В рамките на седем дни отборът на Ботев Пловдив има три тежки сблъсъка – домакинства на Черно море, ЦСКА 1948, както и визита на Берое.
Широчината в състава на Душан Керкез не е особено голяма, а жълто-черните могат да се сблъскат с много голям проблем – натрупването на жълти картони. Цели четирима основни футболисти висят и са застрашени от наказание.

Ситуацията с Антонио Перера и Георги Николов, които са без особена алтернатива в халфовата линия и нападението, е сериозна. Двамата са с по осем жълти картона и при получаване на девети ще бъдат санкционирани с лишаване от права за две срещи.

Други двама важни играчи – Джеймс Ето’о и Самуел Акере, имат по четири и при още един, ще бъдат със спрени права за един мач.

Добрата новина за канарчетата е, че определяният от тях сблъсък на сезона за купата срещу ЦСКА – София е чак в средата на април, като дотогава футболистите могат да изчистят своите картони.

23 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Имам снимки на Рашо гол с още двама рускоговорящи в скайбокс
    Номер 19 !!!!

    • 2
      4

      В името на Ботев съм готов на всичко, са ходя гол, да се целувам със Саша, казвах всичко на Въльо и няма да позволя никой да ми отнеме любовта към Мими.

  2. 1
    7

    И аз съм наказан, но от Господ. Бях най- големия талант на младини, а от мен нищо не излезе. Пълен провал. А вижте Димитър Илиев, капитанът на Локомотив стигна върховете в България.

    Просто е проклятие да си свързан с Ботев. Облечеш ли жълто- черните екипи от Източен 10 и се превръщаш в неудачник. Неудачник или алкохолик, това е пътят на ботевизма.

    • Брътвежи на луд човек!
      Май пак си пропуснал да си пиеш хапчетата?!

  3. 3
    2

    ИСКАМ ДА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА БУЛТРАСИТЕ.В ТОЗИ САЙТ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ СТАНИСЛАВ МЪРКОВ СТИКСА И ЕРОЛ,ЕРОЛ ПАРИЖ ПОСТОЯННО СЕЯТ ИНТРИГИ ЗАД ВСЯКАКВИ НИКОВЕ.ИМАЙТЕ ГО НА ПРЕДВИД ТЕ СА МУТОИДИ.ГМО ПРИШЪЛЦИ ОТ КЮСТЕНДИЛСКО.НИЕ СМЕ БУЛТРАСИ НЕ МУТАНТИ С ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ,ПРЕЖИВЯВАЩИ ОТ КРАЖБИ,ЛЪЖИ И ИЗМИСЛИЦИ.НИЕ СМЕ СИМВОЛ НА ПЛОВДИВ,ИЗБРАНИ ОТ ПЛОВДИВ ,А НЕ МАЛЦИНСТВА ОТ ГЕТАТА.ТОВА МИ Е НИКА И ОТ ДРУГ САЙТ С РЕГИСТРАЦИЯ КРАСОТА ВЯРА БОРБА.ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО СИ ИМА МАСТЪРКАРД.НАШАТА ИСТОРИЯ СЕ ПРЕДАВА ОТ ПОКОЛЕНИЕ НА ПОКОЛЕНИЯ.ОТБОРА ОТ ГЕТАТА СИ Я СЪЗДАВАТ В ИНТЕРНЕТ.БОТЕВ СЕ ОБИЧА,НЕ СЕ КОМЕНТИРА.МОЖЕ И ДА ИМА РАЗНОГЛАСИЯ,НО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ ЦИГАНИТЕ ИМАТ ОТБОР,НО НЯМАТ ДЪРЖАВА,ЗАЩО ЛИ.ЦИГАНИ ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ.ОТКРАДНАХТЕ МАНГАЛИ ГОДИНАТА,ПОСЛЕ РОДИНАТА.СПОРТКЛУБ Е ОБЕДИНЕНИЕ,СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ БЕСИ,ЮВЕНТИЦИ,СМЪРФОВЕ,ЛЮБИМЦИ,ИСТИНСКИ МАЙНИ.СВЕТА ВИ СЕ СМЕЕ ИЗТОЧНИ МАКЕДОНЦИ.ЗАСРАМИХТЕ ГИ.ЧУВСТВАТ СЕ ПРЕНЕБРЕГНАТИ.КЮСТЕНДИЛСКИ КЛОУНИ.С ЛИДЕРИ ЕРОЛ,ЕРОЛ ПАРИЖ ПАРИЖ И ГУМЕНАТА МУ КУКЛА СТАНИСЛАВ МЪРКОВ СТИКСА,ПЛЕШИВ С КВАДРАТНА ГЛАВА ПАЗАЧ В 40 КЛАСНОТО В ТРАКИЯ.МИШЕНА.СТАНИСЛАВЕ,ПОМНИШ ЛИ МЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ВЕКА АЗ СЪМ БУЛТРАС,ПРИЯТЕЛ НА ТИШО,НАПОЛИТО,НЕЖНИЯ,ГЪЗЕТО,ВОЛА,

    • 2
      1

      Да не би Станислав и Ерол да се бият по трибуните на Колежа? В публиката ни има разделение стигащо до бой, а какво остава за форума тук.

