Локомотив Пловдив проведе наказателна акция на стадион Овча Купел в Славия. Смърфовете се изправиха срещу много мотивирана Славия, която търсеше агресивно попадения в почти всеки един момент на срещата, но пловдивчани дебнеха грешките на домакините, за да ги накажат и го направиха. На два пъти бялата защита сгреши и това се оказа фатално, защото Локомотив внимателно чакаха точно това. Срещата завърши 1:2 в полза на гостите, които бяха подкрепени и от сериозна агитка от Пловдив.

Двубоят започна в спокойно темпо и опасности пред двете врати в началните 10 минути липсваха. Единствено Бабакар Дион и Тони Тасев създадоха напрежение в наказателните полета, но до завършващ удар не се стигна. Първата голова възможност се откри пред гостите в 18-ата минута от пряк свободен удар. Евандро отправи коварен изстрел и топката тупна пред вратаря на Славия, който все пак успя да я отклони в корнер.

Половин час след първия съдийски сигнал Тони Тасев опита да изненада Кристиан Томов с далечен шут от пряк свободен удар, но топката мина над вратата на гостите. В 33-ата минута късметът бе на страната пловдивчани, след като топовен шут на Иван Минчев срещна напречната греда. В последвалото меле пък съотборникът му Владимир Николов получи тежък удар в главата във въздушен двубой с Тодор Павлов. В крайна сметка той бе превързан и продължи да играе.

Гостите поведоха в 42-ата минута след грешка на Светослав Вуцов. Той излезе неразчетено извън наказателното поле и се размина с топката, а за Евандро бе детска игра да прати топката в опразнената врата – 0:1. Така бразилецът си направи подарък за рождения ден, след като вчера навърши 28 години. В добавеното време на първата част “белите” натиснаха”, но стигна само до няколко мелета в наказателното поле пред Томов. На прибиране в съблекалнята пък фенове на Славия атакуваха вербално Златомир Загорчич за състава и тактиката, а и той не им остана длъжен.

След почивката Локомотив Пд излезе с две промени в състава – Мартин Петков и Ивайло Иванов замениха Мартин Райнов и Ефе Али. За юношата на Левски Петков това е дебют за тима, след като бе привлечен преди няколко дни. Първата възможност за второто полувреме се откри в 51-ата минута пред Тони Тасев, но ударът му с глава не затрудни вратаря на гостите. Четири минути по-късно Ангел Лясков с дълго прехвърлящо подаване изведе Мичи Нтело зад отбраната, но този път Светослав Вуцов се намеси майсторски. Стражът скъси навреме дистанцията и не позволи на белгиеца да отправи удар.

В 70-ата минута Славия най-сетне изравни. “Белите” организираха хубава атака по десния фланг с участието на Кристиан Добрев, който продължи към Ертан Томбак. Десният бек центрира без забавяне към далечната греза, където нисичкият Тони Тасев надскочи съперник и с глава прати топката зад гърба на Томов – 1:1.

Само две минути по-късно пловдивските “железничари” върнаха аванса си. След разбъркване в наказателното поле топката попадна на крака на Димитър Илиев, който с прецизен изстрел в долния десен ъгъл преодоля Вуцов – 1:2.

79 КОМЕНТАРИ

  1. Андрей Спасов сам си пише в кенефния форум за да лъже рекламодателите
    2
    3

    Какъв кеф е да гледаш как беснее с бяна на устата от завист и злоба собственика на сайта и болен превържаник на жълтото ТОТО отборчеот Коматево Андрей Спасов.

    Този, който пише в собсвения си долнопробен форум и сайт с многобройни никове, най-известни от които са Фекала и Бонка, се тръшка по земята и вика дръжте крадеца за да прикрие че неговия отбор е крадеца.
    Нормално, познати цигански номера из катуните по селата…
    Познати цигански номера от катуните по селата…

  2. 3
    1

    Тотольоко.Стилс посмешището на сайта.Сам си прави реплики и дуплики с различни никове през минути

    • 1
      3

      Ти без ника – анонимника, защо забравяш ,че само вашата жълта сбирщина е осъдена от УЕФА за тото мушингии!?Така ви отърва ,изгрев бойски мангали!

