Спартак Пловдив съвсем скоро ще има нова емблема, научи ексклузивно PlovdivDerby.com. Причината е загубено съдебно дело за правата над настоящата емблема, която стои на гърдите на футболистите. Адвокат Марински от Първенец се оказа собственик на правата над тази емблема и преди 4 години е завел дело срещу футболния клуб, който я ползва. По наша информация адвокатът е поискал огромна сума, за да прехвърли емблемата на настоящото ръководство на Гладиаторите. Според наши източници от клуба, става въпрос за шестцифрена сума в лева. След като не се стигнало до договорка, адвокат Марински е завел дело, което Спартак пък губи, заради пропуснато внасяне на съдебни такси. Това е довело до отсъждане в полза на адвокат Марински и глоба от 3000 лв за пловдивчани.

В Спартак са предприели всички действия, за да изпълнят съдебното решение. Екипировката на цялата школа е събрана, за да се отстрани въпросната емблема. До петък всички екипи са Спартак ще са без емблеми, като предстои изработването и поставянето на нова такава, научи PlovdivDerby.com.

Интересно е, че емблемата на Спартак Пловдив се ползва от частната школа Спартак Първенец. По всяка вероятност това става с разрешението на въпросния адвокат Марински.

8 КОМЕНТАРИ

  1. С такива некадърни, лизачи, като пчелата толкова. Спартак са обречени.

  2. Това не е оригиналната емблема на Спартак! Да си върнат старата емблема на която цветовете бяха наклонени по диагонал на щита!

  3. 10

    Други си смениха цялата история.Рожденна дата,майка баща,наименования.Две купички от планински траки,фланелки с пришити номера,съвпадение с цветове,италиански пласьори и интернет клюки.Позьори.

  4. 9
    2

    😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣😂
    ЛАЙНУТСКИТЕ МАНГАЛИТЕ СМЕНИХА ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ ,ЕМБЛЕМА ,ГОДИНА,ФЕНОВЕ,ПОЛА …. И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ . ВИЕ ЗА ЕДНА ЕМБЛЕМА

  5. 4
    9

    ДА ГА СМЕНЯ НИЙ КЪК СМИНИФМИ НАЩА ХРИСТОЛА ВЗЕ ИСТЕНСКАТА НИЙ ЗЕХМИ ОТ РАПИД ВИЕНА ЕНБЛЕМАТА ОБАЧЕ ОРИГИНАЛДЪ АЙЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

    • Много обича Спартак, но ако може пари да не дава за нищо

  6. 14
    1

    Без стадион, без емблема, браво на ръководството! Аматьори

Коментарите са затворени