Ръководството на ПФК Ботев разпространи декларация срещу съдийските отсъждания на мача с ЦСКА-София.

“Жълто-черните” добавиха и видео със спорните решения на съдийската бригада.

Ето изявлението на “канарчетата”:

Уважаеми Ботевисти,

В приложеното видео ще имате възможността да се запознаете със съдийските грешки, ощетили нашия представителен мъжки отбор при гостуването му на ЦСКА-София в среща за първенство, играна на националния стадион “Васил Левски“.

ПФК “Ботев“ отчита собствените си пропуски, довели до неприятната загуба с 4:0, но това не е основание да си затворим очите за безобразното и тенденциозно съдийство, променило хода на срещата в ключови моменти.

Отнасяме се с нужното уважение към нашия съперник, като по никакъв начин не бихме искали да неглижираме победата му, но сме убедени в правотата на своето недоволство.

Вярваме, че заявеното желание за промяна в развитието на българския футбол, изразено ясно от всички кандидати на отминалия изборен конгрес на БФС, ще доведе до промени и в българското съдийство, за да може всички отбори да се състезават при пълна равнопоставеност.

С уважение,

Ръководството на ПФК “Ботев“

63 КОМЕНТАРИ

  1. Как може един индивид да е постоянно в темите за Ботев.Стикс ти нормален ли си.Дам пишеш,сам си отговаряш.Мръсен плъх.

  2. 5
    7

    Когато съдийте БРУТАЛНО РЕЖАТ ЛОкомотив, което се случва почти всеки мач, Крушарски казва че сами сме си виновни за слабата игра и НИКОГА не обвинява съдийте. Факт!

    Когато съдийте НЕ подкрепят (не ощетяват, а просто не подкрепят) БотяфЪ6, то цялото ръководство на този ТОТО отбор на ДПС и всичките му селски фенове ревват в един глас в търсене на оправдание. Жалко е, но те се опрерирани от срам – все пак са просто едни държанки…

    Ето затова едните играят добър футбол и винаги са в челото, а другите са дънни риби. Но се изисква малко мозък и честност да го осъзнаеш..

    Ех, колко йалко е да си папагал беь морал

    • 5
      7

      абсолютно съм съгласен!
      настоящето ръководство на Ботев е една рекетьорска група, която вместо да си оправи отбора се опитва да рекетира съдиите.
      И то при 4:0 и то само защото ЦСКА спряха да играят. А представяш ли си какво щяха да измислят тези шарлатани ако беше 1:0…
      Лошото е че има “фенове” които ги подкрепят все още… без да разбират че така разбиват хубавото име на отбора! Позор!!

    • 3
      2

      Това е просто прах в очите на феновете за да не видят далаверите на руснака.
      Истината е, че този не е дошъл да прави отбор, а и няма пари за това. Той е просто един шарлатанин, но как да го обясниш на обикновените хора?!

    • Написаното по долу за Селския, се отнася и за вас. Колкото до Крушарски, той взима само това което заверата му е отредила. Иначе мълчи като путка! Така е свикнал от Кремиковци и битието му на комсомолски секретар.

  3. 6
    5

    ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ
    ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ
    ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ

    Честита годишнина!

    • Когато си мръсник, когато си живял като мръсник и си се спасил от негативните “стрели” насочени срещу теб, наистина си голям мръсник. Защото всичко негативно си насочил някъде близко до теб. Бог да прости тази, която пое негативния удар и се пресели в отвъдното. Празнувай, Митко, празнувай момче ненагледно и не забравяй, че ако избягаш от негативизма на днешните стрели все има кой да ги поеме!

  4. 5
    5

    Днес преди 25 години взех Ботев. Защо днешния ботевЪ не ми честити.

    Само братята Локомотивци ме поздравяват по улиците и на стадион Локомотив. Бъдете по- смирени, ботевисти, поклонете се пред вашия президент- Димитър Христолов.

    АЗ НИКОГА НЯМА ДА БЪДА ЗАБРАВЕН!!!

