Локомотив Пловдив се завърна на пътя на победите след няколко неубедителни мача и загуби от Крумовград и Хебър. Смърсовете днес надделяха над Етър с 3:0 на Лаута с попадения на Илиев, Нтело и Лясков.

В началаните минути Локомотив бе по-активен, но липсваше острота в атаките на отбора. В 19-ата минута Мартин Райнов подаде зад гърба на защитата, а Мичи Нтело изскочи и излезе на голова позиция. Последва удар във вратаря, след което и сигнал за засада.

Точно в 30-ата минута Локомотив бе близо до гола, но гредата спря страхотен удар на Бабакар Дион от ждроп. Нападателят стреля от границата на наказателното поле и разтресе горната греда, след което защитата на гостите изчисти. Етър отговори с удар на Йоахим Гонзалес в 39-ата минута, който беше изключително неточен.

В 59-ата минута Евандро качи топката на главата на Бабакар Дион. Той от близка дистанция до голлинията стреля, но вратарят Мартин Величков се намеси безупречно. Минута по-късно Евандро изведе Мичи Нтело, а той подаде успоредно на голлинията към Димитър Илиев. Капитанът на Локомотив се бе позиционирал добре в наказателното поле и прати топката в мрежата.

В 74-ата минута Мартин Величков боксира удар на Димитър Илиев от фаул. Четири минути по-късно домакините удвоиха преднината си чрез Мичи Нтело. Бабакар Дион проби по лявото крило и центрира в наказателното поле. Нтело показа страхотна техника и овладя топката от въздуха, след което залъга защитник и вратаря Величков и опъна мрежата.

Етър можеше набързо да върне едно попадение, но Кристиан Томов блокира удара на Йоахим Гонзалес. В 85-ата минута Димитър Илиев направи по-трудното и изпусна 100-процентово положение. Той не успя да насочи удара си във вратата от метър разстояние до голлинията след страхотен пас на Лясков.

В продължението на мача Ангел Лясков направи страхотен рейд и вкара за 3:0, след като проеодоля сам съпротивата на защитниците и вратаря на гостите.

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    6

    Издаваш се сам бе ,жълт мангал! Гледай си трагедията в Коматево и не пиши глупости! Мини още два пъти трети клас , защото хич не ти се отдава българският, което е разбираемо, … не ти е майчин! И гледай да не се сдобиеш с някой инфаркт от злоба , простотия и комплекс от Локомотив, отборът на Градът ни!!!!

  2. 5
    9

    Локо е отбора на малцинствата. Когато Локо играе, Столипиново опустява

    • 4
      3

      ИЗГРЕВ БОЙС СТОЛИПИНОВО!?КОИ ИЗРОДИ СО ТЕЗИ,НА КОИТО МАЙКИТЕ И СЕСТРИТЕ ИМ РАБОТЯТ УСЪРДНО НА СКОБАТА!

    • 2
      2

      Пишесе ЮОТБОРЪТ
      на…!Ююясно ли те е ,бе неграмотен ,изгрев бойски мангал!

      • 2
        1

        Ахахахахахахах не е лесно да си неграмотен мангал ахахахахаха

    • Ти не можеш да си Христо Бонев защото си от Сопот.

Коментарите са затворени