На сигнал за противообществена проява по време на спортна среща се отзовали в събота служителите на реда в Стамболийски.

Според постъпилата информация, около 16 ч., на стадиона в града мъж ударил един от съдиите на мача между Тракия (Стамболийски) и ФК Житница.

Извършителят е отведен за срок до 24 часа в районното управление. Срещу него е започнато бързо производство за причинена телесна повреда по хулигански подбуди.

По информация на домакините от Стамболийски провинилият се е фен на гостуващия тим.

Двубоят завърши 5:1 в полза на домакините от Стамболийски, а повече за двубоя можете да прочетете ТУК.

12 КОМЕНТАРИ

  1. Кога най-после дисциплинарната комисия ще се занимае с поведението на треньора на фк Житница? На всеки мач грабва съдията с обиди, изнервя мача, после всички от противника са му виновни. Той имал право да говори каквото си поиска, никой дори забележки не му прави, особено като са домакини. И на други места се бият фенове на този отбор.

  2. То се вижда на кой кошницата е пълна ха ха ха. Големия отбор с големия треньор. Вземете си сака които ви го напълнихме още е на стадиона

    • Споко има ответен мач,минимум 5:0и не виждам от къде ще вземете точка вече освен на тая нива ваща

  3. Вашия президент е червена подлога, трепане другия път в Стамболийски

  4. Бях на мача и мога да кажа,че момчетата от Стамболийски не виждам къде ще вземат нещо от тук нататък…. И си оправете картофената нива защото като идете на хубавите терени от тук нататък и ще има пълни кошници!!!

  5. 1
    1

    Трепане на тия житница където отидат проблеми създават ритайте ги яко

  6. 1
    1

    Удар имаше върху съдията. Пичагата, който го удари, мисля че беше президента на Житница, той се ядоса, че им отменят гол, а засадата беше очевидна. Може би се беше ядосал от играта на двата отбора, защото Житница можеха да отнесат още 5 гола.

    • Очевадна засада 😀запознай се със правилника или по-скоро направи услуга на футбола и спри да го гледаш!!!

  7. 1
    1

    Да се научат да свирят,а не да се подиграват защото във въпросният двубои страничния палячо отмени абсолютно кристален гол за гостите и след това получи заслужен шамар(впрочем шамара беше толкова лек,че незнам как изобщо полицията се занимава със този случай),до колкото Житница ами гостуването там спрямо предишните години си е направо културно!!!

  8. 1
    1

    Да. В тази публикация не е посочено, че въпростният човек е от гостуващите фенове на ФК Житница

  9. Огнян златков направи така че всички отбори да се мразят в пловдивско.

  10. 3
    3

    Това е всеки път на мач на житница, до кога? Защо бфс ги тътпи?

Коментарите са затворени