От “24 часа” публикуваха пълен списък на клубовете, които имат право да гласуват за президент на БФС.

Интересното е, че два клуба с името Спартак 1947 имат право на глас, като към тях може да се добавят близките до кючукпарижани Реал и Брестник. Клубове като “Том и Джери” и “Мечетата” имат равни гласове на Левски и ЦСКА. Същото се отнася за тимовете на Щурче, Комета, Делфини, Звездичка и други.

Доста клубове от пловдивските областни групи нямат право на глас, след като бяха изключвани по една или друга причина, но всички те бяха против сегашното ръководство.

Конгресът за избор на нов президент ще се състои на 15 март.

Списък с имащите право на глас клубове на конгреса на 15 март, снимка: 24 часа

Има общо 540 клуба, които имат право на глас на общото събрание.

Реално аматьорските клубове ще решат всичко, те бяха и най-активни при издигането на кандидати. Единственият клуб от елита, който подкрепи кандидат, е Славия – Михаил Касабов, а по-късно към тях се присъедини и Локо Пловдив.

Снимка: “24 часа”

2 КОМЕНТАРИ

  1. Докато 70% от тези отбори са готови за 5 топки и две мрежи да си дават гласа няма да сме нито на европейско а да не говорим за световно първенство.
    Чакаме снимки от софрите пак
    Наздраве

  2. 1
    1

    Те в Кючука винаги са били по далаверите, а и винаги са подкрепяли Боби и Лечков с две ръце. Миналия конгрес получиха няколко гласа от същите клубове, някои от които са фантоми. Не случайно съдиите винаги са с тях

Коментарите са затворени