  3. 3
    6

    ТОТО ОТРОЧЕТАТА СЕ НАПИКАВАТ ПРЕЗ НОЩА ЧЕ ГОНЗЕТО ЛЯВОТО МЪДО НА ПЕРУКАН Е ПРЕЗИДЕНТ ! ТРЕПЕРИХА ЧЕ ТОТО КРАНЧЕТО ЩЕ СПРЕ . И ЩЕ ИМА ОБРАТНО В КЮСТЕНДИЛ .
    КОЛКО ЖАЛКА ИЗМЕТ ИМА НА ТОЯ СВЯТ .
    НА САПУН МАМА ВИ ДЕЙБА И АМЕБИТЕ ШИЗОФРЕНИЧНИ!!
    МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ !! КАЗА ВОЖДЪ

    • 5
      3

      Давам течен сапун фостата за жълти педали безплатно

    • 3
      3

      Рипай бързо при най близкия ветеринар, копач!
      Имаш голям проблем!

    • 1
      2

      С какво ще ебеш ,бе евнух!?На финала аз лично ви отрязах мюмюнчетата,епилирана ,жълта курво!

  4. 3
    4

    Коментари -69 , за мача- двете тотопроститутки в поза 69.

  5. 4
    3

    Едни подрепят Локо до край и в добро и лошо , други мразат Ботяв постояно

  6. 4
    4

    Нещастни и нагли мангали,как един път няма да се засрамите и да се снишите след поредната тото порнография!Хубаво,че цяла България е мафия за да осъмнат Митко талибана,Клошарски,Чаво и сие в полицията,както преди едни други ваши легенди!

    • 8
      4

      Всички многократно разбрахме, че анусЪ ти кърви обилно. Спри се, че у вас всичко е в кръв от болката, която ти носи ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ…

    • 1
      1

      Ох мъки моя ненагледна Жълта завист и злоба

  7. 11
    3

    Кристиян Томов- юноша на Локомотив
    Тодор Павлов- юноша на Локомотив
    Димитър Илиев- юноша на Локомотив
    Мартин Паскалев- юноша на Локомотив
    Петър Андреев- юноша на Локомотив

    Славия- Локомотив 1:2

    • 10
      2

      Имаме най- модерната база, но поради некадърност не е извадила нищо качествено за първия отбор. Локомотив има лоши условия за юноши, но магията Локомотив вади качествени юноши за първия отбор.

  8. 9
    5

    Локо ПД си мачка с юношите, а аз гния в Крумовград, Н. ИЛИЕВ гние в 1948 и в цска гние друг. Ботев съществува само заради негрите си. Локо е с черно- бяла кръв затова и се бори за Европа и ни води с 14 точки.

    САМО БОТЕВ

    • 4
      2

      Недей Мите, само за гниене недей говори че пак изпадам в депресия…тва майна всеки направи някакъв трансфер някъде, всеки що годе свестен футболист напредна а кариерата, само аз да си пикая на живота да си пикая съм осъден да изгния в тоя смрадлив, безпаричен, забравен от Бога катун на джамията.

      • 8
        3

        Димитър Илиев е най- успешния футболист на Пловдив в 21 век.

      • 12
        2

        За сведение на необразованите епилирани жълтури,завършили(ама може и да не са) Стефан Караджа ,Д.Илиев беше достатъчно време в чужбина и се прибра в любимият му Локомотив,за да покаже ,че е най-добрият футболист на Пловдив и да спечели две купи ,супер супа ,сребро ,и да скъса трътките ви с 0:1, 6:0 ,да не забравя за вечната пета в задниците на курвите на ЛОКО ботевЪ !

