Вече е ясен новият Изпълнителен комитет на Българския футболен съюз. Той бе избран вечера, малко след обявяването на Георги Иванов за президент на федерацията. Част от имената бяха предложени от новоизбрания президент Георги Иванов, а останалите от клубовете. Доста от тях вече са били част от организацията.

Ето кои попаднаха в Изпълкома:

Николай Лазаров – 259 гласа
Проф. Николай Изов – 251 гласа
Атанас Фурнаджиев – 245 гласа
Михаил Статев – 241 гласа
Николай Андреев – 241 гласа
Даниел Панов – 241 гласа
Любомир Пейновски – 240 гласа
Мила Христова – 239 гласа
Атанас Караиванов – 238 гласа
Румен Вълков – 235 гласа
Калин Каменов – 225 гласа
Пламен Манолов – 219 гласа
Теодор Тодоров – 217 гласа
Димитър Георгиев – 202 гласа

В Изпълкома личат имената на двама кметове от ГЕРБ – градоначалникът на Велико Търново Даниел Панов и колегата му от Враца Калин Каменов. При обявяването на Каменов Гонзо допусна грешка като го нарече Камен Костадинов. Бившият активист на ДПС бе част от предишния изпълком, но почина. Иванов избра 14 имена и една позиция, която предложи на екипа на Димитър Бербатов. Хората на Бербатов обаче категорично останаха верни на лидера си и отказаха да отидат при Гонзо.

Така последен в Изпълкома влезе пловдивчанинът Димитър Георгиев, известен във футболните среди като Аргира. Георгиев е бивш депутат от Левицата и бе в последния Изпълком на Боби Михайлов, който е негов кум.

1 КОМЕНТАР

  1. 5
    1

    Аргира! Другия танцьор от прочутия клип. “Успелия” депутат от бюлетина 28-28. Голям актив, голямо нещо. А, и “голям Ботевист”. С такива приятели на “Ботев” врагове не му трябват. А, Гонзик? Освен, че е неграмотен, е и възпитан в омраза. Но, това е деликатна тема. Все пак, Сашо беше прекрасно момче, но допусна чудовищна грешка. После дойде, алкохола, края му като футболист и края му като човек. А, да оставиш сина ти да го възпитава една простакеса….

Коментарите са затворени