Локо Пловдив, първо страничният съдия, ако имаше два флага, щеше да вдигне и двата. Другият страничен, от далечната страна също щеше да вдигне байряка, без да знае. Четвъртият съдия щеше да тича към централния, за да му каже, че има засада. Не знам само каква щеше да бъде реакцията на дежурния от футболния съюз. Дори си мисля, че ВАР са изтрили ситуацията…“, ядосваше се легендата на Локомотив Пловдив и на българския футбол.

“Локо обаче се държа мъжки и се бори. Лудогорец нямат нужда от такова нещо“, завърши Христо Бонев.

42 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Челсито казал на Тосю-бозата.
    Пич хубаво че на сайдисаха с петата и 6-те бахура та да са кротнем ва да сейба.

    • Голям си шегаджия.. всички сме за там, включително и ти, така че по-смирено.

  2. 3
    2

    ВОЖДЪ НА КОМПЛЕКСАРИТЕ КАЗА :
    ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ !!
    Или бързо забравихте ?

    • 2
      3

      Това е типичен представител на жълтото фенско съсловие на Столипиново :ИЗГРЕВ БОЙС гордостта на мюсюлманите фенове на ботевЪ!

  3. 2
    3

    Да попитам културно, има ли някакво развитие за моето пребиване от бултрас? Доста се притеснявам, вече 11-12 години не може да се засечем с бултрас. Моето положение е като 15.05.2019, хиляди закани, а накрая пета. В превод: смея се на всяка обида, клетва и заплаха.

    ахаххххаххахахаххахаххахахахахаахаххаххаахах

    • 3
      1

      Какво засичане бе педераст плешив, ти от къщи не излизаш да ти еба майката страхлива,ахахах

  4. 1
    2

    Кугсту башта ми беше маика, сарсету мий Локу

  5. 3
    4

    Прав е!!!

    Но не ние, а жълтите държанки на Шиши са “вечно ощетените ревлювци”. Ето това е еазликата между Локо и НоталикЪ. Между моралния човек и ревящара дърта жълта циганка

    • 3
      1

      Страшно нещо е мозъчния педал! Ти си точно от тая категория! Ебът ви един по един, според случая, но ти си ръсиш глупости и си мислиш, че това ти помага, или те прави по симпатичен на ебача. Нещастник, срещу неправдата във футбола или в живота има само един път – всички заедно! Иначе, мрете един по един и не мрънкайте докато “гушвате букета”.

      • 3
        1

        Хайде разходи се до Солун, само там ви вразумяват без да гъкнете повече…

      • А вие защо не защитихте ИСТИНАТА в този мач? Защо не излезнахте с декларация срещу съдията, който явно ни ощети?! Нали сте борци за правдата и само заради правдата го правите. Тя, правдата, не е само за вас…

  6. 4
    1

    Сега чакаме да видим дали ще се самосезират от БФС за уронване на престижа и честта на съдийската бригада.
    Наказаха Ивелин Попов с 4000 лв. за пост в Инстаграм, а тук клубната легенда и почетен-президент директно им заявява, че са обслужващ персонал.

  7. 3
    5

    Абсолютно прав е Христо Бонев в случая. Точно толкова прав беше, когато обясни, че феновете на Локо са от малцинствата. Абсолютно прав беше и когато ви напсува, защото мнозинството сте отрепки.

    • 1
      3

      Истините не ви е силата, справка 15.05.2019 където сте играли симулативно и сте пуснали крачол и пета.

      Иначе, до колкото може да се вярва на една пияница, Чико Дерменджиев заяви, че за 3 месеца в Локомотив е получил повече любов и уважение, отколкото за 30 години в ботев. Така че бултрас стоите под циганите.

      • Напълно съм съгласен с последното – нямаме нищо общо с циганите.

        • Ами слагай въжето на врата тогава, щом си под мангала нямаш
          други алтернативи…

          • Първо чакаме Стикса да си изпълни обещанието. Ако се случи, тогава ела да ми търсиш сметка.

  8. 3
    2

    Що ревете черно- бели маймуни, нали искахте Гонзо за президент и не искахте промяна?

  9. Дърт педерунгел , “велик” локомотивец си с теб изпадаме и като играч и като треньор!

