По инициатива на президента на Българския футболен съюз Георги Иванов бе проведена работна среща, чиято основна тема бе борбата с манипулиране на спортни мероприятия.

На нея присъстваха офицерите по сигурността към БФС – Марио Костурков и Васил Берберов, директор “Първенства и турнири“ Валентин Чакъров, както и представители на Главна дирекция “Национална полиция” от отдел “Икономическа полиция”.

Георги Иванов бе категоричен, че футболната централа ще бъде абсолютно безкомпромисна към всякакви опити за нарушаване почтеността на играта.

Освен това президентът на БФС подчерта готовността на екипа му да окаже пълно съдействие на компетентните органи, за да може подобни действия, уронващи престижа на най-популярния спорт, да бъдат прекъснати още в зародиш, а нарушителите да бъдат наказани.

8 КОМЕНТАРИ

  1. ТОЗИ ВИСШАГА ВИНАГИ МОЖЕ ДА ТЕ ОСТАВИ БЕЗ ДУМИ 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  2. АБЕ СТИГА ГЛУПОСТИ ЩЯЛ ДА СЕ БОРИ СЪС ЧЕРНОТО ТОТО ВСЕ ЕДНО ДОН КИХОТ СЪС ВЯТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ ГОНЗО ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВИШ НА ДОН КИХОТ ВЗЕМИ И ОПРАВИ ТАЗИ БЕЗКРАЙНА БЮРОКРАКРАЦИЯ И ТАЯ ШУРО БАЖАНАЩИНА ВЪВ БФС ИЗКАРА МЛАДИТЕ МОМЧЕТА ОТ КРЪЧМИТЕ И БАРДАЦИТЕ И ГИ ЗА КАРАЙ НА ТЕРЕНА ОСИГУРИ ИМ БАЗИ ЗА РАЗВИТИЕ НАЙ СЛАБИЯ ОТБОР НА БАЛКАНСКИЯ ПУЛООСТРОВ СМЕ КОПАЕМ ДЪНОТО ТАКА ЧЕ СЪС ЧЕРНО И БЕЗ ЧЕРНО ТОТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПРОСТО ТОЛКОВА СИ МОЖЕМ

  3. 5
    5

    Бутам Гомнежа и край с черното тото.

Коментарите са затворени