Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) допусна поражение от Левски (Карлово) с 3:5 в среща от XXIII-ия кръг на ЮИ Трета Лига. Първото полувреме завърши при резултат 3:3. За “канарчетата” попадения отбелязаха Мирослав Георгиев, Иво Казаков и Константин Павлов. Венцислав Богданов, както и Пламен Колев и Иван Георгиев в самия край на полувремето бяха точни за карловци.
През вторите 45 минути ботевистите получиха право на 11-метров наказателен удар, но Емил Найденов пропусна. Последваха силни минути за “карловци”, които също получиха право на изпълнение на наказателен удар и отбелязаха за 3:4 чрез Ивелин Илиев. Левски (Карлово) отбеляза и 5-то попадение до края на мача с което решиха всичко в тяхна полза.  Точен бе Михаил Лалев в 74-та минута.
В следващия кръг Ботев II гостува на Атлетик (Куклен). Двубоят е на 16/03 от 15:00ч. Левски приема в Карлово неубедителния през пролетта Асеновец.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Време е да се даде шанс и на други вратари от Академията. Голямото бутане на Смъркалев видимо не върши работа, свалете го на земята, че не знае на кой свят е..

  2. Те половината от Левски Карлово са наши юноши. Венци Богданов даже и гол ни е вкарал. Направили са хората селекция.

  3. 1
    3

    Хайде разбирачи, изгонете черничките, Плейна да ви докара неможачите!

    • 2
      2

      Карловци обаче набират скорост направили са силен отбор. Много добра зимна селекция са направили.

      • Опитваш се да изпъкнеш зад анонимните си коментари ли казанлъшка розичке Колко работа си свършил с чичо ти Манолов

Коментарите са затворени