Легендата на ЦСКА-София Георги Велинов коментира пред BgDerby.com предстоящите срещи на “армейците” с Ботев Пловдив.

В неделя “червените” се изправят срещу “канарчетата” в кръг от Efbet лига, а през април двата състава ще изиграят на разменено готуване полуфинал за Купата на България.

“Много важен мач за ЦСКА-София, ако иска да остане в битката за титлата. Мразя да давам отценки, но кратко ще си кажа мнението. Ботев Пловдив е много силен отбор, но съжалявам, ние ще спечелим. Срещите за шампионата и Купата са доста различни…

ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

46 КОМЕНТАРИ

  1. Джони Велинов бил казал?! И какво като е казал?? Вие нали не си правите илюзии какво може да каже един от бившите футболисти на ЦСКА? И това което е казал е най-вероятното и да се случи поне на този етап. ЦСКА ще са
    домакини,мачът ще е в столицата, В отделните звена а и отборно ни превъзхождат,така,че какво има тук за познаване
    А като прибавим и съдийското лоби на ЦСКА нещата придобиват съвсем ясен отенък. Гриша Ганчев обича да си подрежда нещата. Колкото до нас-кучета ни яли! Не се представяме добре и общо взето сме там където ни е мястото. В Ботев се назначиха цяло гробище директори и администрация,но нещата не се получават. Обещанията за светло бъдеще са нещо хубаво но и те не се случват. А ние феновете все едно сме седнали да ядем парче сух хляб до някоя скара за можем да го преглъщаме и да ни мирише приятно.

    • 1
      1

      Реално погледнато обаче с такъв старт на сезона, цялата година я пиши бегала.
      И да, ше паднем от свинята просто защото сме много слаби в момента.

      След тва няма да се учудя да се издъним и срещу Морето макар че кой знае-е виж марулите колко криво ги изненадаха.

      Чак след тва ше светне слънце и ше дойде ред на циганите да плачат.

      • 1
        1

        Поправка-циганите почват да плачат още тоя кръг когато Венци Корема ше им го намести четвъртит отзад, а след това ще разберат колко е хубаво да се играе с Делиормана, Свинята, Морето и прочее.

        Тея несретници ако вземат повече от една точка до края на сезона може да викат Ура.

        • Слушай еничар със счупен нос ! Колкото и да не искаш Локомотив ще завърши пред вас и този сезон! Тези несретници са с най-добра статистика срещу думуса! Същите тези думкаха свинята на финал,а преди това неговото отроче изгревската погнуса на пияната свиня челсито и неговите вмирисани съмишленици! Несретниците са в трън в гъза цял живот и така ще бъде докато си жив ти и сакатото ти семейство! И да срещу тези отбори гаранция ще вземем повече отколкото лайняното петно на града ни бъди сигурен! А сега приятно затъване към 10то място турска курво … и да умреш скро !

          • Думкали? Ахаха урод късопаметен вие тогава играхте 1-10.щ цял мач бе и на късмет устискахте до дузпи, думкали били да ви еба у фантастите.

          • Айше недей да кълнеш майка ти дейба столипинска

    • Много грешна представа имаш за сухия хляб и за скарата. Първо феновете не могат да се хранят от клуба дори и със сух хляб! Второ имали сме и по-трудни времена, но никога не сме оставяли клуба, дори по времето Селския! Ако под яденето на сух хляб визираш постното представяне на отбора, то критиките трябва да са по посока на спортния директор, футболистите и треньора, а не по Зингаревич! Човека предоставя бюджет сравним с този на водещите отбори, но резултатите са плод на Платек и Керкез! Продажбата на Бароан е единственото извинение, а то не може да бъде състоятелно! Всеки камък по Зингаревич е камък в собствената градина! Приказките на Филипов за 9 милиона са само приказки! Това че ще сме в ръцете на Делян Пеевски пък изобщо няма да го споменавам.

