Не са добре нещата, когато загубиш с 4:0. Знаехме, че ще е трудно с проблемите, които имахме. Отявлено се видя, че се пропукахме в статичните положения. Започнахме добре, но инкасирахме попадение в момент, който се справяхме добре. Опитен отбор като ЦСКА се възползва от такива моменти. Мисля, че резултата не отразява показаното на терена. Съжалявам за нашите фенове, които дойдоха днес и видяха този резултат. Трябва да се научим да играем за резултат и да се борим до края. По начина по-който младите играха, аз мога да съм доволен. По-опитните ни защитници, ако бяха на разположение, можеш и да се справят по-добре. Но младите трябва да се учат от грешките си и да продължат да се развиват. Опитахме се да се адаптираме, да изпробваме в търсене на най-добрата си формация за днес. Видяхте, че ние имахме нашите положения. Предстоят ни още 2 мача с ЦСКА за Купата. Да може да се каже, че днес това беше експеримент. Аз поемам отговорността за схемата, с която излизаме. Победите носят удоволствие, но не и поуки. Искам да вадим нашите поуки от такива моменти. Аз съм такъв, ще да всичко от себе си до самия край. Аз и ръководството знаем какво трябва да направим за да направим отбора по-силен след всяка една проведена подготовка. Не искаме да сме на нивото, на което сме в момента. искаме да сме много по-добри от това. Оставям без коментар ситуацията с отменения гол на Уме.

49 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Прайхме експерименти с наще екскременти ма не става, тряват черни екскременти за наще експерименти

  2. Тъжно, но очакван резултат. Интересно е обаче дали не търсехме целенасочено загубата с пускането на доста млади футболисти, не титуляри. Факт е, че с настоящата схема на първенството седмото място е по-изгодно от шестото. А и два кръга падаме от опонент за купата и потенциален такъв. Вчера коефициентът за победа на Ботев беше над 9, интересно какъв ще е след точно месец и дали няма да има сензации.

    • 4
      1

      От тези юноши само Папазов заслужава игрови минути и то като резерва. Останалите Видев,Татаров,Видолов,Смъркалев и сие да се обиграват във В група,защото са страшно далече още от първа дивизия!!!Наско Чернев също стана малко прибързано твърд титуляр,има още много да учи. Само “Ботев’!

  3. Абе мангали жълти … вземете пример от един завинаги ваш Неделев… момчето се усети че в жълтата циганска махала освен да надуват балони цари абсолютно аматьорщина ! Дори и опитите на гнусните им фенове с надуване на балони за грандомания взеха да издишат! Та жълтото помаче реши да става футболист шампион… естествено първа крачка към целта да прееба жълтите копелета които ме лъгаха че съм в голям отбор… откакто работя за твх освен да ме подиграват и сочат с пръст из града колко съм грозен с визия на дюнерджия реших да напусна … тъй че всички жълти братя зарежете жълтото то е за помаци .. облечете зеленото като мен много ще ви ходи на рязаните чурки … пък и в рязанград буфирит3 ги няма бой не съм ял 2ра година

  4. Брей голям вой, голямо нещо. Тежка загуба – безспорно! Гледам, чета, “враговете” са по умерени в критиките и подигравките от “своите”. Все едно ЦДНА си ги бием под път и над път и днес е станало нещо невиждано. Аз, в София помня една победа с 3:1 през шампионския сезон и онова 3:3 което ни прати на финал, за който днешните “свои” все мълчат като п….. . Хайде викайте ДПС-то, купувайте по един “Филип Плейн” втора употреба, че за първа пари нямате и скандирайте “Илиянчо да живей”.

    • Не е проблем загубата, а играта и тенденцията на резултатите. Отпред никой няма идея какво да прави, за да вкара гол. Отзад – всеки мач грешки.

