Контролната среща между Арис и Ботев, планирана за 22 март, няма да се състои.

Първоначално ръководството на “канарчетата” бе съгласно мачът да се проведе в петък, но след реакцията на привържениците двубоят бе отменен.

Ето какво гласи съобщението на ПФК Ботев:

Уважаеми Ботевисти,

Уведомяваме ви, че планираната футболна среща с “Арис“ на стадион “Клеантис Викелидис“ в Солун, чиято основна цел бе отдаването на почит към незабравимия за всички нас Тоско Бозаджийски, няма да се състои на обявената дата.

Причина за това е невъзможността на нашите партньори от “Арис“ да организират провеждането на мача, както бе планиран първоначално, а именно на 23 март (събота).

Предложеният вариант срещата да се измести ден по-рано, на 22 март (петък), е неприемлив за нас, тъй като по този начин бихме лишили вас, нашите привърженици, от възможността да отдадете нужното уважение към паметта на Тоско.

Оставаме в готовност да уточним нова дата с нашите гръцки приятели, която да удовлетворява както привържениците на “Арис“, така и тези на “Ботев“.

С уважение,

Ръководството на ПФК “Ботев“

4 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  1

  Стоян канара каза с прискърбие. Бах мааму и Арис ни са изпика в устата, а за Тосю каквото търсеше си го намери ва да гоейба.

 2. Европейско управление!
  Евала на ръководството!
  Не знаете къде се намирате!

 3. 3
  6

  Очевидно не е важна паметта на Тоско, важно е бултраситте да пият и да се дрогират на път за Солун.

Коментарите са затворени