  2. Ако сте гледали снощния мач Атлетико- Интер, сте видели, защо онези фенове пълнят стадионите, а ние не можем! Другите пък и трибуната не могат да си напълнят, ама устите им зеят, като септична яма по форумите! То не са обиди, псувни, кълнене, заплахи и т.н., като че ли с това ще се оправи футбола в България. Абе, откачена работа!

    • Винаги съм смятал, че първо трябва да се пълнят трибуните, а постиженията и резултатите ще дойдат после. За тези които мечтаят за титли пред празни трибуни…слагайте зелените фанелки на Лудогорец и викайте за тях!

  3. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    АПАПИ, ПАК СТЕ ТУКАНКАНА ПРИ ВЕЛИКАНИТЕ??!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ УТБОРЪТ НА РОМСКЪТА ОПШНУСТ ИМА ПОНУЖДА УТ БАКЪР, АЛЮМИНИУМ И ДЖУЛЯЗУ! ПУФ ПАФ!:)))))

  4. Мърков… винаги съм се чудил, не ти ли става гадно? Влизаш тук и целият форум те “храни”… и ти вместо да се махнеш, продължаваш да идваш и да поемаш още и още. Явно ти харесва група мъже да са груби с теб.

    • 1
      4

      Ами и аз се цудя за теб, Бонке (Фекале), но нямам отговор освен че си самотна старица, която няма живот. Един дол дренки сте – явно този сайт осмисля животеца ви

      • Ти някакъв куродържач на Стикса ли се явяваш? Няма нужда да си слагаш задника там, където си го мерят други. Станислав ще мине и без някой да му адвокатства. Може да пише, може да чете, ако реши, ще отговори.

    • Тая група мъже освен по форумите другаде не са груби ! Напротив доста сте си нежни ! Надървям се и искам да те чукам в жълтата точка на гъза !

  5. 6
    5

    След като буферите ме проклеха първия път не можах да науча две думи немски и ме изгониха като много тъп от Майнц.

    След като ме проклеха , няма да казвам буфери, че лошо, та като ме проклеха втория път феновете на Локомотив- ДИМИТЪР ИЛИЕВ стана два пъти футболист на годината в България. А аз пак кръгла нула.

    Като ме проклеха третия път Локомотивци, едва не умрях в Грузия.

    А четвъртия път ме проклеха ботевистите, защото им казаха да млъкват- и ето ме сега контузен без път и пътека, САМО МЪКА ЦЯЛ ЖИВОТ.

    А като пето, по- добре да те прокълне жълт, отколкото черно-бял фен…

    • 5
      2

      А като шесто Станиславчо, такова проклятие с което на тебе са ти ебали майката няма никъде.

      Представи си само-да бъдеш плешив, тъп, грозен, лошо миришещ индивид, който прекарва живота си във форумите, от когото всички нормални хора ги е гнус, заобикалят го отдалече, сочат го с пръст и си плюят в пазвата казвайки Опази Боже.

      Нищожество без настояще, без абсолютно никакво бъдеще, осъдено на вечен страх някой да не го разпознае на улицата и да му смачка противната муцуна.

      Да ти сера на окаяния животец да ти сера…

      • 3
        5

        И всичко това казано от Анонимник, голям смелчага, който отправя клетви и заплахи срещу реално лице.

        Анонимник си, това говори за страх! Отделяш прекалено много внимание на човек без бъдеще, това говори за Бъдеще на Станислав. Казано накратко :НЯМА ПО ТЪП ОТ БУЛТРАС!!!

        • Дришко, канил съм те и в тоя и в други форуми, само кажи къде и кога майка ти дейба умрела.

      • 3
        3

        А кой прокле Стоян канара от Стряма да е толкова грозен, а за малките изумрудчета не искам и да гълча ва да гоейба.

  6. 4
    8

    Пак ще направят врътка като през 2019 когато Любо Пенев им пусна да идат на финал срещу нас за да получат една ПЕТА ЗА ВЕЧНОСТТА!