    • 5
      7

      Г-н Христолов , целувам ви ръка!Вие ни плащахте по 500 лева за ядене и пиене. А днешните ръководители ни бият и ни дърпат ушите. Още веднъж ви целувам ръка, г-н Христолов!

      ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ ЗАБРАВЕН С ДОБРИНАТА СИ!!!

    • 8
      5

      Ахаха Станислав сам си пише сам си отговаря, да ти се изпразни Крушарски на рядката козя брадица маймунче сополиво

  5. 13
    1

    Драги съмишленици,ботевисти. Скъпи приятели! Преди мача с ЦСКА ви бях написал: “Джони Велинов бил казал.че ЦСКА ще победи?! И какво като го е казал?? Вие нали не си правите илюзии какво може да каже един бивш техен футболист? И това което е казал е най-вероятно и да се случи поне на този етап. ЦСКА ще са домакини,мачът ще е в столицата, В отделните звена а и отборно ни превъзхождат,така,че какво има тук толкова за познаване
    А като прибавим и съдийското лоби на ЦСКА нещата придобиват съвсем груб отенък. Гриша Ганчев винаги е обичал да си подрежда нещата. Колкото до нас-кучета ни яли! Не се представяме добре и общо взето сме там където ни е мястото. В Ботев се назначиха цяло гробище директори и администрация (остана само да назначат и някой съветски маршал) нещата обаче е видно,че не се получават. Обещанията за светло бъдеще са нещо хубаво но и те не се случват. А ние феновете все едно сме седнали да ядем парче сух хляб до някоя скара за можем да го преглъщаме и да ни мирише приятно.” – Ето това ви бях написал преди мача. Само,че играта на нашите поне в първите 15 мин взе,че ме изненада много приятно. Мачът не беше от такова значение за нас защото в шампионата няма какво толкова да гоним. Можехме обаче да си обиграваме състава и да видим как на този етап стоят нещата под високо напрежение. И да ви кажа с резервите и с юношите не стояхме никак зле в началото на мача. И някъде тук на преден план изпълзя (Свадбата) Първо започна с картоните срещу Ботев за (неправилно дишане)… За далеч по-груби нарушения обаче на играчите от ЦСКА се правеше на обективен и убедителен полуидиот чиято основна задача сякаш бе да прилага единствено двоен стандарт в полза на столичния отбор?! Същият този спести и червен картон на футболист на ЦСКА за изключително груба и опасна игра. За отменения гол на Ботев: Да ви питам: Ако същият гол беше вкаран в нашата врата щеше ли да бъде отменен???! Само като се сетя какви голове са били признавани за кристално чисти и редовни в нашата efbet лига??! Как стана гола: Защитникът на ЦСКА като видя,че му отнеха топката и няма да може да догони нашият нападател…падна….И това беше достатъчно съдията да отсъди нарушение в атака при гола който иначе си беше съвсем редовен. Еееее сега според вас, тия неща не се ли отразяват на психиката на играчите?? Особено пък на по-младите за които се предполага,че са с далеч по-малък опит??? Чудно ми е защо управата и ръководителите на Ботев не излязоха с декларация този съдия никога повече да не ръководи под каквато и да било форма мачове на отбора на Ботев??? Нашите шефове да не би да смятат,че този мерзавец един ден ще им се реваншира заради този мач???! Няма да стане!!! Това не му е за пръв път срещу нашия отбор… Толкова за съдията. За играта казахме вече. Мачът беше шампионатен а там няма нито какво толкова да спечелим нито какво толкова да загубим. В такива мачове младите трябва израстват и да се обиграват. Мачовете за купата ще бъдат съвсем друга работа. Там и състава и играта ще бъдат коренно различни.
    И накрая запомнете от мен: ДА СИ БОТЕВИСТ Е ПРИНАДЛЕЖНОСТ!!!

    • 5
      3

      А ръководството на Ботев какви мерки предприе срещу обидното съдийство?

    • 11

      Запомнете нещо и от мен -“Да си локомотивец е ДИАГНОЗА…”

    • 4
      9

      Видра, ти си някакъв сектант, ве майна-чесно! Промит мозък, пробит балон.

