Хебър (Пазарджик) получи днес следобед от Ботев (Пловдив) първо плащане по договора за трансфер на Георги Николов и на базата на това прекратява процедурата за запор на банковите сметки на контрагента си.

Пловдивчани са наредили през системата за експресно разплашане RINGS сумата от 352 048 лв. която е вече в сметката на клуба от Пазарджик. Постъпилата сума не е окончателно дължимата по договор, но е значителна част от нея, съобщиха от ръководството на Хебър, цитирани от Спортал.

С днешното плащане пазарджиклии ще погаси по-голямата част от задълженията си към НАП, което е първо и задължително условие за получаване на лиценз за състезателната 2024/25 година.

“Хебър остава напълно добронамерен към ФК Ботев и се надява на коректни финансови отношения в бъдеще”, написаха от клуба.

32 КОМЕНТАРИ

  1. Aндрей, пускай новините, че околочовеците с жълти парцали имат вече няколко спокойни часа. Не бива да ги оставяме без гавра! Това е тяхната съдба- ПОД ПОДМЕТКАТА НА ЛОКОМОТИВ…

      • Адрес ,Кънчова поляна зад Аджисана за Велизар с червените уши.

  2. Тези мойте фенове на отбора много са прости ! Ще има направя забележка

  3. СТИКС Е ПОСТОЯННО ПО ТЕМИТЕ. ЗА БОТЕВ С РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ.

  4. 3
    6

    И тук и в другите теми чета някакви призиви към Зингаревич да “направи” отбор?!? Дайте пример бе амсалаци, като Домусчиев ли, като Гриша Ганчев ли, или като Цв.Василев??? Кой предишен чорбаджия ще дадете за пример? Аз бих попитал феновете, особено тези които критикуват-Вие кога ще напълните стадиона? Вие кога ще започнете да помагате на отбора? Вие сте под нивото на пазарджишката публика! Няма отбор в групата без финансов проблем, няма отбор в групата без задължения, Ботев е един от малкото изрядни отбори, но вие искате и титла и купа и бляскави победи….пред празен стадион!!! Домогванията на ДеПеСарския Сламен човек няма дори да ги коментирам, но вие редовите фенове, какво дадохте на този отбор?

  5. НИКОГА НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ.СТИКС И ЕРОЛ ПАРИЖ ПАРИЖ СА ПОСТОЯННО В ТЕМИТЕ ЗА БОТЕВ .ТЕЗИ ДВАМАТА СА ЗОМБИРАНИ КОМПЛЕКСАРИ. ИМ ЛИЧИ.

  6. Станиславе пак нощна,да го еба.Прост локоидиот..

  7. 3
    4

    Дееба майка му дееба-неможах да взема власта с тая интрига за жориту никилоф,продалжавам да тарся под вола теле и ще плащам на трафика за още статии,то сее видяло.сега да видим ште превлечем ли оште хора на страната на хамзут, едноракия глопак и божо кръдеца кат ръздуем партенката за желку копич.доло рацете от генчев,видя се моя избор какво прави с воя отбор,алах да е с негу,саде крумовград саде рожден ден скоро на моя стадион

    • Глупак!
      Май бая свирки си правил на Саша Ослан и Борис Гиздаков???
      Зингаревич е тук за бизнес и го боли хуя за Ботев.
      А ти ходи да миеш кинефи,тъпак!

  8. УАХААА ЖЪ ИМА КЮФТЙЕТА И ПЙЕПСИ И РИКИЯ УАА АЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙ ДА ГА ДУХАТ ДУШМАНИТИ

  9. 5
    2

    За кво вдигаха врява тогава, дейба селянити прости?

  10. 8
    6

    300 000 евро е двумесечния бюджет на поне 10 от клубовете в А група.
    Нашия милиардер ги хвърля леко,защото Желко му се опъваше за селекция и титулярен състав.
    Все пак Зингата си плаща за да му играят черните момчета.
    А отбор кога????
    Отговора е прост.
    Никога с тези руски свине.

  11. Хаха а лилавите сополанковци седят като циганче пред месарница и си мечтаят техния бащица Крушо да изкара отнякъде половината от тая сума.

  12. Супер ! За тия пари един апартамент на зелено веднага !

  13. 4
    6

    300 оо0 евра, са два прекрасни терена за юноши, а Зингаревич ги подарява на изгонен от Ботев. Това са способностите на руснака. Затова му и трябва Въльо да ни бие и командва въпреки неадекватните му действия.

  14. 10
    1

    ФОСТАТА селяк казах ли че нямаме проблеми с Хебър

  15. 11
    1

    Сега ще трябва да клечим под темата за ЖЕлко Копич, дано от там да изскочи заяка.

Коментарите са затворени