Ботев Пловдив и Черно море завъртяха нулево реми на Колежа в мач от Първа лига. Канарчетата през цялата среща търсиха победата, но трудно успяваха да създадат чисти голови положения. Черно море от своя страна се отчетоха с няколко опасни контри, но и те не успяха да се възползват пълноценно и да реализират попадение. Главния съдия Железов за пореден път извади извън нерви жълто-черната публика и скамейката на домакините.

В 9-ата минута Ботев организира скоростна атака чрез Самуел Акере. Той подаде за гърба на защитата, а Мохамед Брахими изскочи и пробва удар по земя към далечния ъгъл. Иван Дюлгеров внимаваше и улови без сериозни проблеми. Последваха скучни минути пред двете врати, в които двата тима трудно организираха голови ситуации.

Черно море имаше отлична възможност за гол в 23-ата минута. Исмаил Иса остави Атанас Чернев зад себе си и влезе в наказателното поле. Нападателят загуби баланс, но все пак игра с топката, която се разходи на метър пред голлинията. В 26-ата минута Ивелин Попов се разходи пред дъгата на наказателното поле, докато защитата на гостите го гледаше безучастно. Последва шут на Попето, който премина встрани от вратата.

В добавеното време на първата част домакините имаха сериозни претенции за дузпа. Самуел Акере получи топката от Ивелин Попов и опита да шутира с левия си крак. Топката срещна ръката на Цветомир Панов, но сигнал на Валентин Железов не последва, както и намеса на ВАР.

В 47-ата минута Ботев отново погледна към вратата на противника. Уме Емануел стигна до аутлинията и подаде между малкото наказателно поле и точката за дузпа. Там Самуел Акере стреля от легнало положение, но твърде неточно. В 69-ата минута Уме отправи много слаб шут към вратата на Иван Дюлгеров. И двамата наставници опитаха да раздвижат нападенията си с включването в игра Атанас Илиев за Черно море и Георги Николов за Ботев. Те замениха съответно Исмаил Иса и Мохамед Брахими.

92 КОМЕНТАРИ

  1. КОЛКО КЮСТЕНДИЛСКА МЪКА ИМА В КОМЕНТАРИТЕ 😂😂😂😂😂😂
    ГЪРЧ МАМА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА
    ГЪЪЪЪЪЪРЧ АМЕБИ ЕЛЕМЕНТАРНИ
    АКО ГО НЯМАШЕ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТДАВНА ДА СТЕ СЛОЖИЛИ БЕСИЛОТО !

  2. Станиславе, общината прави кампания за почистването на родния ти квартал от тоновете боклук, които валят от блоковете. Направи и ти една кампания за почистването на Бесика и за боядисване на ръждивите парапети. Сега у е времето, пролет е. Погледни на какво е заприличала новата ви трибуна. Тъне в мръсотия, а на никой не му пука… най-малко на Крушарски.

  3. 1
    5

    9-10 мача преди края на първенството вече няма и теоретична вероятност ботевЪ да завърши пред Локомотив. Пловдивския любимец има и 4 пъти по- малко пари от ботевЪ, но Пловдивския любимец пази честта на Пловдив и пловдивчани. Неудачниците в жълто не могат д асе мерят с отбора на Пловдив и плюят прах и пепел тама накрая в Класирането…

    САМО ЛОКО

    • Да си глупав и да не го разбираш… И какво? Ще завършите 5-ти. Даже и тиквен медал няма да видите. Ботев, като по-умни от баламурници като вас, гонят 7-мото място и купата, защото те имат смисъл в жалкото ни първенство.

      Я, кажи, колко имаш по математика? Къде е числото 9 в редицата между 1 и 16? Според повечето хора е в средата.

      • И аз съм гонил вятъра , повярвай , не носи успер

      • Числото 9 е преди 5 според твоята математика!!! Като по- умни лягате на всеки, който ви хване за някакъв теоретичен шанс за 7 място. Я кажи колко имаш по- морал и етика в училище, защото да играеш всеки мач мъжки за победа е по- достойно от жълти номера тип лека жена!!!???

        Като те слушам като нищо 2019 сте легнали на Локомотив във финала на финалите, както сами и твърдите, че сте нашите леки жени???

        • Моралът и етиката в Локомотив!

          Арда – Локомотив – 1:2, след обрат от 1:0
          Локомотив – Хебър – 1:2 след съмнителен гол в продълженията
          Локомотив – Лудогорец – 1:2 след съмнителен гол в продълженията

          Ти ли, манго, ще говориш за морал? Ти който играеш съмнителни мачове ли точно?

