Легендата на Ботев (Пд) Марин Бакалов разкритикува отбора за слабото представяне в двубоя с Лудогорец.

“Разликата в класите беше фрапираща. Да, Лудогорец е силен отбор, с много добри индивидуалисти и решиха много бързо мача, който след определен момент просто се доиграваше. Ботев имаше една-две ситуации, от които можеше да отбележи, но общото впечатление беше голямото преимущество на Лудогорец. Лошото е, че вече натрупахме доста поредни загуби от тях в Пловдив – цели 11. Това тежи, но не е необяснимо, защото разградчани са класи над нашия отбор”, заяви пред “Тема спорт” бившият халф.

“Друг е въпросът, че Ботев падна в други мачове, които не трябваше да губи, но за това си има треньори и ръководство, които трябва да вземат мерки, да решават. Но за да се опитваш да си на нивото на водещите тимове, да им се противопоставяш, са нужни класни футболисти. Нещата в клуба са финансово стабилни, има нов стадион, има публика, но все нещо не се получава. Трябва да мислят за вдигане на нивото”, допълни Марин Бакалов.

“В традициите на Ботев Пловдив е да се противопоставя и побеждава грандовете у нас – ЦСКА и Левски, Лудогорец в момента, който вече години наред е най-добрият отбор в България, но не става. Да се надяваме, че това време ще дойде. Но в момента състоянието е на средно ниво“, разочарован бе бившият футболист, старши треньор и президент на жълто-черните.

18 КОМЕНТАРИ

  1. “Разликата в класите беше фрапираща”. Което си е вярно – вярно е! Помня много добре първия мач на “Ботев” и “Лудогорец”. Тяхната им първа година в елита, завършила и с първа титла, ние в “Б” група, след погрома на Селския и тръгването от третото ниво. Играхме за купата в Пловдив и разликата в класите пак беше фрапираща /май 0:4/. На следващата година имахме два запомнящи се мача на ниво А група. Равен в Разград и загуба в Пловдив, дължаща се на мекерето Тасков ли беше, Пасков ли, няма значение. От тогава “Лудогорец” “надграждат” както се казва. Имат и неуспехи, даже ние им взехме една купа и една суперкупа, но те си вървят по пътя на успеха. И ако днес случайно паднат, утре и в дните напред ще бият за поредната Титла, Купа или Европа. А, ние, а и всички останали около нас през две-три години “тръгваме отново”, “гледаме напред”, “възраждаме се” и какви ли не още клишета и тъпотии за да не признаем, че нищо не правим или най-много тъпчем на едно място. И накрая идва “Лудогореч” или ако случайно сме в Европа някой друг за да кажем, че “Разликата в класите беше фрапираща”.

  2. Цигани мрете в нищета и злоба.

    • Ти пък,помак нещастен,обрязан, анално-податлив,с дъх на екскременти,жълтокож несретник, откъде се появи да си изливаш тука депресията?! Ай сиктир!

  3. 3
    3

    Малии, тоя великан Сеговия го бях забравил Ама как им го тури на жалките и тук и там. Дори е евроидиотите от Левски не са отпадали от отбор от втора дивизия! Жълтите глупаци къртат мивки!!!

    • 4
      1

      Питай някой по-голям в катуна, който е имал черно-бял телевизор през 90те, за Люцерн от Швейцария.

  4. Трябва Г-н Бакалов ама с тея ошмуляци дето сме събрали-зор голям, добре че са сополивите циганчета от Лаута да се дупят на Хебър, да ги ебе кой ги хване, а тепърва идва голямото плякане, та да ни развеселяват малко поне с маймунджилъците си.

  5. 2
    5

    А АЗ ПЪК МИСЛЯ, ЧЕ НИВОТО НА ДАНИЕЛ СЕГОВИЯ И АЛЕН ОЖБОЛТ Е ДОСТАТЪЧНО ВИСОКО ЗА ДА…………!!!!! ХАХ, ЖЪЛТИ ОЛИГОФРЕНИ!!!

  6. 5
    1

    Докато обиграваме мургави “таланти”, така ще е.

  7. 4
    6

    ВАШИЯ ПЪТ Е КЪМ ТРУД,ГРАФА И ТАКА ДО СОПОТ! АКО ВИ СЕ ВИДИ МНОГО ДЪЛЪГ,МОЖЕ И ДО ГОРНИ ВОДЕН ПРИ МАРИНЧО!

    • 3
      1

      Аркадашлъ, нашия път към вторични суровини открит ли е? Имам бая велпапе и жилязу в каруцата.

      • 1
        2

        Нормално за жълт циганин да има от изброените! И кило трева за децата ! Наркомани гнусни черни ! Мрете

    • 2
      1

      Манго, мани нашият път ами виж вашият до черешовият град има мноооого път…. 1912

  8. 5
    2

    Прав е Марин, иска се повече качество и работа с младите таланти. Нивото на Лудогорец и успехите им, не трябва да са мерило, нашия Път е друг и винаги е бил един и същ- Вяра, Красота, Борба!

    • 3
      6

      Празни приказки на един романтик! Истината е клуб 500, Въльо и Пимка с опънатите уши.Ботев е Позор, Срам, Глупост!

Коментарите са затворени