От Марица коментираха, че за пореден път са ощетени от съдийски решения след двете неотсъдени дузпи срещу Спартак (Варна) миналата събота:

 

Слабото съдийство предреши до голяма степен развоя на двубоя, като две дузпи, едната от които за игра с ръка, бяха лековато подминати от рефера Християна Гутева, която успя да си навлече гнева на иначе добронамерената пловдивска публика. Тя не пропускаше да отрази нарушенията на пловдивчани, но за сметка на това подминаваше аналогични ситуации при противника. Тенденциозното съдийство е спътник на “Марица” почти във всеки мач, като това е една от причините за слабите резултати на тима, наред със проблемите от спортно-технически характер.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Гутева с нищо не ощети Марица. Имаше няколко спорни момента в мача, която тя отсъди правилно. Никой след мача не я опрекна, освен задявките, че става много за еб@не.Какви 2 дузпи видяха не знам. Слаби, ама много слаби. И треньор и футболисти, макар и половината да са играли в А група. Разбра се, че са гласували за Гонзо. Надяват се той да ги спаси. А заслужават ли? С тази игра и ръководство – НЕ.

    • Гледай мача и си сложи очила с подходящ диоптър, чиче, защото тая мацка се осра отвсякъде и то доста явно. Освен това е лъжа, че никой не бил опреквал – на нашия стадион рядко се вижда такова викане по съдия. Ако я пратят във В група могат да и се случат доста неща с такова свирене, макар че съм на мнение, че тя може, но така и е казано, защото се видя кристално ясно двойния аршин.

Коментарите са затворени