Горд съм с футболистите си! Знаете срещу кого се изправихме и въпреки това успяхме да притиснем хегемона в България! Първият гол, който допуснахме, бе гол на разтежа. Днес играхме за нашата прекрасна публика и за Нина, която се завърна на работа в клуба. В играта не ни достигат някои малки и дребни неща. Боли да загубиш в последната минута, но така се израства. Поздравявам и собственика, който последните 2 месеца направи невъзможното, за да нямаме никакви проблеми. От 2 години съм в Локомотив и за пръв път всичко е точно. Искахме днес да победим и заради Крушарски, и заради Нина и заради публиката!

31 КОМЕНТАРИ

  1. През лятото на 2000 г. за треньор е назначен Димитър Димитров – Херо. Под негово ръководство Велбъжд за трети пореден сезон заема 3-тата позиция в „А“ група, а освен това достига и до финала за Купата на България. На 24 май 2001 г. отборът губи с 0:1 след продължения от Литекс (Ловеч) на столичния стадион „Локомотив“.

    Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

    Велбъжд възстановява съществуването си след обединение със Стефанел (Дупница) и през сезон 2001/02 участва в Югозападната „В“ група с лиценза на дупнишкия клуб. През следващото десетилетие клуба от Кюстендил неизменно е участник в третото ниво на родния футбол, като предимно се класира в средата на таблицата.

  2. 1
    1

    Томов национал!!! Паскалев и той!!! Даже капитан.

    • 2
      2

      И мачовете на националния тим само на Коматево!!! И головете само с пета!!!

  3. 3
    1

    Следващият път играйте за победа,вместо за публиката и Нина. Да играете за публиката и за Нина не е професионално. А ти Томаш се научи какво да говориш пред медиите за да не се излагаш.

    • 1
      2

      И как човек, който не знае какво е запетайка, дава наставления на човек като г-н Томаш??? Ти си дебил, с жълт парцал на гърдите, не се излагай повече!!!

      • А как индивид лайнутски, който обещава нещо за крана, не си държи на думата..

  4. 2
    1

    Днес играхме ганкиното пред потници.Възход и падение на куртизанките от Лайнута.

  5. Пак, да питам: Защо, след като Лудогорец не показа нищо първото полувреме и на практика игра с неуважение и досада към противника, през второто Локото се “скри” в собствената си половина и извика “Ела, вълчо изяж ме”?

  6. 3
    1

    Ний сига куту свършим на пету мясту в куя увропа ша играйм посли?

  7. Играли сме добро, ма сме немали шансо.

  8. 6
    1

    Тоя път Томаш клекна? Не пие вода и не гледа към Крушарски ?БРАВО, ТОМАШ..

  9. 10
    1

    Играл си ганкиното, тъпак. Пак пускай Парцалев и онова лайно под рамката, боклук. Имаш най-добрия вратар в лигата и го държиш на пейката

    • 3
      9

      Томаш е най- добрият треньор в България, долу жълтите ръце от Сашо!!!

  10. 6
    2

    Това е загуба з Спортклуб,ЖСК е непобедим.Само Ювентина.

  11. 5
    6

    Целият Пловдив се изсипа на стадиона.Играхме със сърце и душа,но съдията ни закопа Гонзо,Колев гледайте малко.Следващият мач,знаете.

    • 7
      4

      Кой целия Пловдив? Не бърсай столипиново с Пловдив пич със сини венци

      • 3
        5

        Говньо,Столипиново ще се изсипе днес на бул. Димитър Благоев-Източен!

        • 5
          1

          Мощен вик раздира небесата-Ювентина,Ювентина….в Ихтиман 40000 черно бели хулигани показват кой е отбора на Пловдив .
          Днес техните верни наследници-3000-3500 човека претендират и те да са отбора на Пловдив .
          Да ок но защо подяволите вече не се чува познатия рефрен-Ювентина Ювентина

  12. 7
    3

    Гарантирано 5то място,играем за здраве,за бат Крюшо,и всички курви в Пловдив,ай наздраве!

  13. 6
    3

    САШКО ПО ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ ОБИЧЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ТОВА Е МОЯТА РЕЛИГИЯ НО НЕ И ТВОЯТА ДОКАТО СИ НАЧЕЛО НА ОТБОРА НИЩО ДОБРО НЕ НИ ОЧАКВА И ПО ДОБРЕ НИТО ИМАМЕ ОТБОР ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ НИТО ТРЕНЕР КОЙТО ДА ЗНАЕ КАКВО ИСКА ЗАПРИЛИЧАХМЕ НА ЖЪЛТИТЕ САМО ОПРАВДАНИЯ БЕЗ ПОКРИТИЕ ДА МЕ ИЗВИНЯТ ЖЪЛТИТЕ ЗА НЕВЕЖЕСТВОТО НО ПЛОВДИВ ОТ ФУТБОЛЕН ГРАД ЗАПРИЛИЧА НА СБОРИЩЕ ОТ ХОРА КОИТО НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СА ПОПАДНАЛИ МАЙНАТА МУ ВАЖНОТО Е ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ ВЪРВЯТ ЩЕ ИМА ЗА КУРВИ И КРЪЧМИ ПЪК ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ДРУГИЯ СЕЗОН АКО НЕ ГО ОТ ПИШЕМ РАЗБИРА СЕ КОЕТО Е НАЙ ВЕРОЯТНО

    • 2
      9

      Човек, който не знае за запетая и точка, няма право на мнение!!!

      • Същество като тебе педи ,което не си държи на думата, е лайнутска мастия..

        • 1
          5

          И да се обеси,петата и шесте бахура пак ще си останат

          • Чакай ланутски педал да си изпълни думата…

          • Пета,шест бахура,куроносителят ни е шаман.Истинатата е че сме секта.Пара няма,темето Ефтимов.Сакън.

      • Станиславе,определено не си тъп,а грозен,злобен зомбиран.Левият ташак на клоуна Крюшо.Преди години когато искахте да го гоните защо тогава не го защити.Въртигъз.Обеси се кучки.

Коментарите са затворени