          Числото 9 е в средата на клисаране от 16 отбора и е след 5. В никакъв случай не е в края, както напоително си написал.

          • Ти си уникално прост селянин , малкия , прибирай се ,че вашите те чакат да те бият

          • Който няма аргументи, ползва обиди! Пожелавам ти да си жив и здрав и да наблегнеш на математиката и логиката.

  4. 71 коментара 15 са на Ботевисти другите са на курвите на Пловдив люкото .Те най добре да вземет по едно дебело въже и да ходят да се обесят .И между другото Дон крушата обещал другия домакински мач ще има промоция. Само гейовте ще влизст с един билет от цена 1 лв

  5. Жълтури, как може да нямате грам мисъл в главите, в тях няма нищо. Как така всичко се връщало като бумеранг на Локомотив??? Имало ръжда по парапетите на Бесика и затова ни се връщало от миналото.

    За какво връщане говорим , когато имахме едно скеле за 700 човека, което също беше с ръжда на мястото на сегашната Бесика??? Нима е бумеранг отпускане на близо 70 милиона лева за стадион Локомотив??? На стадион Христо Ботев месец чистиха ръждата от арматурата. На стадион Локомотив за един ден ще боядисаме парапетите, като съберем парите.

    А нима не помните, че твърдяхте, че вие ботевистите строите стадион Локомотив, а не ние???Без Ботев нямало да има нов стадион за Локо. Работете по- качествено, за да няма ръжда на два парапета на Лаута!!! Просто ежедневно доказвате, че сте много зле мисловно, вземете прочетете някоя книга да отлепите от дъното…

    • Смешко, това, което си написал, не отменя факта, че ви строят стадион от Алиекспрес. Не просто има ръжда, парапетите са за нови (щели да ги боядисват хахаха, с какво?… с четка и блажна боя ли?? забавно ще е да го видим това). Козирката пропуска дъжд. Всичко е леш след по-малко от година! Мръсотията на Бесика доближава тази в махалата. Явно ви харесва да тънете в нея. По-умните от вас го виждат и осмислят.. ти обаче явно не си от тях.

      Ако не бяха феновете на Ботев, още щяхте да крякате от скелето. Това е неоспорим факт!

      • И не е ли малко прекален такъв дар от 70 милиона за кръвния враг? Цели 4 трибуни с козирки и облагородяване на целия спортен комплекс Локомотив!!!

        А помниш ли как самите вие нарекохте Колежа БАСЕЙН, още преди да е завършен строежа на централната трибуна? А подвижните тухлени стени на същия Колеж, а кривите стълби, а пукнатините на трибуна Истанбул?

        • Освен отрепките тук, има много локомотивци, които са нормални. Те заслужават. За съжаление покрай нормалните хора, има и такива като теб, които също намазват, но такъв е животът.

          Футболът е просто една игра за хората с живот. Няма такова нещо като кръвен враг в спорта, това е само в кухата ти кратуна! В спорта може да има противник, съперник, но враг има само за отрепки като теб.

          Иначе на Колежа всичко се показва, търси се сметка и се поправя. Сега и фасадата ще бъде разглобена, където не е ОК и ще се поправи. Това става на Колежа, но ти няма как да знаеш, защото вече не минаваш по Източен.

  6. 1
    1

    Това въобще не е истината, не беше Китаец а Японски шампион по сумо в категория над 50 кг , спрете с измислиците

    • Въобще не ти се получава този хумор. Джет Лий е 50 кила, но може да те пребие с една ръка.

      • 1
        1

        Не е шега , пълен смях и ташак е, вместо да се засрамиш от селските ви изпълнения , ти ми говориш за Брус Ли

        • Къде съм написал Брус Ли? Ти не можеш да четеш! Българският ти е труден! Да не си емигрант?

          • В края на изречението се слага точка. И тук ли иронизираш? Смешен емигрант от Индия!

          • Илитерат , преместил се от селата в моя град , бияч на недохранени, Индийци

          • Този път имаш само 3 пунктуационни грешки и накрая отново няма точка. Ром си нали?

        • Пише се Пунктуални а не Пунктуционални , сельо ,малък

          • Хахаххах “Пунктуционални”… уби рибата!

            Пунктуационни грешки – липса на препинателен знак или неправилно написан такъв.

  7. Стига с този “Ботев”!Дайте новини за циганското “Локо”,има ли събрани пари за боя,лепило,шпакловка…..

