Новият президент на БФС Георги Иванов – Гонзо разкри след церемонията за „Футболист на годината“, че ще направи опит за среща с Димитър Бербатов, за да го убеди той, Мартин Петров и Стилиян Петров да влязат в управлението на БФС.

„Ние се нуждаем от добри футболисти в националния отбор. Не ми хареса, че в класацията на футболисти в първенството има твърде много чужденци. Това ще го оправим с много работа на треньорите. Не е лошо да са чужденци най-добрите, но това е мотивация за нас, като федерация, да работим по-добре. Трябва много да работим с младежите, които показват потенциал и качества. Младежкият национален отбор е следващата вълна“, започна Иванов.

„Ние като спортисти искаме винаги да побеждаваме. Когато си голям спортист, трябва да можеш да носиш на напрежение. Големите очаквания не трябва да ни натоварват, ако искаме да се класираме на Световно. На тези големи форуми трябва да играят футболисти с голяма психика. Винаги, когато резултатите са добри, хората се обединяват. Ние имаме идея и желание да се обединим. Не може да си голям спортист, без да си голям човек“, продължи Гонзо.

„Ще опитам другата седмица да направя среща с Димитър Бербатов. Безсмислено е да водим войни, от които няма полза. Стилиян Петров и Мартин Петров са интелигентни хора също. Имат място в БФС. Предвиждаме Изпълком на 29 март“, завърши Георги Иванов.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ти на колко световни игра бе плъх,че и съвети даваш?

  2. Все едно да се съберат Лили Иванова и Луна да гълчат за музика.

Коментарите са затворени