      • 1
        2

        СельоКривоглава майна си ти бе!?Кривоглава 🎃 тиква!

  6. 9
    2

    Хора,всекидневно един и същ дебил осира футболните теми.Това е отвратително и никой нормален футболен фен не желае да изкаже личното си мнение.

    • 4
      7

      Tук не е точно футболен форум! Форумът е за да се забавляваме с ботевЪ, с болката на ботевЪ! Ако няма с какво да се подиграваш на жълтия тим- не си за тук.

      Отвратително е да се оплакваш, при положение, че самите ръководители на ботевЪ бият ботевисти и им опъват ушите. Със сигурност тук във форума е далеч по- цивилизовано.

      • 7
        1

        Може ли субтитри?Апропо,поговорката “Все едно да питаш пора защо вони” важи с пълна сила !

      • 7
        3

        О напротив, тук е само за едно-да гледаме как лилавите столипински маймуни, вълчовциге по душа, нелегалните таксиджии, нощните пазачи по училищата и всякаква друга омерзителна и гнусна паплач с локуфсърсету изпълняват причудливи маймунски номера, бутат си кокосови орехи в лилавите гъзове, мучат нечленоразделно, пръскат слюнка и се давят в жлъч и омраза към великия пловдивски отбор с красивия стадион.

        Гнусна, удушена кюстендилска пасмина, пудавиебамайката плешива!

        • 4
          6

          Просто се ебаваме с вас пич! Така е било така и ще бъде ! Ако не си съгласен избери си поляна или спортна зала … вместо да си чупиш манюкирте на клавиатурата

          • 2
            6

            Ела дс ти чупя вратлето на тепиха….. пу да ти еба майката жълта педалска … онлайн кастрирана нинжда

          • 6
            2

            Поляни, спортни зали, надпревари с каруци, продажба на булки, кражба на бакър…майката си е ебало.

            Странно обаче защо Мърков не се появява никъде никог когато учтиво го канят. Как мисли, защо е така?

        • 1
          4

          Изроде жълт,какво значи ИЗГРЕВ БОЙС СТОЛИПИНОВО?Аз толкова труд положих да ви сродя със столипиновските граждани и след това три месеца имаше маанета,кючеци,пиене,ядене,а сега ви е срам да си признаете циганския си произход!Всичко направих само ние да имаме в Столипиново фен клуб,а сега отхвърляте труда ми и мъките ми на масата!Неблагодарни индианци се оказахте !

      • ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, РАЗХЛАБИТЕЛЕН, ОСВЕЖИТЕЛЕН И НЕСТИХВАШ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ:))

        МЕМЕТ, ПУДКРЕПЙЪМ ТЪ!:)))))

    • 1
      2

      Имаш в предвид Фекала, нали. Само да те светна – това е Андрей Спасов – собственик на този сайт!

    • 1
      2

      В селския отбор има ли футболни хора с които може да комуникираме!Само 😼кривоглави и празни олигофрени!

  7. 8
    1

    В този мач загубихме, защото ЦСКА бяха по-добри. Мачът беше без значение за нас и с огромно значение за тях. Играхме с не малко резерви.

    Съдията свири изцяло в полза на домакина. Това беше абсолютно ненужно. Задължително е да се пусне жалба, за да си почине малко Сватбата. Когато те режат, трябва да има винаги жалби.

    В мача за купата не очаквам да има различно съдийство. Въпреки това има шанс да продължим.

    • 1
      8

      Жалбата я пускате за да се опитате да сплите бъдещите съдии.
      Не лъжи

  8. 3
    8

    За пореден път фокаьаха, че този отбор няма връзка с действителността. Когато си загубил с 4 гола да се оправдав с няколко ТОЧНИ съдииски решения, които просто не ти отърват е ЖАЛКО, но ТИПИЧНО за този отдавна компроментиран жълт клуб!

    Не слъчайно този клуб е собственост на мафията и многократно е разследван от УЕФА, а феновете му се гордеят че са държанки на всяка власт и обичат да пият мазно турско кафе в скута на Шиши

    • 7
      1

      Олекна ли ти, като написа тази боза? За коя мафия говориш? За Главния ли? За онзи с черешите или за друга мафия?