  8. 2
    3

    Бултрас, пребил 40-килограмов китаец, но не се справил с 50 -килограмов Кипърец

  9. 1
    7

    На Гумняжа бяфми 40000 убачи пак нъ еваха ф главата

  10. Обеснико ,сравни посещаемостта.Та ние има ме над 3000 карти. Имаше ли толкова на Свлачището.Клоуни.Цигански измислици Източната трибуна е за МОЛ.И това ви е много.Малцинство,за гето с топъл ток.Ьа прочистване.С контролен в тила.

  11. Станиславе, защо всички парапети на Бесика са ръждиви и боята им се отлюспва? Топ качество хааахаха…

    Помниш ли, как говорехте, че има ръждива арматура вместо стадион на Източен? Е, това ви се връща като бумеранг. Сега на Източен има красив стадион, ръждиви парапети има на Лаута, а Бесика е покрита с черно-кафява гнилоч. Да ви е честито.

  12. Лаутарите и психопатът Стикс са пощурели днес.. значи вървим по план. Ще ги помоля да не говорят за нагласени мачове, особено след Арда, Хебър и Лудогорец, които бяха откровено уредени.

    Както казах по-долу 1948 падат от Берое, което вече е факт. От тук нататък ще трябва да правим хитри резултати, за да сме след 6-то място. Устройват ни три хикса и накрая с Локо София ще зависи от другите резултати.

    Малко спокойствие от феновете трябва. Истинските мачове са за купата и след края на редовния сезон в групата за 7-мото място.

    Всички да разберат следното – ние нямаме вина, че форматът на лигата е тъп и 5-то и 6-то място са елиминирани от бараж. Трябва да си много спрял да гониш тези две места и да си боксовата круша на първата шестица.

  13. СПИТЕ ЛИ ВАШТА МАМА КЮСТЕНДИЛСКА?
    НА САПУН ТОТО ОТРОЧЕТА .
    СРАМ И ПОЗОР ЗА ГРАДА НИ

    • Е, и? Това ще оправи ли жалкото ти ежедневие?

      Няма да паднем, за да ти е криво.

  14. 1
    7

    Днес много лошо ме натиснаха банда бултраси и трябва публично да се извиня за всички 11-12 години гавра с Ботев и ботевизма. Иначе с мен е свършено. Та извинявам се… бухахахахахахахахахаха хааххахаххахаха ТОВА Е МЕЧТАТА НА бултрас,мокър сън, но аз съм си жив и здрав и ще продължа да казвам САМО ИСТИНАТА до последен дъх!!!

    Това става от бултрас- само подигравки…

    • 7
      1

      Ахахаха абе ти можеш ли да се погледнеш отстрани и да осъзнаеш колко си жалък?

  15. 6
    1

    😂🤣🤣🤣😂🤣🤣😂🤣. И ПАК КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ТОТО ОТРОЧЕТА В ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ ?!?!?!?
    АБЕ МАМА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА ! ГЛЕДАЙТЕ СИ ТОТО КАТУНА .ШИЗОФРЕНИЦИ ЖАЛКИ .
    ЩЕ ПУКНЕТЕ В ТЕ ТЕМИТЕ ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ! АМЕБИ КОМПЛЕКСИРАНИ!!!!!

    • 3
      2

      Хаха тото вика 😂😂😂 чак сте смешни 😂😂😂

  16. 4
    7

    САМО НАШТУ НЕГРИ ДНЕСКА БЯГАХА КАТ АНТИЛОПИ ГНУ ДРУГОТО СИГАН ГЛЕДАЛ МАЧ ОТБЛИЗО

  17. 6
    10

    Днес Най-страхливата публика на света беше на топ ниво… както винаги жълтата курва си държи на думата! Под 6 7 хиляди нямало да има на мач… да еба жълти измекяри да еба … цял живот бити и ебани

    • Преглътни смермата, нея хаби

  18. 6
    8

    Жълтата гостенка на Пловдив продължава със срамното си дупене.

  19. 10
    3

    Предполагам, сте наясно,че един и същ дебил е с 90% от “мненията”под всякакви имена и цифри.Накратко,да си фен на “Локо”е ДИАГНОЗА !Приятна вечер.