    • Илиянчо ни е виновен за безхаберната игра.
      С тези футболисти,толкова футбол!
      Питайте Зингаревич през 2050 година ли ще прави конкурентен отбор,поне за 3-то място!
      Ще си гледаме тази трагедия още дълго време с това управление.
      Обещания много,действия никакви.

  5. 3
    5

    ВЪН МЪРШО РУСКА ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ РУСКИ БОКЛУЦИ

  6. 2
    3

    Аз и Борис Гиздаков ще ви закрием!

  7. 2
    4

    Rasho i Gizdakov vyn ot botev
    rusnacite vyn ot botev
    vyrnete bylgarskite momcheta da igraqt
    pone shte e ot syrce i da padame shte
    se razdavat stiga s teq afrikanci stiga veche
    s teq “transferi” stiga veche s tva toto

    • Е вчера почнахме със седем българи, не ти ли хареса?

  8. 5
    4

    Алооо ръководството оперативното
    ръководство сдружението гиздаков
    рашо руснаци саша зингаревич
    вън от Ботев долу ръцете от отбора
    това е отбора на Пловдив не на майка ви
    това не е частна фирма не е бизнес
    това е религия оставете отбора на мира
    ще изпразните стадиона олигофрени

  9. 4
    6

    Резултата не е важен!Имаме европейски клуб,сдружение,маркетинг,пари,трансфери,билети с биткойни,билбордове за годишнината,разделение в агитката,треньори,фракции,пимкаджии…Идеално за руснаците,паднали сме много важно,нали правим отбор,за какво ни е да бием,нали сме финансово обезпечени,нали сме европейски клуб.
    Ей,Рашо,Гиздаков-педали продажни вземете се в ръце и стига сте държали тея руски пишки с гъзовете си,изправете се,че така наведени не виждате нищо,но много скоро ще видите жълточерната любов в пълния и блясък.Предатели такива угодни как не ви е срам,как може да се продавате,подлоги мръсни.Вижте на кое място сме,вижте как играем,вижте децата,които се чудят за какво да ходят на мачове,да подкрепят отбор,който не е отбор.Интриганти долни няма как да заблуждавате хората още дълго истината ще излезе наяве бъдете сигурни!

  10. 3
    3

    КЮЮЮСТЕНДИЛЦИИИ . АХХАХААХАА ВСЕКИ ДЕН НА СТАВАНЕ И НА ЛЯГАНЕ СЕ КРЪСТЕТЕ ЗА БОТЕВ . ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ! ГОРДОСТТА НА ТРАКИЯ !
    САМО ТОВА ЩЕ ВИ СПАСИ РИТУАЛНОТО САМОУБИЙСТВО!!
    БОТЕВ ОСМИСЛЯ ЖАЛКОТО ВИ СЪЩЕСТВУВАНЕ !
    ТАКА Е И ТАКА ЩЕ БЪДЕ!

    • 3
      4

      Боли ли та отзад като сядаш? От ПЕТАта е, да знаеш хахахаххах

    • 1
      3

      СОПОТСКИ селянин,това ли е гордостта на Тракия: 7:3,0:1,6:0 и шест кура и една голяма пета в курвинските ви задници!?

  11. 4
    2

    Даа!Точно така!
    Топ подготовки в чужбина,дебел бюджет,всичко е ок и изведнъж оп-са греда!
    Значи загубите са полезни,за да се извадят поуки!Победите не.Там всичко е ташак,какво му е толкоз да биеш,като няма поука от това!
    Значи това папагалите си ги къпят,като бебета.В смисъл дори и не разбират,какво им се случва и защо!

    • 1
      1

      Защото са с криви и празни 🎃 тикви !

  12. 2
    5

    Абе, кривоглави… Открай време сте си такива едни… с криви глави… квадратни, триъгълни, трапецовидни… Тааа днеска се загледах в новия ви голмайстор. Ми как няма да дойде в 6:0тяф бе… Ми той баш такъв кривоглав като целия ви отбор… хахахах… дошъл си е на мястото!

