Уважаеми Ботевисти,

ПФК „Ботев“ взе своето решение кой от кандидатите за президент на БФС да подкрепи на предстоящия конгрес на футболната централа.

Желаейки да бъдем открити и честни както с вас, нашите привърженици, така и с цялата футболна общественост, считаме, че достойното поведение изисква да кажем публично кой от претендентите ще получи гласа на нашия клуб.

На база гласуването в официалната клубна анкета, целяща да разбере и уважи позицията на „жълто-черната“ общност, ръководството на ПФК „Ботев“ ще подкрепи Димитър Бербатов и неговия екип в борбата им за промяна в българския футбол.

Искрено вярваме, че дългогодишният упадък на футбола в България е към своя край, като разчитаме, че с техния безспорен авторитет, както и със заявените амбиции за развитие на най-популярната игра, ще успеят да издигнат българския футбол на едно по-високо ниво.

Пожелаваме на всички кандидати да проведат предстоящия конгрес на БФС в дух на взаимно уважение и спортсменство, за да може накрая победител да бъде Футболът.

С уважение,

Ръководството на ПФК „Ботев“

6 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  6

  Политически неграмотни глупаци.
  Беше ясно че марионетката на Боби ше спечели, тъпаци.

 2. Преди малко го видях как ръкомахаше с ръце да ни убеди, че е “правилния” човек……..ще кажа само: БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

 3. От ЛокУту защо мълчат? Избора на Крушарски е ясен но не и публичен. Статуквото!

 4. 5
  1

  Много мъдро решение!!!
  Всички кандидати (освен Бербатов и неговия екип) са обременени с най-различни зависимости. Гонзо и Касабов са от старото статукво,а останалите не стават или не са читави (и като хора и като ръководители.)

 5. 6
  3

  Браво, нужни са нови хора с широк хоризонт

Коментарите са затворени