    • 7
      5

      Днес има много смислени коментари, нормално е да са на Локомотивци. Няма как да си бутнеш сам стадиона, за да идеш в Коматево и да търсиш мисъл…

      • Глупак,ако не беше бутнат,стадиона,нямаше да го има новия.Чакането си заслужава

  20. 6
    5

    ЕЙ ПЛУЖЕЦИ МРЪСНИ НЯМА ЛИ ДА ВЗЕМЕТЕ ОТНОШЕНИЕ ВЕЧЕ
    ГЪЗОЛИЗНИЦИ ДОЛНИ
    ГИЗДАКОВ ВЪН КОПЕЛЕ ПРОКЛЕТО

  21. 8
    10

    Имам снимки как гиздаков дъртия доносник как кешира в компанията на трима рускоговорящи
    Отново в гей офиса скайбокс 19

  22. 8
    4

    😂🤣🤣🤣😂🤣🤣😂🤣. И ПАК КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ТОТО ОТРОЧЕТА В ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ ?!?!?!?
    АБЕ МАМА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА ! ГЛЕДАЙТЕ СИ ТОТО КАТУНА .ШИЗОФРЕНИЦИ ЖАЛКИ .
    ЩЕ ПУКНЕТЕ В ТЕ ТЕМИТЕ ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ! АМЕБИ КОМПЛЕКСИРАНИ!!

    • 3
      7

      Белозем,Шишманци,Ракуски,Маноле,Стряма,днес на стадионъ ,отново ги НЯМА!!!Софрата за Великден е по-добра от играта!Ех,да ви еба Вашата,продажна,ПОМАШКА,мама!!!

    • 2
      6

      Изгрев бойски жълт мангал,имам въпрос към изродската ти низост:това ли е нашия комплекс,7:3,0:1,6:0,6 бахура и една огромна пета в проститутските ви задници ?Още нещо,отбор основан от селски приселници от харманлийско ,помаци от родопската яка и селяндурите около града ни ,не може да бъде представител на Пловдив!Последно да те колтивирам поради поредния ти неграмотен пасквил,всичко това доказва ,че от теб блика простотия с више и АМЕБАТА си ти!

  23. 5
    6

    ХАХА НА МАЧА САМО ПЛАТЕНИТЕ ПРОСТИТУТКИ ОТ КПБПКПБ

  24. 8
    7

    Когато загубихме от Локомотив през 2019 имахме отбор, който даде мача заради мафията. Днес също бяхме без сърца. Цял живот ли ще сме от женската страна, на женско ни правят още от христолово време. Ботев през 21 век е една лека жена. Това е безкраен срам и позор!!!

    • 8
      4

      Безкраен срам и позор е Джуджето Дългоноско да ви прави улави, да ви ебава майката лилава както си иска а вие да не смеете да гъкнете щото знаете че махне ли се той никой няма да ви дойде в Лаута.

      Всеки го е гнус от вас, сочи ви с пръст, запушва си носа и вика Абе еби ги тея мангали ххахаха

      • 3
        8

        И мен ме е гнус изгрев бойски от вас :7:3,0:1,6:0 ,огромна пета и шест кура в жълтите задници!

  25. 2
    7

    Този мач е за разследване от УЕФА. И двата отбора да ги вадят от групата, то бива бива театър….

  26. 8
    1

    😂🤣🤣🤣😂🤣🤣😂🤣. И ПАК КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ТОТО ОТРОЧЕТА В ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ ?!?!?!?
    АБЕ МАМА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА ! ГЛЕДАЙТЕ СИ ТОТО КАТУНА .ШИЗОФРЕНИЦИ ЖАЛКИ .
    ЩЕ ПУКНЕТЕ В ТЕ ТЕМИТЕ ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ! АМЕБИ КОМПЛЕКСИРАНИ

    • 3
      7

      Ти си за психиатрията… вашето не е пародия,а трагедия надрусани филмари! Такива като теб тъпи копелета съм сигурен,че на стадиона не те пускат! Ти мач естествено по телевизията гледаш и то докато си бъркаш в носа с кирливите нокти ! Такива като теб първи си вдигат ръцете като видят Локомотивци по улиците …. най-страхливата публика на света … един даже си отиде от тоя свят докато е бягал да не яде кютек! Тъй че внимавай да не му отидеш на гости ! Разбра ли помак рязан?

      • 3
        8

        Много хубаво се получи в Солун. Поздрави за приятелите от ПАОК

      • 6
        3

        Ей лилав урод, точно с едно Л на парцал Найк си избърсах задника тази сутрин, гърбено от един повярвал си нещастник снощи към 11. Направих клип с моето лайно върху циганското Л. Заспа му като на свинче, звънче.
        Л като Лайно, ясен ли съм беззъб лепилар?

