Отборът на Локомотив II (Пловдив) допусна поражение при домакинството си на Саяна (Хасково) в мач от Югоизточната Трета лига. Двубоят завърши 1:2 в полза на гостите. Срещата се игра от 15:00 часа на стадион “Локомотив”.

В 5-ата минута играч на гостите засече с глава центриране от ляво, а топката мина над целта. В 10-ата минута Локомотив си отбеляза нелеп автогол и с това гостите поведоха в резултата. Васил Църцев върна топката към Даниел Амбарцумян, стражът се размина с нея и тя влетя в мрежата за 0:1. В 21-ата минута “черно-белите” стигнаха до дузпа. Пламен Петров опита да подаде в наказателното поле, но топката срещна ръката на защитник на гостите. Зад бялата точка застана Васил Църцев, който изравни за 1:1. Само две минути по-късно съдията отсъди наказателен удар и в полза на Саяна. Ангел Костов не сбърка от бялата точка за 1:2. В края на първото полувремето “черно-белите” можеха да накажат грешка на Саяна, но Иван Михайлов стреля над целта.

В началото на втората част удар на Мартин Хайдаров мина встрани от целта. В 55-ата минута нова добра възможност се откри пред Иван Михайлов, който шутира над горната греда. До края на срещата “черно-белите” не успяха да стигнат до попадение, с което Саяна взе трите точки и се изравни на върха с Несебър и Спартак. Локомотив II остава на 13-та позиция с актив от 28 точки.

 Локомотив Пд II
22  Даниел Армен Амбарцумян – ВРАТАР
21  Пламен Маринов Петров
4  Видол Димитров Сейменски – КАПИТАН
88  Мартин Христов Хайдаров
16  Борислав Радков Дончев
6  Николай Златков Горанчев
80  Иван Ангелов Узунов
28  Васил Атанасов Църцев
77  Даниел Венциславов Маджаров
7  Иван Василев Михайлов
13  Тони Иванов Лесов
 Резерви
1  Антонио Лъчезаров Вардин – ВРАТАР
5  Ивилин Петров Чехларски
17  Станимир Викторов Празов
31  Веселин Викторов Празов
27  Алекс Асенов Местов
29  Иван Димитров Кръстев
10  Божидар Кирилов Костадинов
9  Кръстьо Тони Банев
8  Виан Тодоров Станков

Главен Треньор: Христо Евтимов Златински