Локомотив Пловдив загуби злощастно домакинството си на Лудогорец след като допусна гол в последната минута на редовното време.

В 4-ата минута Рик Джонатан се освободи и стреля силно по земя, но Кристиан Томов внимаваше и хвана топката удобно в ръцете си. Четири минути по-късно Якуб Пьотровски проби по левия фланг, влезе в наказателното поле и върна топката назад към свободния Текпетей. Нападателят стреля от движение, но твърде силно и неточно, а възможността бе 100-процентова. В 16-ата минута Квадво Дуа изпълни свободен удар и не бе никак далече от това да отбележи красиво попадение. Горе-долу метър от раздели от това. Домакините отговориха веднага с удар с глава на Мичи Нтело в аут. В 30-ата минута Лудогорец поведе в резултата с гол на Бърнард Текпетей. Нападателят напредна и стреля силно от далечна дистанция. Никой от защитниците не срещна Текпетей, а претенции за по-добра намеса може да има и към стража Томов, който закачи топката, но не успя да я избие.

Домакините отговориха веднага с отлична възможност пред Димитър Илиев. Евандро стреля силно по земя, но Серджио Падт плонжира и с ръка успя да спаси. При добавката капитанът на Локомотив опита да копне топката, но Падт възстанови позицията си и спаси. Много бързо Локомотив изравни чрез Мичи Нтело. Нападателят продължи с добрите си изяви от пристигането си на “Лаута”. Той показа прекрасно пласиране в наказателното поле при центриране от десния фланг на Бабакар Дион и от близка дистанция с крак отклони топката в мрежата. Голяма заслуга за гола има и Димитър Илиев, който задържа топката, обърна се и подаде към свободния Дион на десния фланг на атаката. В края на полувремето шут на Сон по земята излезе в аут.

Второто полувреме започна с удар на Фон Витри в аут, след което Локомотив изнесе играта в предни позиции. В 51-рвата минута Текпетей изскочи зад гърба на защитата. Той бе набрал сериозна скорост и преодоля Томов, но затвори ъгъла си и не успя да насочи удара си в опразнената врата. Само две минути по-късно стражът Томов се отчете с блестяща намеса с една ръка при удар на Текпетей в далечния ъгъл. В 67-ата минута Локомотив хвана Лудогорец на контраатака. Димитър Илиев подаде към Мичи Нтело, срещу когото бе Оливие Вердон. Нападателят нагласи топката на левия си крак и стреля, но след рикошет Падт изби в корнер. В 82-рата Текпетей качи топката на главата на Вердон от корнер. Останал сам на втора греда, защитникът отправи удар, който се отби в страничната греда.

“Орлите” стигнаха до втори гол в срещата в самия край на редовното време. Тогава Оливие Вердон посрещна изчистена топка и я върна обратно в наказателното на пловдивчани. Квадво Дуа се пребори с бранител на “смърфовете” и с глава свали вляво към Динис Алмейда, който с десния крак порази бившия си тим.

37 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Браво на момчетата. Много добра игра! Браво и на Томаш.
    Просто слаб вратар …макар че и той спаси положения, но 1-вия гол е негов. За втория също можеше да излезе и да го предотврати.

    • Тоя вратар не знам, колко си плаща за да играе. Това е голям негатив за Томаш. След Хоркаш да пуснеш този неможач е обидно за феновете и отбора

  2. 1
    5

    Искам да почерпя Тодор Неделев с екскурзия до Грузия.

    Имам и средства да пратя няколко автобуса с бултраси на екскурзия до Солун. Крайно време е да се сложи край на цапането на Пловдив от жълти околочовеци.

    За записвания 0887 08 1926

    • 2
      1

      Олигофрен! Роден напълно безплатно на ул, “Весела”, изпуснат от доктора, за късмет на темберицата му, което го оставя жив, но без грам мозък изтекъл при удара.

  3. 4
    5

    С тази игра и с тази публика имаме шанс да бием всички наред и да се класираме за Европа. Локомотив е изключително силен отбор.

    • 6
      1

      Хапчетата, Бонке…. С Круши и Томаш толкова …

      • 1
        2

        С Крушарски взехме три купи, едната с пета 2019, бяхме на минути да отстраним Тотнъм, играхме със Страсбург и Копенхаген.

        Пий си хапчетата, Бонке, че петата и бахурите отново са те подлудили.

    • С тази игра и с тази публика можете единствено и само да мечтаете!

  4. Кой отбор има повече фенове Лудогорец или Локомотив Пловдив? Изглежда Лудогорец?

    • 2
      1

      С този си въпрос за пореден път доказваш, че Един фен на Локомотив струва повече от всички селянки от Източен 10…

  5. Паскалев да е капитан на Томов 50 годишен договор само така ще се оправим

  6. 2
    5

    Благодаря на Бог за най- значимото му сътворение… Локомотив Пловдив…

  7. ПАГ НЪ ИБАХА. ЪНАЛНИ ЖАНПИОНИ СНИ, НЪ НЕГУ! СИГА УТИУАМИ Ф ЖАМИЪТЪ, ХОДЖЪТЪ ДЪ НЪМАЖИ ГЙОТЪТЪ С ГРЕЗ ЗЪ РЪМАЗАНЪТЪ. ЛОКУ АГБАР!

  8. 5
    1

    Циганските курви отново легнаха на Домуза.

    • 3
      8

      Локомотив, известен повече като Пловдивския любимец, е отборът побеждавал най- много Лудогорец в цялата история на Разград. Ако Локомотив, кошмарът на Лудогорец, ляга, какво правят отборите със свалени жълти гащи 1912 срещу същия Лудогорец???

    • 3
      5

      Вкара и се извини на публиката!Аз не вкарах, но казах на публиката да мълчи…

  9. 3
    2

    Най- безхаберния Лудогорец който съм гледал. И на този фон, защо Локото се прибра второто полувреме?
    И друго. Сватбата да не е минал на щат при Дани?

  10. 8
    1

    С Арда обръщалка.. с Хебър и Лудогорец гол в продълженията. Както казва Томаш – собственикът е направил всичко да е точно. Хубавото е, че заплатите са платени, а Нина е ОК.

    • 2
      4

      Казва човека, който има 3 обръщалки с Крумовград

      • 5
        1

        Kои са тея обръщалки бе миндил лилав?
        Ти въобще знаеш ли какво е обръщалка?

  11. 6
    1

    ЮБАТЕ СИГАН ПАК НАС ИБАЛИИ БОЛИ БАТЕ СИГАН ЛОКУТУУУ

  12. 8
    3

    Тъмните момчета им изнесоха мача. Демир Алиев – депресията е свършил с футбола. Поне му наместиха чаркаляците в тиквата. Най-добър от българските футболисти – Лясков. Томаш – баси и тактиката.

  13. 5
    16

    Много силен Локомотив! Не клекнахме пред хегемона като жени до 20 минута, както е с жълтия отбор от Източен 10. Въобще не се разбра, че Лудогорец е милиардерски отбор, Локомотив игра равностойно.

    Поклон, черно-бели герои, искаме този силен Локомотив във всеки мач!

    САМО ЛОКО

    • 13
      2

      Ама как тотаджийски им се надупихме в 93-тата минута.

  14. 8
    2

    Изпраскал гол на мангали, нищо играл при тях.

  15. 6
    3

    Заколени в последните секунди. Прекрасно!

  16. 5
    2

    Когато имаш пари за пържоли-ядеш пържоли,когато нямаш кинти-ядеш голия!

  17. 11
    2

    Еееххх за малко да не на ебат ама ей на, ебаха на…

Коментарите са затворени