Георги Иванов – Гонзо спечели изборите за президент на БФС. Юношата на Локо Пд не допусна основния си опонент дори до балотаж, какъвто се очакваше, а събра нужните гласове още в първия тур на гласуването.

За Георги Иванов са гласували 235 делегати от 469 участвали във вота. Това му гарантира победата без да се стига до балотаж, тъй като печели гласовете на %0% от хората плюс един глас. Димитър Бербатов е втори със 181 гласа. Бившият вицепрезидент на Изпълкома на БФС Михаил Касабов печели 35 гласа. След него се нареждат Георги Градев с шест гласа, Петьо Костадинов и Георги Захариев с по четири гласа, а Манол Иванов е с един глас. Три от бюлетините са недействителни.

Гонзо спечели три от четирите зони – Пловдив, Варна и Велико Търново. В Зона Пловдив по неофициални данни Гонзо е спечелил с 36 гласа разлика.

Зона София е единствената, която Бербатов спечели, но явно с недостатъчна разлика в гласовете, за да се докопа до балотаж.

Във Зона Варна пък е спечелена най-голямата преднина Георги Иванов – над 50 гласа.

 

72 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    АНААА САГЪ ИНДЖ ГОНЗУ КЪК ЖЪ НИ ГУ НАФАРФОРИ ЖАЛНА НИ МАКЯ СИГАНСКА

  2. 10
    1

    От фалшивата Подмяна на комунистическия Режим, през фалшивия футбол с фалшива коса, до футбол с фалшива диплома. Фалша продължава! Държавата ни се нуждае от Истински Рестарт във всяка една сфера, от Църквата, през Морала и Идеала, до Футбола!!!

    • Абсолютно си прав но с тоя умрял народ няма как да стане

  3. На времето имаше биткаджии, но намаше биткойнт

  4. Някой може ли да обясни, как за ден в съвсем глупав референдум гласуваха 7 000, нали знаете ,че е не сериозно

    • 3
      0

      Продължават да се излагат, само ще ви кажа, навремето ,малки педали имаше банда и то сериозна , не бяха епилирани, но се биеха на всякъде и бяха пичове , някой от келешете дали помни как са се били пичоветена Орлов мост с говеда , само Божо , Тера и още малко помнян ,но не епилирани , Локомотивец съм и съм влюбен в Локо

      • Помним разбира се. И как изнесохме говедата на кино Изток, и как им ебахме путката лелина на Гарата и как набутахме в кучи гъз смешниците от Локо Сф преди финала…и много други неща помним.

        Сегашните псевдофенчета са помияри.

  5. 6
    1

    Това е дъно, Гонзо президент. По добре беше да е крушата.

  6. 11
    1

    Господ да ни е на помощ с тая кукла на конци. Тъпак от класа. Завърши осми клас по милост защото играеше футбол. Другите дипломи с пари и връзки. За чужди езици и мениджмънт образование да не говорим. Да ви е честит поредния бездарен тъпанар

  7. 7
    1

    Интересно е сега за чуем, как ще се извърти Крушарски, след като обяви, че Гонзо не става.

    • 1
      8

      Тук един ще трябва да върти, на Гомнежа всички гласуваха за бербатов. Нещо повече, прецакахте гонзо да не играе на Гомнежа. Здраво въртене ще падне

  8. 9
    1

    ФК Том и Джери и Нанагорно Нанадолнище Юнайтед имат точно толкова гласове като Локомотив и Ботев. Няма разваляне този модел. Едно време Батето Славков го измисли. Той има много лафове, но един е подходящ за днешната история – Не съм спечелил само конгрес, на който не съм се явил.

    • 4
      1

      Ех, Перуката успя да направи и това! Спечели Конгрес на който си тръгна веднага след откриването.

