Първа победа за тази година постигна Асеновец (Асеновград), надигравайки гостуващи му Левски (Карлово) с 3:1. Срещата е от 24-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Първите две трети от двубоя не предвещаваха подобна развръзка. Едва в 60-ата минута Георги Георгиев разтресе мрежата на левскарите. Скоро Шабан Осман удвои.

Пламен Крислов обаче върна интригата в 74-ата минута – 2:1. Десетина по-късно Нерджиб Неджиб вкара третия гол за домакините.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 3 те точки са в Асеновград с съдия с грозен футбол без значение трябваше рано или късно да се свали самочувствието на онзи гном от Казанлък където нарежда състава . Питайте го батко му Краси за представител на кои отбор е бил на изпълкома и нали беше напуснал Карлово заблуда на противника

  2. Добре че беше съдията да вземат някоя точка че това ще е за този сезон пародия смехххххх

  3. Момчета това беше пародия Кой позволи местен съдия да свири мача Звезната селекция без обесен съдия никаде няма да вземе точка Това е срам Само не разбрах при хванат съдия защо беше това ритане дърпане джасане

  4. Ясно е , че за нищо не ставаме със съдия от нашите бихме спечелили . То това вчера не беше дори и аматьорски футбол , а постановка от тятър “ Сълза и смях”. Но ,докато има клоуни да играят ще има и пародии , като тази вчера ! Не знам вече на какво се дължи , но тела много , човеци малко .

Коментарите са затворени