Първо искам да поздравя всички жени с празника, защо ние без тях – трудно! Промених схемата. Поемаме по нов път. Ще изграждаме отбора отначало. Изисквам по-бързи решения на терена от играчите, но това е и въпрос на самочувствие. Резултатът не отразява реално стореното на терена. Пуснах три млади момчета. Казах им да не мислят много, а да играят и да се наслаждават на футбола.

С Крушарски сме два остри камъка, но аз съм наясно, че съм негов служител. Аз обаче видях, че Крушарски в сърцето си много обича Локомотив и за това преподписах. Магията на този стадион ме кара да повярвам, че ще берем плодовете на успеха. Тази година не успяхме. Тръгнахме, но не успяхме. Процесът с налагането на млади български играчи е дълъг.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Нема твое ,нема мое – Всичко е Берое бре Саше що ни предаде?

  2. 5
    1

    Банален си с тези сърца у душа.Циганска работа.

  3. 3
    4

    Евалата ,така ви искам ,не неква банда гейове да ми се разхождат по терена ,уикенда ще пивко времето Наздраве на всички

  4. 3
    8

    Издаваш се сам бе ,жълт мангал! Гледай си трагедията в Коматево и не пиши глупости! Мини още два пъти трети клас , защото хич не ти се отдава българският, което е разбираемо, … не ти е майчин! И гледай да не се сдобиеш с някой инфаркт от злоба , простотия и комплекс от Локомотив, отборът на Градът ни!!!!

  5. 6
    2

    Не сам само ас дету убичам Локу в сарсето. Господин Крушарски също сарсето му й Локомотив!

  6. 6
    10

    САМО ЛОКО АЛЕ,С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ!!!В Локомотив ОБИЧАМЕ,не мразим ,няма всички вън!Това е въпрос на ИНТЕЛЕКТ !Светлинни години разлика между селската-изгрев бойска сбирщина и интелигентната част на любимия ни град Пловдив ,а именно ЛОКОМОТИВ!

Коментарите са затворени