Въпреки, че отколони поканата на Ботев Пд за дебат на Колежа, Димитър Бербатов е безспоният фаворит сред последователите на канарчетата във facebook за бъдещ президент на БФС. Бившата деведка на Ман Юнайтед и националния отбор на България събра 6600 гласа от близо 7000 гласували, с което си осигури 94% подкрепа в анкетата, която канарчетата публикуваха в официалната си facebook страница. Така се очаква от клуба да уважат желанието на привържениците си и да дадат гласа си за Бербо. На второ място, но с едва малко над 200 гласа остана Георги Градев.

Конгресът на e днес /15 март./ и ще се излъчва на живо с картина и звук в YouTube канала на футболната централа.

На миналия конгрес журналистите имаха достъп само до картина от залата, но не и до звук. Сега нещата изглеждат променени и не само медиите, а и всички, които се интересуват, ще могат да виждат на живо какво се случва. Вътре в залата обаче журналистите няма да присъстват през цялото време.

Началото на форума в хотел “Маринела” е в 10:30.

21 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  7

  НИЙ Битите и Ебани Жълти Курви-Обединени заставаме зад кандидатурата на Барби и Стилян Альошов Напред Мой Ботяв6

  • 6
   2

   Само олигофрени като теб реагират по тоя начин.

 2. 11
  2

  В цялата история на БГ футбола не е имало толкова открита политика на футболен клуб. Никога до сега КЛУБ не се е допитвал до феновете си и не е взимал тяхното решение за толкова важни въпроси. Ръководството на Ботев Пловдив показва за пореден път лице на открит и диалогичен клуб, какъвто всичко искаме да виждаме в България. Поредното голямо поздравление за вас. Гордея се, че ви има! Дано и другите клубове последват примера ви!

 3. 1
  5

  АЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙ АЙЙЙЙ БЕРБАТЙЕЙЙЙ

 4. 2
  4

  Феновете на Ботев за пореден път показват,че са по-мъдри от управата на клуба!
  Бербатов е най-приемливият вариант. Останалите кандидати са или от статуквото или по някакъв начин са свързани с мафията.
  Проблемите в BG футбола са:
  1. финансови
  2. Съдийство
  3. Скъсани връзки между юношеския и мъжия футбол

  • 1
   6

   Ех, нали точно управата на клуба реши да се довери на феновете, само че ако всеки клуб направи това, считай Гонзо за следващ Президент.

  • Това мнение, че Президент на БФС трябва да е бивш футболист, ми изглежда много тесногръдо! Все едно за Министър на Отбраната да назначиш някой пенсиониран кашик, пък било то и генерал. Все си мисля, че на тази длъжност не е задължително да можеш да маршируваш и да командваш парада!

   • Дай да сложим космонавт, нали трябва да е поне малко футболен човек и да врял и кипял, нали ги видяхме всички какво направиха. Поне малко да разбира от футбол и добър мениджър да е, защото иначе още 100 години няма да се справим.

 5. 6
  2

  Анонимника с тълпата..Алооо волята на хората се нарича ДЕМОКРАЦИЯ….ти явно не си чувал тази дума. Ако не знаеш, що е то ДЕМОКРАЦИЯ и ПРАВО НА ИЗБОР…вземи отиди в Швейцария да разбереш, че за един мост да построят питат пак хората.

  • 2
   6

   Тълпата може много спокойно да избере Гонзо, и се съмнявам че така и ще стане, после ще те питам дали си съгласен с Тълпата, разбра ли умнико с мозък като швейцарско сирене. Правото на избор трябва да бъде дадено на хора с образование и морал, а не на Тълпата! Българина няма морал за да избира като швейцареца! За образованието ще говорим после.

   • 4
    2

    …..и да добавя. “МВР вече има доказателства за купуване на гласове преди конгреса на БФС.” Кой мислиш има парите и организацията да купува гласове? Позна! Кликата на Перуката. И кой е човека на Перуката? Пак позна-Гонзо. Коя е най-голямата футболна Тълпа у нас? Лесно, нали? Не са швейцарците, любителю на Пряката Демокрация!

    • Наско Сираков-Ще гласувам за Левски! Прогнозата ми за този конгрес е, че ще засенчи сапунката която се разигра в Щатите на миналите избори. Резултата ще е също толкоз “блестящ”.

 6. 5
  5

  Ако не беше Стилиан Петров, едва ли бих се доверил на другите двама. Бербатов е тип Нарцис, хора от които трябва да стоиш на страна, а Мартин си го спомням от аферата “Бързите пари” с онази дама, която го беше излъгала и му завлече всички спестявания. Да се надяваме поне, че ще удържат на думата си да направят тази позиция с мандат, а не пожизнена.

  • 1
   6

   ….и още нещо, решенията на такива избори наречени мажоритарни, не трябва да се оставят в ръцете на тълпата! Управата на клубовете трябва да издигат кандидати, а не да подкрепят този който тълпата им подскаже!

Коментарите са затворени