      • 4
        2

        Да саейба припознах са ! Барем бати Митко спечели не малко с локото,а сега какво ? А да аз съм най-сетни шампион! Казвам Шшшшшш тихо на всички жълти пеераси и си ги слагам на сиренясалия

  9. 2
    6

    ТОТО ОТРОЧЕТАТА СЕ НАПИКАВАТ ПРЕЗ НОЩА ЧЕ ГОНЗЕТО ЛЯВОТО МЪДО НА ПЕРУКАН Е ПРЕЗИДЕНТ ! ТРЕПЕРИХА ЧЕ ТОТО КРАНЧЕТО ЩЕ СПРЕ . И ЩЕ ИМА ОБРАТНО В КЮСТЕНДИЛ .
    КОЛКО ЖАЛКА ИЗМЕТ ИМА НА ТОЯ СВЯТ .
    НА САПУН МАМА ВИ ДЕЙБА И АМЕБИТЕ ШИЗОФРЕНИЧНИ

    • 6
      1

      Ела да те заведа с еднопосочен билет до Солун,кривоглав пикльо,ще се насереш сама като те пипна клавишен плъх

    • Има,има кривоглава мръсницо!ИЗГРЕВ БОЙС СТОЛИПИНОВО!

    • Дадада хахаххах…и ся гонзо както ви мрази ще се наложи и двойно “Ъъ” да сложите,че както е тръгнало

  10. 4
    6

    СЪЗДАДЕНИ И СЪЩЕСТВУВАЩИ СА МО ЗА ТОТО !!!!
    КЮСТЕНДИЛСКИ ТОТО КАТУН

    • 7
      2

      Тя и ПЕТАТА е тото, което прави ботев КУРВАта на Локо

  11. Бягам и отивам при майка ти.

    • 5
      1

      Бягай изгрев бойски,тя е в гробищата!

      • 4
        2

        Те жълтите са си некрофили пращай го при тосю тоя боклук

  12. 9
    3

    Стоян канара каза, да са Ева и жълтата кратуна ако нявга си извадя питътъ от палавата устичка и 6-те бахура от дивия ва да сейба.

  13. 8
    5

    Ей папагали, глейте как се прай!!

    Ех, колко жалко е да си папагал!

    • 5
      3

      Класирането ни е отзад в дупарите при петата и бахурите, болката е по- голяма от родилни мъки

  14. 5
    9

    Три миризливи тото мачове тази пролет!100% нагласени!Двата обръщалки!А те саааа:Тунчевата Арда-Шльоко,Шльоко-Хебър и днешното порно Слабия-Шльоко!Честито нагли и безочливи манг,али!

    • 5
      4

      Дръж се сериозно малкия , че вашите те търсят да те бият

    • 6
      2

      Хаха! Валидолче, Бонке?!

  15. 6
    5

    Честито черно бели братя! Кога ще идват жълтите на море в Солун?

    • Да идват жълтите олигофрени!Те имат отлични спомени в Солун!

  16. 7
    5

    Жълтите цигани налазиха темата на Локомотив. Веднага засвидетелстваха, че ще правят ф@лацио на голямата си сестра-червената кочина

  17. 8
    3

    Пичаги, бат Стоян канара каза, че има още от вълшебния крем! От ку*омела за разхлабване на жълти дупета от 6-те бахура ва да гоейба.

  18. 8
    5

    Ще получиш инфаркт от злоба, жълта дънна рибо

  19. 5
    2

    Локо шампион.Да си жив купоносителю….целувам ти ръка..

  20. 3
    2

    Някой знае ли как се залагат много големи суми в Бетовете ,съответно как се прави верификация ,за да ги извадиш

    • 5
      2

      Хаха, е ти са кво искаш да крадеш занаят ли бе?
      Ми аз как ше си издържам отбора ако почна да разказвам на всеки ква е схемата, балък

        • 4
          2

          Малък?

