Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш излезе с обръщение в социалните мрежи. Там той обяви, че е в отлични отношения със собственика Христо Крушарски, а освен това внесе яснота около ситуацията на Евандро и Мартин Луков.

Обръщението на Александър Томаш:

„Скъпи локомотивци, приятели,

Днес за пореден път посрещнахме началото на работния ден с гръмотевична “новина”, свързана с нашия клуб, в която бяха замесени моето име, името на собственика г-н Христо Крушарски, както и играчи на Локомотив, и то от определени медии, търсещи евтини сензации и “жълти” клюки.

Ако това бе прецедент, щяхме да приемем, че някой е направил лош и несполучлив опит за Първоаприлска шега. Уви, не. Говорим за тенденция, която доказва единствено, че Локомотив е трън в очите на някои и се прави опит да се дестабилизира обстановката. Проблемът е, че в днешната информация, както и в някои предишни такива, единственото вярно нещо бе датата, което ги прави откровени лъжи.

Именно поради тази причина се чувствам длъжен да внеса яснота и да отговоря на пасквилите, които се изписаха по адрес на комуникацията между мен и г-н Крушарски, както и “новините”, засягащи отношението и статута на Евандро и Мартин Луков.

Луков е професионалист и работи всеотдайно, но все още не се намира във физическата и спортна форма, които са необходими да застане под рамката в официален мач. Същото е поведението и на Евандро, с когото водим преговори за удължаване на договора. Той е щастлив на “Лаута” и трудно би заменил любовта на “черно-белите” фенове.

За финал искам отново да заявя, че с г-н Крушарски в момента сме в отлични отношения и водим ежедневна, ползотворна, работна и най-вече позитивна комуникация. Двамата гледаме в една посока.

Аз му повярвах, след като видях, че за два месеца ударно започна изчистване на задълженията на клуба, а вярвам, че и той вярва и знае, че аз работя с цялото си сърце за Локомотив. Ако в един момент между нас се появят непреодолими разногласия, то обещавам ви, че ще го разберете от нас, а не от сайтове.“

С уважение: Александър Томаш

13 КОМЕНТАРИ

 1. Томаш,гавра е за теб,за клуба,за нас феновете и за самото момче Томов,упорството ти да го пускаш!
  Да,може да пази в дубъла,но не става за А отбора към този момент!
  Всеки мач прави брутални грешки,а това напряга защитата и целия отбор!Вземи се в ръце и измислете някаква алтернатива!

 2. 3
  2

  Ако пуснеш пак това 💩 на вратата прасетата ще ни размажат. Добре поне,че Парцалев няма да играе. Ако Луков е чак толкова зле, пусни който и да е полеви играч на вратата. Само Локо!

  • Не го пуска той, а Крушарски.
   Иначе си прав

 3. 3
  5

  Не мога да разбера защо привърженика на Ботев в този сайт понася така трудно добрите новини за Локо.
  Разбирам, че медиите на техния собственик плетат интриги, но …

  Живота е кратък, хора. Наслаждавайте му се и не се мразете!

 4. 4
  2

  През лятото на 2000 г. за треньор е назначен Димитър Димитров – Херо. Под негово ръководство Велбъжд за трети пореден сезон заема 3-тата позиция в „А“ група, а освен това достига и до финала за Купата на България. На 24 май 2001 г. отборът губи с 0:1 след продължения от Литекс (Ловеч) на столичния стадион „Локомотив“.

  Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив

 5. 5
  2

  Гладен буфер жилязу сънува. Хайде да се хванем на бас, че от следващия сезон Евандро ще е футболист на един от отборите в топ-4 ? Томаш, стиска ли ти ?

  • 1
   2

   Да него смучеш на Ивандро та знаеш

 6. 6
  3

  “ Той е щастлив на “Лаута” и трудно би заменил любовта на “черно-белите” фенове.”

  Ахахахахах циганската клоунада няма край майна.

 7. Динко Хоркаш и Луков седят резерви на Томов!?!?!?
  Томаш малко не те ли е срам ?

Коментарите са затворени