Обръщение до локомотивската общественост от Александър Томаш:

“Приятели,

Когато преди две години поех Локомотив (Пловдив), обещах да работя професионално и с цялото си сърце. За кратък период положихме основите на отбор, който в един следващ етап трябваше да се превърне в реален претендент за първото място и който можеше да донесе незабравими европейски вечери на “Лаута”. Въпреки че във всеки трансферен прозорец се разделяхме с някои от водещите играчи, то през есента записахме рекордна серия от победи. За жалост разликата между обещаното и изпълненото (от старото ръководство), както и структурните обстоятелства в управлението на клуба си оказаха своето влияние.

След завръщането си, и в името на Локомотив, с г-н Крушарски намерихме начин да изгладим противоречията, да загърбим егото си и устремени към една цел, да намерим общ път, по който да я достигнем. В негово лице видях човек, който държи на Локомотив!

За тези почти две години не ви излъгах нито веднъж. Няма да го направя и сега. В последните месеци отказах две примамливи оферти от Кипър и България. Направих го, защото вече бях пленен от магията на институцията “Локомотив” и бях дал думата си на собственика. Не можех да избягам и предам тези, които ми вярват. Подписах нов двугодишен договор с Локомотив. Започваме отначало. Целта е през първата година да изградим отбор, чиито плодове да берем през втората.

Локомотив не разполага с неограничен бюджет, но ще компенсираме със знания, умения, сърце, характер и вашата любов и подкрепа.

В следващите мачове ще се наложи да направя компромис и да се отклоня от философията си и вижданията за играта. Основната цел ще е да върнем увереността и спокойствието на играчите в собствените им сили и възможностите на отбора, както и да осъзнават и защитават привилегията да носят черно-бялата фланелка.

Ще извървим труден и трънлив път, но знам, че ще успеем, защото вярвам във вашата огромна любов и неизмерима подкрепа, а когато Локомотив се превърне в онзи отбор, който всички искаме да виждаме, ще знаем, че сме победили заедно!

Благодаря Ви за доверието и силата, която ми давате!”

14 КОМЕНТАРИ

 1. Каква се случва с подготовката на паметника на Илиев ,вариант е и на Гонзо да направим бюст ако гласува?

 2. То не било трудно, връщаш старата схема, вадиш Паскалев и играта става, остава само един вратар и сме топ.

 3. 5
  3

  Стига чикии на феновете,глупак некадърен

 4. 10

  Сашо, забравил си да споменеш и за офертите от Испания и Англия, ама нищо…добре си го написал иначе.
  Може да не е вярно, но важното е, че звучи добре, както има една стара приказка.

 5. 3
  5

  Гърч, майка ви дейба помашка,кой КУР търсите в темите на Локомотив ?

  • 4
   2

   🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 А БЕ ТРАВЕСТИТ НЕДОКЛАТЕН . ВИЖ КОЛКО МАНГАЛА СА СИ ПРОЧЕЛИ СТАТИИТЕ ЗА КАТУНА И КОЛКО КИСНАТ В ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ 😂😂😂😂😂😂
   ГЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРЧ МАМА ВИ ДЕЙБА В ЧЕРВАТА !
   АМЕБИ МРЪСНИ

 6. 9
  2

  ЗАРАДИ ТОТО МАГИЯТА СЪМ ГОТОВ НА ВСИЧКО !
  КРУШИ ИСКА ДА НИ ВИДИ ТОТО ШАМПИОНИ ОТНОВО ! НАПРЕЕЕЕД ИЗМИКЯРИ . АЗ ЩЕ ВИ ПОКАЖА СЛЕДВАЩИТЕ ДВЕ ГОДИНИ

 7. 7
  1

  baxti i trenere goliam maj s atributi na jena.krusharski mu kazva koi da igrae.baxti i parodiata

 8. 10
  1

  Браво на селянина от Говедарци ,още един ще му държи наклона.Томаш великотърновска отрепка , Крушарски се гаври с теб.

 9. 4
  4

  Бонке.. Не ми копирай ника.. Подкрепата е за господин Крушарски и ЛОКОТо..

 10. 3
  10

  САШО ТОМАШ Е ЕДИН ОТ НАС!!!ПЪЛНА ПОДКРЕПА!!!

  САМО ЛОКО

Коментарите са затворени