Треньорите и футболистите на ПФК Локомотив Пловдив ще дарят финансови средства в подкрепа на Здравко Жилов.

Играчът на Гигант (Съединение) загуби при пожар в Германия едни от най-близките си хора. Загинаха брат му, снаха му и двете им малки деца.

Трагедията за семейството е огромна, като те се нуждаят от сума в размер на 18 000 евро, за да транспортират телата им до България.

Всеки, който желае да окаже своята подкрепа, може да го стори на следната сметка:

BG25 UBBS 8155 1011 3214 89

BIC код: UBBSBGSF Здравко Жилов

10 КОМЕНТАРИ

  1. През лятото на 2000 г. за треньор е назначен Димитър Димитров – Херо. Под негово ръководство Велбъжд за трети пореден сезон заема 3-тата позиция в „А“ група, а освен това достига и до финала за Купата на България. На 24 май 2001 г. отборът губи с 0:1 след продължения от Литекс (Ловеч) на столичния стадион „Локомотив“.

    Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

    Велбъжд възстановява съществуването си след обединение със Стефанел (Дупница) и през сезон 2001/02 участва в Югозападната „В“ група с лиценза на дупнишкия клуб. През следващото десетилетие клуба от Кюстендил неизменно е участник в третото ниво на родния футбол, като предимно се класира в средата на таблицата

  2. Честит професионален празник на лаутарите – 1-ви април, Деня на лъжата

    • Няма ден на лъжата, а ден на шегата. По жълтурски всичко се изкривява. Деня на шегата е на почит на Лаута. Все пак по цяла година се забавляваме с вас индианците.

      Вземете да четете поне по малко, че дори не правите разлика между лъжа и шега!!! Затова сте по-известни във футболните среди като ИНДИАНЦИ!!!

      • Lautari
        From Wikipedia, the free encyclopedia
        The Romanian word lautar (pronounced [l?.u?tar]; plural: lautari) denotes a class of musicians.

        The term was adopted by members of a professional clan of GYPSY musicians in the late 18th century.
        Lautarii (Russian: Лаутары) is a 1972 Soviet romantic drama film directed by Emil Loteanu
        Toma is a gifted lautar who works as the leader of a traveling GYPSY band, wandering the steppes of the mid-nineteenth century Bessarabia.

  3. Германците имат да плащат милиони обезщетения. Да хване един адвокат от Хелзинкксиия комитет.

  4. СТИКС,СТАНИСЛАВ МИЖИТУРКОВ ПОСМЕШИЩЕ В САЙТ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ.ПАЗАЧ В УЧИЛИЩЕ ГУМЕНАТА КУКЛА НА ЕРОЛ ПАРИЖ,ПАРИЖ.СЕМЕЙНА ДВОЙКА БЕЗ АНАЛОГ.ДА ГО ДУХАТЕ.ПРАВИ ВИ УДОВОЛСТВИЕ.ГРИЗАЧ ОТ ПОДЗЕМИЕ С ЛЮБОВ КЪМ РЯЗАН МАНГАЛ ДАНО СТЕ ЩАСТЛИВИ..БОЛНИ ПРИМАТИ.

    • Леле у вас всичко е в пяна, кръв и газ, взимай успокоителни и грабвай парцала, че у вас е леш…

    • Да, това имам предвид. Надали има други индивиди като жълтите по света. Ето, днес пак ми разасняват, че ботев строи стадиона на Локомотив, без тях нямало да ни дадат 68-70 милиона??? А вчера пак говориха, че са легнали на финала с петата 2019, като така сами се наричат леки жени. И накрая се сърдят, че хората ги наричат индианци, а индианщината им е ежедневие…

  5. 2
    1

    Всеки момент чакаме великите фенове от ботев да ни разяснят как такива дарения се правят анонимно, без да се заявява открито. Имат различен морал от този на обиконовения човек.

Коментарите са затворени