Ръководството на Ботев Пловдив са на финалната права за две нови попълнения за дербито с ЦСКА-София, съобщава BgDerby.com.

Футболистите Кристиян Начакву и Джон Емануел почти сигурно ще са на разположение на старши-треньора на “канарчетата” Душан Керкез за…

ЦЯЛАТА НОВИНА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

21 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Платените слуги на руснака са се разшетали като ужилени из сайта и не дават и пиле да прехвръкне. Всяка критика се приписва я на Стикса я на Станислав за да не усетят хората,че вече се усеща истинско недоволство срещу сегашното управление. И хората нямат нищо против Русия или срещу руснаците. Тяхното недоволство е срещу настоящият собственик който сякаш изобщо не е в час със случващото се

    • 2
      3

      Аз имам против руснаците и Русия. Посрани ватници, убийци на деца, завоеватели, грабители. Винаги е било така. Не искат други да живеят щастливо. Няма да имаме отбор по схемата на руския чифут. Ще продава всичко, което става. И стадиона ще е празен. Тъжно и глупаво.

      • Кажи кой американец, германец или англичанин ще поеме издръжката на отбора? Аз също съм против путин и неговия режим, но не слагам Зингаревич редом до Джуджето! С Делян Пеевски начело, по горд ли ще бъдеш?

        • Ами, брат, животът си върви. Ботев ми е съдба по много причини. Превърнаха любимия ни клуб в битпазар. Не ми харесва. От руснак и помак нищо добро не съм видял. Играта не струва, няма красота, няма радост. Докога?

  2. 6
    7

    Така ли се опитваш да оправдаваш руснака??? Който критикува значи е Станислав. А Станислав означава парцал и”обида” Значи всеки който си мълчи и не критикува сегашното ръководство е послушен фен на Ботев , а този който вижда истината и я казва, е “Станислав” Браво бе!
    Излиза,че истинските фенове на Ботев са слепи за грешките в управлението?! И също така излиза,че управлението на нашия клуб е безгрешно?!

  3. 8
    7

    Нови картотеки-поредните транзитно преминаващи през любимия ни клуб.
    Всички виждаме,че отбора ни е под всякаква критика.
    Но докога ще то траем това?
    Г-н Зингаревич или направете отбор който приляга на великия Ботев или се омитайте от Пловдив.
    Така няма да продължава.
    3 години си играете с жълто-черната обшност на Пловдив.
    Тук няма хеликоптери като в Рединг да ви изкарат от стадиона.
    А времето за народна любов идва.

  4. 10
    9

    И като картотекира двама от новите ,какво??! Това ще промени ли нещо?! Пак същите безлични бездария ще си останем. Тоя Артур Платек нищо свястно не докара на Колежа макар,че Ботев плаща все пак макар и скромни трансферни суми. Другите отбори взеха футболисти без пари, като свободни агенти далеч по-добри нашите. От двамата новокартотекирани какво да очакваме? Чудеса ли? Отборът не върви и това се вижда от всички! При всички отбори след зимата пауза се усеща някакво позитивно развитие само Ботев си стои на едно място.

    • 7
      2

      Айде малцинствата си се прибирайте на Лаута!

    • 4
      1

      Да, при вас на джамията лалута особено ясно се усеща позитивното, ахахаха мангал некъпан, кой мислиш че ше ти се върже като от километър смърдиш на кочи мъди.

      • 10
        6

        Не допускате,че някой фен може истински да милее за Ботев без това да му пречи да вижда и уродливите неща в клуба и да ги казва. От там ни обещават успехи само,че в някакво обозримо и хипотетично бъдеще с мноооого далечен хоризонт. Лъжат ни и ще и лъжат до когато могат. Тия от сегашното ръководство които се опитвате да защитавате,макар и по много-зле прикрит начин водят отбора към нищото. Опитвате се да омаловажавате критиките като ги приписвате на (врага) на някакви фенове душмани от Локото
        Ще заблудите един,двама,но хората все пак ще разберат какво се случва.

        • 3
          2

          Не Станиславе, не допускаме, ебан в главата цървуланко плешив, обясних ти вече че си прозрачен.

    • 5
      2

      Тъпако, Акрапович с трици хващаше маймуни, Сашо Тунчев с баберек спечели купа, Томаш с куци коне гони призово място, за останалите отбори няма да говоря. Керкез е този който трябва да подреди материала с който разполага и да изцеди максимума от тях! Човека прави опити и се вижда че бавно налучква ваксата. Не е лесно да разчиташ на млади футболисти, да правиш изходящи трансфери за да не фалираш като Левски примерно.

  5. 4
    7

    САНО НЕГЕРИ СА ДУСТОЙНИ ДА ИГРАЯТ ВЪФ БОТЕВ6 АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

  6. 8
    1

    КартотИкиране?!?!

    Картотика?

    Ебем ти селския сайтец. Не е чудно че селяка Мърков само тука кисне, то си му мирише на майчината му кравешка путка и на оборска тор.

  7. 11
    11

    Да изчезва Зингаревич.
    Той е най големия срам за Ботев

  8. 3
    2

    Андрей, пускай новината за контузията на Неделев, че мангалите тръпнат в очакване да серат прави. Колкото до новите картотекирани, какво става с Диабате, че картинката отзад е доста грозна? Дано този има поне малко футболни умения!

  9. 8
    9

    Трагедия. Андрей недей пиши , недей на излага, стига с тези да не казвам какви. Руснака е за гонене.

  10. 11
    7

    Bulgarite vun! Zingi iska samo afrikanci! Gizdakov shte gi kara na macha

Коментарите са затворени