  13. 6
    3

    Зингаревич така работата няма да стане , двата гола на каранка , централните защитници ги няма никакви , младите не са научени за голям футбол !

  14. 1
    2

    Бфс ще оправи нещата ще наредим всичко важното е далаверата и тотото да вървят вие си давайте парите за мачове хаахаха

    • 2
      5

      Кривоглав индианец,знаеш ли ,че бащата на този Гонзо е жЪлт юноша и години на ред ви носеше на гърба си!Какво значи това,че след като Гонзо е циганин,то и баща му е циганин ,а от там извода какъв е,че жълтата сган много отдавна сте столипиновски мангали!

  15. 7
    1

    В Ботев наистина има млади и перспективни футболисти, но липсват обиграните и класните футболисти (над 400 -500 хил. лева.). Има такива, но са много малко и затова отбори като Лудогорец и ЦСКА просто ни мачкат с класа. С тези голям отбор ще стане чак след две години като се обиграят, а тогава ще почнат да ги продават и пак няма да имаме някакви постижения в Ботев. Това и Керкез го знае много добре. Ако той това лято не налее качество, ще тъпчем на едно място и отлива на фенове от Ботев ще е голям. Хората вече искат резултати, не само пожелания или търпение с години, как ще ставаме шампиони 2079 година евентуално… Аз тогава няма да съм жив вече. Този сезон свърши за Ботев, дано през лятото има реални стъпки напред …

    • 1
      3

      От както комунистите паднаха ,вие все чакате да станете отбор!С тази комунистическа нагласа това никого няма да стане !Дража Вълчева я няма ОКна БКП го няма,няма кой да ви подбутва ,о о отдавна,жълти спермояди!

  16. Рашо не се притеснявай
    Ние сме с теб заедно да браним европейското управление на клуба както и трупащите се здължения за данъци на базата ,😉😉 както и такива към агенти , футболисти и какво ли още не Рашо с теб сме спокойно

  17. 5
    3

    С Валентич взехме бронзови медали и го изгонихме, за да кретаме около 9-10 място. Публиката на Ботев е виновна за падението на отбора.

  18. Асоциация на ходжите от родопската яка - необрязани /АХРЯН/
    6
    4

    ВАЙ ВАЙ ВАЙ АЛЛАХ КВО СЪ СЛУЧИ ЧЕ И СВИНЯТА НИ ГО НАБУЧИ? ВАЙ ВАЙ ВАЙ АЛЛАХ МАЧА СВЪРШИ И С КЕРКЕНЕЗА СЪЩИТЕ МЪРШИ.

  19. 2
    2

    Случва се като играеш с деца в защита, никакъв шанс срещу опитните нападатели на Свинята. Нито физика нито умения имат.

    Лятото ше трябва сериозна селекция Г-н Керкез, сериозна…и половината от сегашните футбалери да си стягат багажчето.

    • 6
      2

      Каква селекция? Ние я правим вече 3 години. Вземаш 4-5 негърчета и готово. С този евреин няма селекция. И си имаме послушковци за треньори. И така ще вървим.

    • 3
      4

      Тези ,,юноши”са си жълто производство от ,,прословутата ви школа”!Цяла банка откраднахте да направите най-хубавата тренировъчна база и пак няма производство!Няма и няма да има ,защото трябва да има кой да ги научи,но нямате такива треньори!Жълтурите сте били,сте и ще си останете криви и празни тиквочи!

        • Изгрев бойски циганин,какъв ти е зора,Ъ?Можеш ли да бягаш,ако ли не ЛОШО!

      • Прав си. Гледа го и каза: на курвите на Гонзо сега не можеш им затвориш мангалските устенца.

    • Това е до болка познато!Само при празните жълти къртуни го имат този призив!Не разбрахте ли ,че всички да са тук или всички да са ВЪН ,ще сте същите голи задници!

Коментарите са затворени