        • 2
          6

          Уродливостта ти е показана на 100% в изродското ти писание!Мърляч,на коя полянка да те чакам,ще дойдеш ли,Ъ!

          • 1
            4

            Ще ми дойде на кура … тоя е раждан от проститутка

        • 2
          5

          Ти се опитваш за звучиш страшно ли ? Уахахахах! Признай си сега ти на магистралата вдигна ли ръчички преди години ? Или миналата година туристите от Кипър като ви подгониха си бил най отпред !? Имам предложение за теб жълта уроспия недъгава ! Избери си спортна зала напиши ми час и място аз имам 2 чифта ръкавици … пускаме се на лайв и да видим кой кого ? А жълто котенце?

  27. 5
    10

    Вече не съм в Коматево, но защо Ботев е лишен от публика? Играем с кандидат шампиона, а ни надпяха 70 човека от Варна. Защо е това падение на публиката на Ботев? Коматево е голям отбор и не бива да се посрамва така на трибуните.

  28. 8
    3

    Точно този резултат ни трябва за 7-мото място. Говорете си глупости колкото искате.

    Гледайте сега как 1948 губят от Берое. После вижте класирането и мислете. Никой не иска да е 6-ти.

    • 5
      6

      Това спортсменско ли е?? Изгонихме хората с тези сметки. Хората играят за публика и чест, чували ли си ги тези думи?

      • 6
        5

        Ква чест бе кюстендилски оръфляк хаха майка ти дейба проста.

        • 2
          5

          Сопотска е честта,изгрев бойски циганин!

  29. 3
    6

    Пак ли га играйми на порно ва каза бат Стоян канара и продължи да ръчка дивия с 6-я бахур ва да гоейба.

  30. 5
    7

    Тото ботив в пълният си блясък. Зингито знае как.

  31. 5
    6

    Днес бяхме само,пумите!Оправданието е католишкия Великден!Макар,че имаше представители на фен клуба от Шишманци!

  32. 5
    6

    Отборът и футболът ни е безобразен. Имаме третия по големина бюджет, а сме трагедия. Дано не попаднем в зоната за оставане в групата. Нулева година е по- добре от 11-16 място в битка за оставане. Само БОТЕВ

  33. 7
    2

    Логичен резултат,”боево реми”,без много голови положения.Продължаваме напред. Бароан няма достоен заместник, с Антоан Конте защитата ще бъде по-стабилна.Само “Ботев”!

    • 3
      5

      Кво викаш, много голови положения. хахахахаахх

    • 6
      5

      Не е боево реми, а липса на футбол и от двата отбора. Жалко е, че голям отбор като Ботев се представя под средното ниво дори за България. А и стадиона празен, буферите имаха по- силна агитка вчера отколкото ние днес. Срамно е положението. Въльо и Илиян пречат на ботевизма!

      • 5
        3

        Само като тв гледам кво си написал за буферите и си ми ясен Станиславчо.

        Разбери бе плешив, нещастен, малоумен циганин, както и да се маскираш СМЪРДИШ ОТДАЛЕЧ на Столипиново, на конска пикоч и на майка ти немитата путка.

        ПУДАТИЕБАМАЙКАТА плешива малоумна.

      • 1
        1

        Глупак.
        Въльо е в занвора,а Илиян с какво пречи на руснаците???
        Те са некадърни и никота няма да направят отбор

  34. 4
    7

    От анусЪ ми тече морска солена вода. Пак ни ИбахЪ

    Спукаха и топката и дупарите ни от скука и Ебан

  35. 5
    6

    Жив ташак сме , обръщам плочата почвам да плюя по Зингаревич не плаща вечерите вече!

  36. 6
    2

    Ужасен мач за гледане;!!!Два слаби отбора и много слаб съдия,който не спря цял мач да накъсва играта …интересно ми е ако му изкарат една статистика от всички мачове които свири тоя,дали ще има по малко от 50 нарушения на мач???Иначе жалка гледка…кво се случи пак,не знам,но тази игра няма нищо общо с тая от миналата година…

  37. 9
    2

    Ханкич е друга работа просто.

    Иначе-на тоя отбор нашия проблема му е елементарен-просто нямаме класа. Нямаме играчи с истински индивидуални качества.

    Тичат там нещо, борят се, ритат насам натам ма не е тва просто истината, не е тва…

  38. 6
    4

    Георги Николов е най-голямото недоразумение!

Коментарите са затворени