Източник на PlovdivDerby.com от Пазарджик твърди, че снощи парите, които Ботев Пловдив дължи по трансфера на Георги Николов на Хебър, са преведени. Цялата сума /200 000 евро/ е отишла в НАП, твърди нашия източник. За момента от PlovdivDerby.com нямаме официално потвърждение нито от една от двете страни. Вчера, след като от Хебър обявиха, че дават Ботев Пловдив  на съд, потърсихме за коментар изпълнителният директор на канарчетата г-н Киричек, но за момента нямаме отговор от него.

Запознати твърдят, че Хебър дължат над 1 млн лева на НАП и частни фирми.

PlovdivDerby.com научи още, че от Хебър са дали и нова банкова сметка, която е различна от тази, която са заявили в БФС, което допълнително е забавило плащането.

В крайна сметка, според нашия източник, парите са преведени по сметката, която Хебър са заявили в БФС.

От PlovdivDerby.com ще продължим с опитите да получим повече информация по официален път и от двете замесени страни.

Към моментна на публикуването на тази статия в официалния сайт на Хебър все още последна новина е тази, в която пазарджиклии обявяват, че ще съдят Ботев Пловдив както за цялата сума, така и за 20% неустойка, която се равнява на 40 000 евро. От Ботев Пловдив пък до момента предпочитат да запазят мълчание по темата.

37 КОМЕНТАРИ

  1. Стикс не бил писал,излизал си с името.Тъпак пишеш през минути,а името ти беше изнасени от фейсбук.Тъпак,пазач в училище,нощна смяна.Станислав Мърков,любовница на ерол.Мизерник живеещ в мазе в Тракия.

  2. 1
    2

    В тази тема не съм писал, но Станислав е водещ??? Не ви ли е срамно да обиждате човек ,който е излезнал с името си и ви гаври. Извадете един с името си и да го видя после в съда! НАЛИ СТЕ ГОЛЕМИ, извадете едно име, селяни! АЗ казвам само истината нищо друго…

    • Не си писал.Психопат.Ти нямаш друг социален живот.Малоумник.Болен.

    • Ти не си излязъл сам с името си, педераст плешив, ние просто знаем кой си, къде си и колко отвратително гнусен си.

    • А ВА СПРИ ДА СА ИБАВАШ С НАЗ УА КЪ НИ ТЪЯ СТРАМ СЯ КЪТ НЪ ОПЪНЪТ РЯЗАНИТИ БРАТЯ ПАГ ЖЪ НА ГАВРИШ АМАН ВЕЧИ АЙ СЕКТИР АЙЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙ

  3. Познавам Станислав.Опитва да се да манипулира,със всякакви никове.Връзват му се само няколко от гейбандата,най вече мангала ерол,любовника му Пигледнете плюсовете и минусите.Показатвкно че пришълците са малцинство.Цигани,турци,арменци,помаци Цигани,стикса е позор за вас Ерол също,манипулирани от наркомана наполетоебан от Юлиян и педала от затвора Тишо.Тъпи цигани.

    • 1
      1

      В тея коментари редовно пишат точно двама лилави циганина. Станислав е шампиона по малоумие.

      Прав си.

  4. 5
    2

    Мръсни буфери 100 кила лайна да изядени не можете да стигнете ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ

    • 1
      3

      Кое да му стигнем психо? Да имаш най-новия и модерен стадион в България,бюджет като за топ 3,а поредна година на 8мо!? И тая цялата картинка се повтаря не за първи път! Ония дето трябва да ядат лайна нямат пари за ток щ,нямат заплати и няма подготовка в Турция и това не е от днес и вчера! Резултатите са ясни… и всички виждат! Тъй че лекувай се щом това те радва ! Днес искам да забележиш как лягате как ваще кафени зрънца и лилавия венец ще гледат умишлено топката от 5 метра ! А да и лайнежа ще бъде пълен сигурни сме че и по дърветата ще има хора ! Пффф истинските курви майни!

      • 3
        1

        Стикс,социопат,през минути си тук..Тъпак изнасилван от баща си с майка от Скобата ти си срам мизерник.

        • 1
          1

          Къв стикс бе кондом употребен ? Кво стана напълнихте ли стадиона на Филип? Нали обещахте на дербита по 15 иначе по 7 8 ? Тва днес дерби ли е ? Зимата друго обещавахте че разликата с мангалите ще бъде стопена ? Сега вече четвърти ли сте? Балони и локуми типично за жалкия фен на жалкия отбор ! Айде приятно затъване и честито 9то място изгревбойски наркомани черни !

  5. 1
    5

    Тоз кюпек едвам ходи фърлихми мангизите на вятъра

  6. 2
    1

    Чух от наполито че стикса и ерол си ги лъскат,а той бройкал

  7. Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява Ботяф6
    6
    10

    В тая сметка, в онази сметка… всичко под масата, всичко далавера… мафията здраво е овладяла коматевското тото отборче на ДПС

    • Каза ти се, хемороид спукан, от тази трънка заяк няма да изскочи, ама ти продължавай да клечиш докато започнеш да сереш кръв.

  8. 4
    8

    Ей така на Стоян канара от НАП му взеха две мулета и един коч ва да гоейба, защото имаше задължения към хоремага в Стряма ва да вейба.

  9. 7
    12

    Хебър не трябваше да го продават на Ботяв, имаха реални оферти от чижбина за него

    • Имаше сериозно питане от Интер Милано, Интер Маями ,Глупак

  10. 12
    3

    В България от политиката до пазара всичко е еднакво… важното е да вървим към купата и на финала да са Ботев- Хебър….

  11. 13

    почваме да вдигаме плакати срещу всички който не иска да подпише декларацията на хамзата и божо ше яде кура

  12. 7
    17

    Пак лъжи и измами. Нормално за жълтите помаци

  13. 5
    12

    Тия и индианци толкова тото мачове изиграха и пак се стискат.

  14. 11
    2

    Казах им на лилавите хемороиди, че от тази трънка заяк няма да изскочи, ама те клечаха до последно.

  15. 12
    8

    Стягат ме обувките и пак … Илиян Филипов е виновен!

  16. 4
    10

    А на наз кугъ жъ ни плтити ва вечи няма да дувадям на срадиона

  17. 17
    4

    Господа Татарпазар – идиоти, какво постигнахте с бързането? Парите в НАП! Кой, каквото сам си направи и този, който му мисли доброто/злото, не може да му направи! Тъпаци!

  18. 8
    20

    Плащайте на хората, мърши, а спрете да си търсите извинения.

Коментарите са затворени