  9. 18
    3

    Добре дошли (на тези които сега разбират ) в държавата на малките човечета !
    Съвременните бай Ганьовци се продават за : 50 или 100 лева , за няколко топки и екипировка , за да им изпращат на мачовете ” правилни” съдии или за по-големи облаги в зависимост от подкрепата която оказват!
    Така е навсякъде в държавата!
    И в политиката и във футбола за съжаление.
    Бербатов, Стилиян и Мартин – момчета видяли и усетили как се прави съвременен европейски футбол срещу представителя на “обръча” от фирми раздаващите “порции” – съвременният бай Ганьо – бай Гонзо …
    Дано не съм лош пророк, но и нас ни чакат подобни “български работи” на местно ниво.
    Групата около строителчето на стадиона няма да миряса докато не овладее клуба.
    Господ да пази “Ботев” Пловдив!

    • Сега си представи Референдум за Еврото, за ЕС, за НАТО….Президент или за Парламент. Ами няма начин! С народ гладен за 50 лева или порция кебапчета с бира, това ще е Трагедия!

      • 2
        2

        Точно на такъв малоумен народ като нашия , референдум не трябва да се дава !

    • 7
      7

      Ами тоя сегашния владетел на Ботев го тика към б група от както е дошъл! Надявам се всички да сте доволни тогава!

  10. 19
    1

    Нацията е болна! Партийния елит е болен! Ние искаме футбола да ни е в ред! Обещанията на Гонзо са празни приказки! Този Народ не може да застане зад една едничка обща цел! Макар и най-простата, в името на България! Едните си искат русия и соца, други търчат подир америка, трети са решили че Протестния вот е най-правилното решение, четвърти не им пука от нищо….крайния резултат е Гонзо, Чорапа, Пеевски и Слави!

    • 8
      1

      Всички и крадливата власт от 1989 г. до сега са деца на болшевиките от бившата Държавна сигурност !

      • 6
        1

        За съжаление е така! Народа беше мачкан в продължение на 48 години, само чедата на ЦК на БКП и на ДС имаха право на образование в чужбина, да следват Право и журналистика….Ще трябва да минат години докато от “плебса” израснат кадърни кадри! Може да има и свястни хора измежду тях, но Народа се нагледа на Богопомазани и вече не вярва на нищо!!!

  11. 11
    1

    Тълпата реши! В България Пряката Демокрация и Мажоритарните избори водят до там! Утре и Слави Дългия ако реши ще ни стане Президент! После ми давайте примери с Швейцария и Референдумите за мост през полето!

    • 12
      1

      Не бе брато, много по-просто е. Президент на БФС се избира от представителни на дватриста “футболни клуба” голяма част от които ти изобщо не си чувал.
      И когато Боби години наред пуска по някой лев на Чепръчене, Горни Богров, Чуйпетльово и Стърчипишка Ямболско, прави им селски стадиони от които местните шефове крадат и им обещае всичко да си остане така и занапред, а Бербатов дори не ги знае на картата къде се намират, естествено че Боби печели.

      Просто обема работа който се изисква да се катурне мафията е много по-голям от тва което Бербатов въобще си е представял.

      • 7
        3

        Да не говорим че самия Бербатов е абсолютно неспособен на нормален диалог. Тва е един пуяк, който говори декларативно, адски високомерен и е адски отблъскващ в живо общуване.
        И аз да съм и аз няма да гласувам за него.

        • 8
          2

          За Бербатов си казах мнението. Нарцис! Това са най-неспособните хора да управляват нещо друго освен Тротинетка!

          • За Гонзо имам съмнения дали може да управлява дори велосипедна капла с карачка.

    • 4
      5

      Адолф Хитлер е взел пълната власт в Германия след Референдум през ноември 1933 та година , референдумите водят до пълна катастрофа винаги !

      • 8
        2

        На гладен и обран народ само референдум му трябва! Референдум се прави в държави с висок стандарт, в държави с гражданска съвест, в държави с население необременено от диктатура, в държави където Морала е издигнат на пиедестал, в държави където корупция е непозната дума, в държави с високо Доверие между хората и в Институциите!!!

        • 1
          4

          Ти не си добре, значи, народът страда гладен, заради политиците си, но е лошо да иска да се спаси сам с референдум???