  4. 3
    3

    Положението в ботев е като негър с бръсната глава и кубинки с бели връзки…

    В превод: НЯМА ПО-ТЪП ОТ бултрас!!!

  5. 2
    3

    Този сезон единствения ни шанс е Купата! Другата цел е да не се смъкнем в последната четворка! Всичко друго е мираж! Да се надяваме че за следващия сезон ръководството ни ще подходи по-разумно с трансферите!

    • 3
      5

      Последните 3 сезона са изключително разумни не виждам къде е проблема
      Все пак това е бизнес проект

      • Все пак това е И бизнес! Нямам нищо против това, важното е да се надгражда.

  6. 2
    4

    Рашо до кога ще те чакам
    Омръзна ми тръгвам с Алексей ..

    • 1
      4

      Повече няма да ходя в Мемо. Мими идвам плешивия загащен глупак не те заслужава.

  7. 5
    2

    Гонзо не е лошо момче но е марионетка и докато е президент на БФС ще прави само това което му кажат!
    А ние, тепърва предстои да видим как ще поръчат на Железов да свири мачът с Черно море. И изобщо не се съмнявайте,че мачът ще бъде поръчан! Въпросът е каква точно ще бъде поръчката. Като се замисля Черно море не е заплаха за Лудогорец. ЦСКА и Левски трябва да бъдат държани зад Черно море така,че поръчката като нищо може да е мачът да бъде свирен срещу Ботев за да може Черно море да е нещо като преграда за столичните отбори в спора за титлата срещу Лудогорец.
    И в цялата тая ситуация каква може да е съпротивата на Ботев срещу нещата които се случват около отбора?! Съпротивата би могла да е следната: Тъй като БФС всеки кръг наказва Ботев Пловдив и неговите състезатели със свирепи глоби. Винаги праща на отбора поръчкови съдии които обезсмислят усилията на отбора и убиват устрема на младите играчи. Почти винаги насрочва мачовете на отбора в най-неудобните дни и часове. След като винаги и при всеки сгоден случай футболният съюз демонстрира своето негативно отношение към отбора на Ботев Пловдив.. Питам се??! Трябва ли тогава мачовете на националният отбор да се играят на стадион “Хр Ботев???! Ами щом от БФС се държат по този безобразен и арогантен начин да си потърсят някой друг стадион където националите да играят. Стадионът на Ботев е общински но е даден на концесия на ПФК Ботев Пловдив! Кметът на Пловдив Костадин Димитров вече показа на БФС,че има мн. здрави топки и намери начин мачът с Унгария да не се играе на ст. Христо Ботев! След като БФС открито се подиграват с пловдивският футбол нека организират своите мачове на ниво национален отбор на някакво друго място.

    • 2
      4

      Много елементарни разсъждения що се касае за Националния отбор и мачовете му!

  8. 2
    4

    Няма нищо притеснително ще накажат четирима негри , а те ще бъдат заменени от други четирима негри.

  9. 7
    1

    Стига сте копирали чужди статии, а малко помислете преди да го публикувате.Никой от изброените не е незаменим. Перера тази година е много слаб, а и може да бъде заместен и от Мертенс, а и от други. Георги Николов още с нищо не е показал, че е важен за Ботев играч.Ето`о отдавна трябваше да го махнат от Ботев, а Акере все едно не играе през пролетта и повече пречи отколкото помага.

    • 3
      1

      Имам чувството че при нас идват млади чернокожи таланти, само с мисълта да изпъкнат в 4-5 мача и да бъдат продадени! Никакво желание за развитие и колективна игра! Ето’о, Акере, Уме….направиха по няколко силни мача, привлякоха вниманието на агентите с индивидуалните си качества и чакат трансфери. Това не се ли забелязва от Керкез? Защо продължава да ги налага, като приноса им към отбора в последните няколко мача е нулев?

      • Защо си мислиш, че кой ще играе зависи от Керкез? Играе този, за който е разпоредено “отгоре”.

  10. 1
    3

    ЖЪ НА ИБЪТ БРАТЯ МАЖЕТИ ВАЗИЛИН

  11. Ето защо гонзо и компания изпратиха железов да свири мачът с моряците в неделя.

Коментарите са затворени