    Тази година обаче купата пак ще бъде подарена на ботяф6 също като през 2017 за да мируват малкото селяни и да си седят по селата че иначе много вонят

    • 6
      1

      Завистта и злобата никога не спят.

      Вашата първа купа е изпросена от мафията. Да си знаете.

      • 1
        2

        Така е. Ти си ярък пример и явно доказателство, Бонке

        • Да наричаш Бонка друг мъж е признак за липса на нормална комуникация с главния мозък при теб.

          • 1
            1

            Да се правиш на мъж като си жена е сигурен признак на шизофрения.
            Всички тук знаят коя си .. или КАКВО СТЕ по новому…

          • Четенето с разбиране не ти е сила. Добре, че е чистотата, за да не умират такива като теб от глад.

          • хахах. само това ли успя да измислиш, Боне?! Остаряваш…

      • А вашата още я връщате на брат ви Киро думуса! За това когато играете с него излизате без гащи … да няма губене на време! Най-голямата курва на ефбет лига … ботев от село Коматево!

    • 1
      1

      Ше направим врътка с Хебър. За 1-2 на Джамията, тийба майката малоумна.

      • Още не можеш да се изкажеш в един пост…

  7. 2
    2

    Тейба в пияницата! Кво дерби е тва ? По комунизма малкия срещу големия брат, днеска полегнала е тодора.

  8. Кой ги дава тези оТценки? Джони Велинов или Пловдив Дерби? Ако е Велинов му е простено, все пак е ритни топковец.

  9. 4
    3

    Стоян канара прогнозира че пак жа на бъхтът в дивия ва да гоейба.

  10. 5
    3

    С отбора който имаме в момента съм сериозно притеснен от класиране в последната 6ца. Купи и 7ми места са в сферата на фантастиката.

    • 2
      1

      Трудно ще е, но не и невъзможно. ЦСКА не са някакви извънземни. Имат скандали, искат да си махат треньора, капитанът им е кунтузен. Мача ни за купата е след дербито им с Левски, което ако загубят ще ни дойдат със свалени гащи.

      • То щото ние нямаме скандали! Дявола като си няма работа….знаем какво прави. Много бързо забравиха от къде идваме и през какво минахме. Ерата на Брокерите, Нинов, Италианци, Селския, ИНСА Ойл….прескачам Цв. Василев защото човека имаше сериозни намерения за клуба, но #Кой, Тиквата и как му беше името на другата свиня Главен ПроКУРор, не без помоща на отвратителния Чакарака Бареков, съсипаха инициативата и фалираха КТБ! Та питам, забравихме ли Ада от който идваме???

        • Ние сме в ролята на ъндърдог, така че скандалите при нас не са фактор. Вероятността да успеем е малка, така че отборът ни ще е освободен. При ЦСКА титлата и купата са заложена цел, което носи напрежение и страх от провал. Една загуба в софийското дерби ще ни дойде точно навреме и ще трябва просто да ги довършим.

  11. 6
    2

    Нас ни устройва ЦСКА- да спечели за първенство. Важно е за купата да ги отстраним.

    • 8
      1

      Нищо не ни устройва! Нямаме отбор за нещо повече от мястото което заемаме в момента. Такива са реалностите. Нито сме за участие в лига Европа нито за място в 6-цата. Дори 7-то място не би ни прилягало с оглед на това което показваме на терена. Трябва да даваме сметка докъде ни се простира нивото.

      • 1
        4

        Като спечелихме купата сигурно играехме с Холанд, Мбапе и Винисиус. Хайде по-оптимистично! Взимаме купата и това е! Ако не стане, играем бараж с Левски и мачкаме на Герена за ужас на 15-20 хиляди копита.

        • Дано! Ама това ми звучи повече като пожелание.

    • 5
      1

      Няма да та ибем, Станиславе, че си гнусен!

  12. 4
    1

    Няма кво да съжаляваш, ние това много добре го знаем.

Коментарите са затворени