          НЯМА ПО ТЪП ОТ бултрас

      • МЕМЕТ ПРИ НАС И БЕЗ РЕФЕРЕНДУМИ ИДВЪТ НА ВЛАСТ КРЕТЕНИ!:)))…..КОИТО ПРИМАХВЪТ ЖЕЛАНИЕТУ НА НАРОДЪ ЗА РЕФЕРЕНДУМИ!! ДАЙ НЕШТУ ДРУГУ ЗА ПРИМИР!:))))

  12. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    5
    1

    ЕВЪЛЛАРКЪТА!!! СИГА ВЕЧИ СНИ ШАПОАНИ!!! АКАДЕМИК ГОНДЗУ ША НЪ ВОДИ НАПРЕШ КЪМ ИФРОПЪТА!!!:)))))) ПУФ, ПАФ!?:))))
    МУ ХАААА ХААААА ХАААА

    • 1
      8

      7:3,0:1,6:0 !!!Онова безсмислено 49.12 си го наври в задника ,ако намериш место между петата и шесте бахура!

  13. 11

    Пичове, БФС все повече заприличва на ДПС. Доган си сложи в партията кукла на конци, сега Боби направи същото. На всички ни е ясно, кой реално управлява нали? Не сте глупави?

  14. 10
    2

    Какво очаквате от едно малоумно племе, 70 процента от което са путинофили, малоумни селяни!

    • 92% !!! Недей да лъжеш?:)))))……Ама 8% ни управляват!!!! О една лъжичка катран в тенекията с мед, води до ГОНЗО!!!:)))))

    • ЮСУФЕ, УТ ДЪЛЕЧ ЛИЧИ, ЧИ СИ ПРАВУВЕРИН КАРАБИНЕР!:))))

  15. Гонзо е с осми клас по милост , на на глупавото ни племе , европейците им виновни , дейба малоумното племе !

  16. 14
    0

    Как е възможно да има хора, които да се кефят на това, че мафията победи днес? Не мога да повярвам! Заслужавате си ежедневието. Да ви е честито.

    • 3
      4

      Ако си мислиш, че Барбукоф не е другото лице на мафията, значи се лъжеш…..

      • Чуй как говорят Бербатов и Стилиян след разгрома и после чуй как Гонзо срича и дори обърка името на кмета на Враца и починалия Камен Костадинов. Дори не знае, кого предлага! Жалка история! Сигурен съм, че сега с Гонзо започваме да мачкаме Германия, Франция и т.н., както беше едно време.

  17. 4
    1

    Сега само ни липсва и една война между Нато и Русия на наша територия и да е няма повече тази държава !

  18. Навсякъде по света било като у нас , а бе вие луди ли сте бе телета , гледайте Бундеслигата , стадионите големи красиви и пълни с хора !

  19. 13

    До къде си докарахме държавата? Пеевски да я управлява. Гонзо да е шеф на БФС. А сега остава и Николай Пловдивски да стане патриарх.

    Дано някой ден да изгрее отново слънце…

  20. 3
    6

    Националният отбор на България ще играе мачовете си на стадион Хювефарма Арена и стадион Васил Левски. След построяването на стадионите Локомотив в Пловдив и Армията в софия, тези два стадиона ще са домакини на националния отбор на България. Домът на България!!!

    Младежкия национален отбор и женския национален отбор ще играят във Велико Търново, Стара загора, Овча купел, Кърджали.

    • На Джамията мачове на национала ше се играят кога пръдне гущеро.

    • 1
      1

      Браво! Да живей!

      Там ще трошат агитките и ще се издигат расистки плакати, докато резултатът е 0:6 за гостите.

      • 12

        Лицемерно племе, до вчера празнуваха, че на Гомнежа ще играе националният отбор, а сега гроздето стана кисело!

        Заради това подчовешко поведение Бог ви прати пета, христолов, 6 бахура, събори ви стадиона уби тоско! И НАЙ- ЛОШОТО ЗА ботев ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ

        • Ти си малоумен, бе! Направихме всичко възможно мачът на националите да не се играе на стадиона ни. Това как го пропусна? Къде беше? За лимонада ли?

  21. 10

    Лаутари, помните ли какво каза вашият ракетчик за Гонзо преди няколко дни. Каза, че е работил с него и НЕ СТАВА!!

    • Ние не летим в небесата, че Източен 10 става дом на България! Ние нищо не губим, но Източен 10 губи!

