Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) играе утре с едноименния тим на Несебър. Срещата от 25-ия кръг на Югоизточната Трета лига ще се проведе в град Каблешково, заради наказание „лишаване от домакинство“ на Несебър.

„В последния ни мач затвърдихме това, което показахме и в предишните. Надиграхме един от претендентите за първото място Саяна (Хасково), но резултата е лош. Предстои двубой друг челник – Несебър. Готови сме да се надиграваме. Не се притесняваме от никой съперник, а от самите нас. Както неведнъж казах, приоритета ни е да изграждаме млади състезатели за мъжкия футбол. Логично е в хода на прехода младите ни играчи да редуват спадове и възходи, да грешат. Допускаме обаче наивни грешки, а най-лошото е, че ги повтаряме, дори и повече. Когато се справим с този проблем, положителните резултати от мачовете няма да закъснеят. Те пък ще дадат увереност във възможностите на момчетата“, коментира пред Sportal.bg Христо Златински, треньор на Локо.

„Много труден мач. Треньорът на Локомотив II (Пловдив) Христо Златински е изградил добър отбор, който в последния си мач надигра (особено през второто полувреме) опитния, солиден тим на Саяна (Хасково). Приоритет за нас обаче са трите точки. В Нова Загора загубихме две точки и сега трябва да наваксваме за да затвърдим позицията си. С предстоящия двубой, изтича наказанието ни „лишаване от домакинство“. Ако разбира се не измислят нова санкция. Всъщност никой не изтъкна причините за наказанието, което изтърпяваме в момента“, коментира пред Sportal.bg Недялко Москов, президент на Несебър.