      Написано е, че сме загубили от по-силен отбор, но когато те режат брутално не бива да стоиш и да си мълчиш, защото това насърчава рязането и в следващи мачове.

      • 1
        5

        “Брутално рязане” просто няма. Има Брутално оправдание, женски

        А бива ли да мълчиш когато Брутално режат противника ти?

        • Хубаво е да имаш мнение, но е смешно да си “Горд Армеец”! На кое бе момче? На 30000 армия, половината от която са жени в майчинство. С подарени танкове на Македония, БТР на УкраИна, със самолети, които на могат да излетят и с нарязани ракети, за да направим кеф на комшиите. Или с отбора ви дакаран от Ловеч, или с факта че сте ЦСКА, но не сте Централен Спортен Клуб на Армията. И на всичко това “Горд Армеец”. Шизофрения приятелю, нищо повече!

    • 1
      1

      Хаха, точна е на майка ти путката, която се намира точно до лилавия и гъз, откъдето си се пръкнал, плешив клепар.

  9. 2
    1

    СТИКС ТИ ЩЕ СЕ СРЕЩТНЕШ СЪС РЕКАТА НА СМЪРТА.ИМАМ ПОЗПОЛЕНИЕ,ТРАКИЕЦО ГРОЗЕН ПЛЕШИВЕЦ ОМРАЗЕН СИ СИ НА ВСИЧКИ.КРИЙ СЕ В МИШАТА ДУПКА ИМАМ ПОЗВОЛЕНИЕ,СМРАД.

    • 2
      2

      Стикс, ти ще се срещ(Т)неш с(ЪС) реката на смърт(Т)а.

      В ЕДНО КРАТКО ИЗРЕЧЕНИЕ ЧЕТИРИ ГРЕШКИ. НЯМА ПО ТЪП ОТ БУЛТРАС!!!

      • 1
        3

        Хаха. АБСОЛЮТНО ВЕРНО

  10. 1
    5

    Казах ви, че ще пратя специални съдии на Ботев във всеки мач. Свиквайте с гаврата и болката- ТЕ СА ВАШАТА СЪДБА!!!

  11. 4
    2

    Най-смешното е пичое, че прасетата нямаха абсолютно никаква нужда от съдийска помощ тоя мач, ние го бяхме отписали, те си биеха така или иначе.

    Но тая мръсна свиня все пак реши да се подмаже, да го тура на майка му.

  12. Стикс,грозен,плешив,кривокрак.Станислав Мърков,пазач чикибоецо без социален живот.Мизерник,Локомотив ски.Срам за всеки.Обеси се .

    • Бонке, когато говориш за липса на социален живот на другите и веднага се сещам за крадеца вика…

  13. 5
    6

    Някой има ли обяснение защо РАШО СТОЯНОВ , държавен служител в НАП- Пловдив е постовщянно във ВИП БОКСОВЕТЕ В ОБКРЪЖЕНИЕТО НА ХОРА ОТ УПРАВАТА НА БОТЕВ И БЛИЗКИ ДО РУСКИЯ СОБСТВЕНИК НА БОТЕВ

    • 4
      3

      Защото е руско подлога и прокарва интересите на Зингаревич сред феновете.
      Дори да сме на последните места,трябва да хвалим руско-европейското управление.
      Ако ли не,идва Въльо!
      Но забравих,че той е в затвора.
      Да не забравяме,че Въльо Петков е зам.търговски директор в Ботев!

    • Защото е поканен. Не е хубаво да завиждаш.

  14. Сватбата е абсолютен продажен боклук-отдавна доказан факт.

  15. 4
    6

    Хах,жалки жълти мисири! Забравили сте да напишете” момчетата плачат в съблекалнята ” и “ние сме моралните победители”!!! Ай в дивия и до следващия път!

    • Момчетата този път не са плакали, а са се епилирали…

  16. 2
    5

    Това ми е любимото. Разгром за ботевъ и рев от съдиите. Така е най- болезнено за селяните.

Коментарите са затворени