      А и кръвта вода не става, Гонзо обича Локо! В крайна сметка не е станал бой като на Източен 10 между бултрас и да не могат да се гледат.

      Гонзо успех, Локомотивци те уважаваме!

      • Станиславе, Крушарски ще ти дърпа ушите! Той каза, че Гонзо за нищо не става! Веднага да влезеш в правилната локомотивски линия.

    • Доказано е на избори,този който плюе никога не е спечелил.3 години само Плюене негативи и тем подобни.И гризна дръвчето

  22. 1
    8

    С личен разговор няма да забравя какво ми каза Гонзо !

    Жълтите ще видят национален отбор на техния стадион когато на кура ми поникне нокът 🙂

    • Така ти казах,но не забравяй,че добавих и,че крушарски ще съжалява! Демек отивате в Кюстендил!

    • Това всъщност е добра новина. Поне няма да има срамни мачове с Гибралтар, Грузия и кой ли не на нашия стадион – красавец.

  23. 10

    Заради такива случки, като днешната, българите напускат тази територия, за която някога дядовците ни са проливали кръвта си.

    Да изберат очевидно неподготвен и глупав човек и да му дърпат конците, това е толкова нормално за нашата държава в днешно време… няма да се оправи това никога! Никой няма желание за нормалност, овцете спят!

    • 5
      2

      Така е в политиката пич. Навсякъде по света не само у нас. Бербатов никога ме осъзна реалния размер на мафията срещу която се бори. Когато става дума за десетки милиони евра трябва да се подготвиш много, много по-добре от просто: Аз съм играл в Манчестър.

      • Толкова си прав. И хората виждат това, стягат си куфарите и напускат. Тук остават само Стиксовете.

  24. 9
    1

    Гонзо – президент! Хахахахахаха това е най-смешният виц на света!

  25. 1
    12

    Най-важното че не е чорбара подкрепен от малките чорбарчета

  26. 2
    8

    На стадион “Източен 10” няма да играе нациналният отбор на България! На Източен 10 няма да се играе финал за купата на България! На Източен 10 няма да се играе суперкупа на България!

    На Източен 10, благодарение на Боби и връзките му, няма да се играе финал на никакъв турнир от Европейските турнири!

    Източен 10 е за консумация от А, Б, В група, зависи в коя група се състезава Ботев от Източен 10.

    Поздрави на Илиян и кмета!

    • 6
      2

      Станиславееее, не си спал заради нашия стадион! Кофти ти е, че се построи. Разбираемо е. След онези думи…

    • 5
      2

      Да така е, всички тези мачове ще се играят на джамията Лаута, хаха, малоумен червей.

  27. 3
    11

    Супер. Гонзо си е локомотивец в червата. Най накрая ще имаме молко подкрепа. Само Локо и успех на Гонзо.
    Индианците се подмазваха на Бербата да може пак да им подаряват някоя купичка или някоя победа над грандовете, но уви.

    • 8
      1

      Пфахаха, първосигналната маймуна отново показва какви дебили сте.
      Гонзо е безгласна буква, ако си мислиш че ше има думата за каквото и да било си даже по-тъп от средностатистическия чернобял шебек.
      А там летвата е много ниска.

      • 1
        7

        Намести Петата и 6те бахура и лягай хахахахахх, боли а хахахах

        • Толкова си прост, че даже си мислиш, че от Гонзо ще зависи нещо! Този глупав бивш футболист е един гумен печат за задкулисието, което ще продължи да управлява БФС. Да ни е честито!

    • Помниш ли кът ви бях треньор уа и ощи на първътъ тирнировка напуснъх щото искъх сфирка,а дуйдье идин да ми дуа? Викъм ко прайш уа ъ,а тоз яикъ ас сфиеки прааа! Ай шъ въ и пидалите! Ся шъ вийте боб кон яде ли нали тъй съ казваши.

  28. 6
    1

    Аз мисля ви казах че кандидатурата на Гонзо не бива да се пренебрегва.👏😂👏

    Бербатов е тъпак, много ясно че Боби ше го преебе на собствен терен, такива са реалностите в политиката.

    Боби продължава да царува чрез куклата на конци, промяна-кур, айде разотивайте се.

Коментарите са затворени