Един от най-успешнтие ни рефери Атанас Узунов изрази подкрепата си за избора на Георги Иванов-Гонзо за президент на Българския футболен съюз (БФС)

Познавам Георги Иванов от много години и съм убеден, че всяко негово действие ще бъде от полза за нашия футбол. Неговият опит в детско-юношеския футбол и работата с младежки отбори вече започна да дава плодове. Когато усилията му започнаха да носят резултати обаче, беше поискана оставката на ръководството на БФС“, заяви топреферът пред Дарик.

Узунов вярва, че с избирането на Георги Иванов – Гонзо за президент на БФС българският футбол ще се възроди. Въпреки скептицизма на голяма част от обществеността, той подчерта, че клубовете са тези, които определят кой да ръководи БФС.

Може би хората са избрали Гонзо, защото са видели потенциала му и вярват в способността му да постигне резултати“, добави още в ефира на Дарик Узунов. „Сега е време да му се даде шанс да докаже себе си“, счита известният български съдия.Един от ключовите приоритети на Гонзо според Узунов е да види повече български играчи във водещите ни клубове. Бившият футболен смята, че това е една от първите промени в БФС, които трябва да се направят.

Аз следя развитието на футбола и виждам реакциите след  избирането на Иванов за президент на футболния съюз. Определено заставам твърдо зад неговото решение да подаде ръка на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров да влязат в ръководството. И ако те постигнат това обединение, мисля, че резултатите много бързо ще дойдат„, коментира още Атанас Узунов.

По думите му, „Лигата на конференциите в момента ни показва, че още сме далече мечтата да се класираме на световно първенство и трябва да извървим пътя пак от нулата до върха„.

Атанас Узунов е бивш член на управата на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. Бил е председател на Съдийската комисия към БФС, кум е на футболната легенда Христо Стоичков.

Бившият международен и българския съдия е общински съветник вече четири мандата от ГЕРБ. В последния (настоящия) е председател на местния парламент на Пловдив.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 😂🤮🤮🤮😂🤮🤮🤮😂😂🤮😂😂🤮😂😂🤮🤮🤮
    ПЛАСТМАСОВИЯ Е ИЗДУХАЛ ТОТАЛНО ГАРНИТУРИТЕ . КАКЪВ ТИП ИЗРОД ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА КАЖЕШ ТОВА
    КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ

  2. Най-голямата курва в Българския футбол,доказан ибрик и пумияр!

Коментарите са затворени