В Ямбол, едноименния тим надигра Гигант (Съединение) с 4:1. Срещата е от 25-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Домакините започнаха с гол от съблекалнята. Реализира го Симеон Русев, секунди след първия съдийски сигнал. Минималният аванс се запази повече от час. В 69-ата минута гостите допуснаха грешка и се стигна до дузпа, която капитана Александър Андонов реализира за 2:0.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Сърдете се на бившия ви треньор циганчето Мечо,той е в дъното на продажбата на мача в Ямбол

  2. Какви болни,взехте 6 бона,Ямбол са най слабия и безидеен отбор,дори и без 5 човека щяхте да биете с лекота,както го направи Сливен с 3:0 като гост в Ямбол преди 2 седмици

  3. Много ми е интересно дали Несебър ще загуби точки от някой отбор от техния регион или само ние тука сме такива продажни мастии.

    • Докато змиите са около отбора на Гигант нищо добро не ги чака

  4. Как ще мотивирате играчите за мача със Созопол.

  5. Маноле курво ти ли беше булката или бат добри.мечо ви чука и двамата.

  6. Отборът беше с 5 човека болни , които са основни футболисти нормално е да се получи този резултат, гледаме напред и си следваме нашите цели

  7. Ние работа си имаме и тук майка ти я заболяла устата нещо верно ли

  8. Бай Добри специалиста да направи разбор за днешния мач,а не да ходи по Студията и да се прави на голям Разбирач.

    • 1
      1

      Ей плъх яд ли те е още че не си в Гигант , а дремеш вкъщи

  9. 2
    2

    Срещу Спартак лежяха,ревяха като на умряло леките момичета на Москов.В Ямбол дадоха дупетата а в Несебър ще ги заболят и устните.Направо да се местят в Бургаския край тъкмо ще имат работа лятото.

Коментарите са затворени