Спартак (Болярци) постигна убедителен успех над Житница като гост в мач от поредния кръг в “А” ОФГ – първа шестица. Първата част бе равностойна и двата тима си размениха по един гол. През втората гостите отбелязаха цели четири. Пламен Русев отбеляза гола за Житница, а за гостите от Болярци головете реализираха Иван Божков и Андон Мавров по два и Божидар Колев.

В друг съботен мач Марица (Милево) победи без проблеми с 3:1 като гост срещу Борислав (Първомай) и продължава ударно към шампионската титла в “А” ОФГ.

30 март 2024 г., събота, 15:00 ч / XXII кръг:
Житница (Житница) - Спартак (Болярци)                     1:5 
Тракия 06 (Стамболийски) - Дълго поле (Дълго поле)        2:0 
Борислав 2009 (Първомай) - Марица (Милево)                1:3 

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    При Яница бяха по добре сега са боксова круша.

  2. Съботният мач в Първомай между “Борислав” и Марица(Милево) се превърна в истински празник! Времето беше чудесно и градският стадион в Първомай почти се напълни с публика. Хората видяха един джентълменски мач в който имаше и сантиментални моменти. Отборът на Марица(Милево) е убийствено силен и вероятно можеше да победи с далеч по-голяма разлика ,но в хода на мача се усети,че не искаше да го стори. Андрей Атанасов-хищника пък на няколко пъти остана сам срещу вратаря на “Борислав” но явно и на него не му се искаше да вкара гол на бившия си отбор.

  3. Какво става с първомай много са слаби защо така.

Коментарите са затворени