  10. 2
    5

    Да говориш лошо за големия Христо Бонев, когато от другата страна има Динко Дерменджиев- Пияницата, е характерно за дебилната организация на бултрас.

    За Христо Бонев се отварят всички врати, видят ли хората Бонев, искат да му стиснат ръката. Той е живата икона и легенда на българския футбол.

    • 3
      1

      От къде сперма,бе жълт педерюннгел!?Ожболт ви отряза мюмюнчетата на финала,но виж лайна и говна колкото искате и от задниците и от устите ви!Вие сте отбора на лайнарниците,гнусотия!!!

  11. 3
    4

    Золума явно остарява, едно време успяваше да свърже едно изречение без да обвини някого за нещо. Днес му е трудно. Какво стана с разкритията които щеше да прави за “кражбите” на средства при строенето на Колежа? Няма да забравя как крачеше след Тиквата и Здравко Димитров на Колежа и каканижеше нещо от сорта, че ще взриви Обществеността с разкритията си?!?

    • 4
      4

      Христо Бонев е почитан от всички в България. Говори много точно и е прекрасна реклама за Локомотив. Съвсем друго е положението с пияницата Динко Дерменджиев- Чико, пиянстващ от ШЕСТ сутринта с ракия, забравен от свои и чужди.

      Едва след смъртта му се сетихте, че заслужава уважение за годините, които е играл в Ботев. И като му правите паметник, поставете и една бъчва с ракия до него, да се чувства по-добре…

      • 1
        1

        Боже опази! Най-оплюваната ви легенда! Да ровя ли в архивите? Дори Крушарски не е отнасял толкоз плюнки от вас. Единия беше наричан Склеротик, другия Алкохолик. И пак питам, къде са фактите които щеше да разкрива и да взриви с тях Общественоста?

        • 1
          2

          Фактите? Кои факти? Аз не помня да съм казвал нещо такова! Единственото изявление което съм правил е за произхода и бита на нашите фенове!

          • Тези фенове са интелигенцията на Пловдив,а не произход от селските райони на харманлийско,от родопската яка и на последно изгрев бойските ,столипиновски мангали!

        • 3
          2

          98 мача в националния отбор,48 пъти капитан,60 гола,три пъти най-добър футболист на БГ(най-много за футболист извън София), най-добър футболист за 20 век на Пловдив,треньор на националния отбор,класирал го за световно първенство !!!Най-важното е ,че е юноша на Локомотив Пловдив ,а на Марица както е случая с най-добрият ви футболист Чико!Жълти лайнарници,освед да злобеете и да пишете пасквили в сайтовете,да се правите на юнаци,но се тропирате по поляните в нокаути нищо друго не можете!

      • 2
        1

        На подлеца и рогоносец Бонев ще му издигнете паметник една Свиня, за да си спомня за Свинарника.

        • 1
          1

          А на чико паметник с бидон джибри … на челсито патник с разреден спирт и надпис на плочата да живее изгрев … на тоско страхливеца нови маратонки поне там горе да тича бързо

  12. Не разбирам за какво реве Золума?!? Гола на бившия буфер е бил от засада ли???

  13. Ще излезне статистиката за това за кой отбор има свирени най-много дузпи, кой отбор е играл срещу 10 футболисти, на кой отбор ВАР е помогнал най-много…..рипайте сега преди тази статистика, защото после няма да можете.

  14. 3
    2

    Абсолютно е прав бате Зума, но ние приемаме всичко мъжки и продължаваме борбата за 4то място. Сега ще им сипем на голямата чорба, да им покажем на индианците как се прави, как се играе истински футбол не циркове като тях. Абе от как им турихме Петата тях хич ги няма уж имат всичко, а накрая едно нищо. Тази Пета им разказа играта, това е истината, ще страдат цял живот.

  15. 2
    2

    Бонев….Христо! Не бъди толкова алчен!!!
    Достатъчно съдийски аванти получихте досега срещу отбори като Хебър например.
    Сега искаш искаш да забиеш брадвата в прекалено голямо дърво…. Ееее няма как да стане тая работа. Радвай се и на това което ви дават. За други и толкова няма!

Коментарите са затворени