Емблемата на централния вход на стадион Христо Ботев скоро ще грейне на съоръжението. Днес сутринта започна монтирането и върху стъклената фасата!

 

24 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    7

    Цял стадион събориха, за да играят заточени в Коматево- факт . Продадоха и финалът на финалите с Локомотив- факт Това са подчовеци – факт. И тези индианци питат защо не се бесиш- факт.

    НЯМА ПО ТЪП ОТ бултрас…

    • Той стадиона който събориха е ,като вашия насип ,който събориха за да ви вдигнат трибуните. А в Коматево имат база. Сега ще имат и база и стадион ,а вие на гъзъ вълна.

    • Да ти сложа ли фунията във гърлото ююМАНГАЛЕ.

  2. 3
    7

    Като обективен фен на Ботев , не мога да не се радвам на новия ни стадион-красавец, но с уговорката, че дизайнерското недоразумение, наречено “емблема” по-скоро ще загрозява красивата фасада. В Пловдив верно сме царе на самозаблудите. Ужасяващо грозна е новата ни емблема и това е самата истина. Дори в сайтовете за автоматично генериране на емблеми, могат да се създадат в пъти по-добри емблеми в дизайнерско отношение от нашата. Като табелата Underground на лондонското метро е.

    • Викаш… друго си е буквата “Л” в кръгче. Ясен си, вижда ти се фланелката на Ювентина.

    • В Пловдив някои са царе на фасоните и претенциите. Кухи ,селски цървули ,живеещи в естетически коптори и обкръжение ,но компетентни кое им харесва и кое не.

  3. Цитат – “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана”.
    Станислав Мърков, Стикса

    Помниш ли, Станиславе? Говорехте, че ръждива арматура има на нашия стадион.. а сега Бесика тъне в ръжда, всичките парапети са ръждясали и боята им се отлюспва и то само една година след откриването й. Освен с ръжда трибуната е покрита с някаква кафяво-черна гнилоч, защото Крушарски няма желание дори да я почисти след мач. За какво ви построиха нова трибуна, като дори не желаете да я поддържате в нормален вид?

    Станиславе, сметката идва, винаги идва. Продължавай с глупостите, връщат ви се като бумеранг.

  4. 1
    4

    СТАТУЯТА ЩО НЕ Е БУЯДИСАНА УА ВЕДНАГА ДА Я ОМАЖИТИ С ЖЪЛТУ АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

  5. 2
    5

    33 милиона за тази табела и две съблекални.Утре десет саксии пред всеки вход и нови 40 милиона.Бездънната яма няма свършване.

    • Е щом виждаш само табелата и две съблекални ,значи си достатъчно сляп за онова ,което го има ,а вие го нямате! Вашата яма е по голяма ,а сте до никъде.

  6. Бюста на Христо Ботев стои някак си по-гордо на този фон. Локото какво ще сложи? Парен локомотив?

    • Ще сложат от Вагонно депо една колоос и Буфер пред нея.

    • Емблемата на стадион Локомотив е сложена отдавна. Вие просто показвате, че сте папагали.

      • Само че проекта на стадиона с емблемата е от преди десет години,много преди дори и да се помисли да се построи Бесилка,глупако

  7. Хайде Стикс, крана е на най-достойното място. Бъди поне веднъж обратното на Путка!

    • 2
      2

      Станислав Мърков, човек застанал с името си. От другата страна АНОНИМНИ постоянни заплахи с пребиваване и убийство. Кой е Путката?

  8. Ава им чи тъс имблемъ пу гуляма ут нашто кашон ва.

  9. 11

    Хей, болни, завистливи мангали, спрете се, бе! По лесно е! Вместо да се давите в жлъч ден и нощ. Да говорите басни и небивалици както за себе си, така и за отбора на Пловдив – великия “Ботев”. Спрете се бе, болни, нещастни душици! Олигофрени, които петнят името на легенди като: Ичев, Мутафски, братя Кадьови, Илко Пикнята, Едо Арменски, Вратарчето с центъра, Зумето с прасенцата, Моя приятел Гочо Гоцеделчевски!

    • 1
      3

      На Илко Пикнята цял живот ще му я пиете,задето открадна картотеката на Видолов. Пък и после работи за вас още 20 години,мазен,миризлив,потен селянино!

  10. 2
    7

    АБЕ ТИ ДЕТО ГО ПИШЕШ ТОВА,СИГУРЕН ЛИ СИ,ЧЕ ТОВА Е ЕМБЛЕМАТА НА НЕГРАДСКИТЕ?

  11. 2
    7

    Трагедия. Този домат от Рапид Виена дето го откраднахте.

    • 8
      1

      Трагедия е разпрания ти гъз. Разтоварваш като самосвал . Педал цигански.

Коментарите са затворени