          Пикльо, пишката ти никога няма да стигне на размер носа ми, помисли добре над това.

    • 5
      2

      ИЗВИНЙЕТИ УТРИ ЖЪ НА ПОРЯТ УА И ТО ЧЕРВЕН НЕРЕЗ С ГОЛЯМ УЙ

  21. 3
    2

    Дали е тото или не, няма да разберем, но трябва да отчетем, че е отличен резултат за Ботев, защото Славия остава на добра разлика.

  22. 8
    4

    Локомотив са много силен отбор и заслужено ни биха. Ботев ги изпуснахме на края селяци от класа.

  23. 5
    6

    Две тото победи през пролетта на кюст,ендилските курви през пролетта!Така ли се отблокира сметка и се плаща на НАП ман,густи?

    • 10
      3

      Помак, ти щото си много отворен заложи ли каруцата в ПОМАКВЕТ ? За талигата колко ти дадоха?

  24. 7
    4

    Паки мъ ибахъ! Цел мач глидам и стискамъ дупето, амъ ми влезнъ питонъ на Митко

  25. 8
    3

    Къде е Димитър Илиев- Капитана, къде е Тодор Неделев- БеглецЪ??? Две вселени, единият записа името си със златни букви , а другият остава в историята единствено като предател. Митко и Тошко, съдбата на големия човек и мишока предател…

    • 5
      3

      Официално заявявам че за Илиев никога от никой не сме имали оферта.

      • 4
        3

        Пвел Колев няма и година в Локо, селяндур. Митко избра Пловдивския любимец пред парите!

        • 3
          3

          Пари? Кои пари? Пари в отбора няма. Заплата е мръсна дума в нашия клуб.

          • 5
            3

            Въпреки това Павка сме 14 точки пред селяците. Затова сме Пловдивския любимец!

          • 3
            2

            Това че сме 14 точки напред е прекрасно разбира се но по никакъв начин не ми помага в споровете с хазяите, които си искат наема.

            Точките са хубаво нещо, ама момчетата искат и пари да им даваме. Леко нагло от тяхна страна, съгласен съм.

  26. 6
    6

    По-долу един написал лекция!Да лекция е за корупция и черно тото в българския футбол!Нямате срам ман,густи!

    • 8
      3

      Корупция беше вашето миналата седмица и това утре … точно като едни истински курви … крадеца вика дръжте крадеца … айде на дъното помак грозен

  27. 5
    7

    Жалки сте ман,гали!Да се радвате на поредния Ви тото мач!Никой не знае връзката между Чаво,Венци и Крюшьо!Смях за наглеците избрали неграмотник за президент за да си правят парите и далаверите!

    • 8
      2

      Хахаха мрете от яд курви болни ! За лягането на лудогорец мълчим … утре предстои

  28. 5
    4

    Стабилизирах финансово отбора, даже го бетонирах.
    Бетовете да ми ядат старческия кур, балъци.

  29. 4
    5

    Двете тото-курви за пореден път играха черно тото.Да живее “промяната”!

    • 8
      3

      Мульо,единствено вашата жълта сган са съдени с више от Европа за мушинги с това черно тото!Изгрев бойски,можеш ли да бягаш бързо?

    • 9
      2

      Курви са всички жълти парцали ! Утре подарък 3 точки на най-старите ви любовници след като се нагъзихте на големия брат от рязанград … е те така чакаме футбол в България от чернилки,руснаци и то корумпирани … закриване и спасение на българския футбол!

  30. 8
    5

    14 точки пред милиардерите, съдба, да си под подметката на ЛОКОМОТИВ!!!

    • 10
      3

      Червей айде на дъното … утре ще мръднете в класирането и както знаеш 10то място ви зове ! Приятно затъване и надуване на балони …

  31. 9
    3

    ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

Коментарите са затворени