Бившият изпълнителен директор на Ботев Пловдив – Даниел Серехидо – се подигра на резултатите на Георги Градев на Конгреса на БФС. Както вече стана ясно, кандидатът за наследник на Борислав Михайлов събра скромните 6 гласа от 466 възможни.

„Градев има 6 гласа на Конгреса на БФС, което е с 6 повече от пътите, в които се е дипломирал в правото и с 299 994 по-малко от еврото, което Ботев Пд загуби заради него в полза на Копич“.

По този начин Серехидо припомни загубеното дело на „канарчетата“ в Лозана срещу своя бивш треньор, уволнен през декември 2022 година след само 6 месеца в клуба. В момента Копич е начело на Динамо Букурещ, където е и Георги Миланов, опитвайки се да го спаси от изпадане. Както е известно, ФИФА осъди Ботев да плати 300 000 евро на бившия си треньор като компенсация за уволнението./ „Мач Телеграф“

3 КОМЕНТАРИ

  1. 300 ХИЛКИ ТВА СА МНОО КИФТЬЕТА УА

  2. Два въпроса имам само, щото да се подиграва може всеки.

    1. Кой директор, от 100-ната в Ботев, е прекратил договора на Копич?
    2. Защо е избран именно Градев да защитава интересите на клуба ?

  3. Мога ли да питам, кой и на какво основание прекрати договора на Копич? Не знам подробности и не ме интересуват. Но, знам, че адвокат се търси преди да направиш някоя глупост. Защото като направиш и с адвокат и без адвокат ще плащаш. То е като в медицината. Има ли болест търсиш лекар. Умрял ли си, търсиш патолог. Пардон, роднините ти го търсят. Както казваше един знаменит български автор: Много уважавам патолозите. Защото, може да се занимават с трупове, но поне не ги произвеждат, като другите лекари.

Коментарите са затворени