Ръководството на Локомотив Пловдив засилва офанзивата за привличането на нов вратар за следващия сезон. Става въпрос за 24-годишният страж на Етър Мартин Величков. Той е пазил във всичките 23 шампионатни мача досега.

Величков бе опция за “черно-белите“ още през зимния трансферен прозорец, но тогава двата клуба не стигнаха до споразумение.

Очертава се обаче Етър да изпадне от елита. Ако това се случи, то сделката ще бъде лесно по-лесна.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Гей педерсен ние сме големи гей педерсен винаги по подобри от жълтурката на 9 та
    плочка пре Новотел Пловдив.

  2. За какъв х.й ни е този Величков? Да не би да е по-добър от Луков и Томов? На Локомотив му трябват добри нападатели а не още един вратар на пейката. Митко, капитанчето само разхожда фланелката по терена. Време му е да се откаже и да помисли за бъдещето си в клуба. Но понеже Луи дьо Финес не дава кинти, взимаме такива баберици като Нтело. А с такива набедени играчи отбор не се гради.

  3. 2
    2

    Нямат шанс мангалите да отида при тях.
    1. Пълно е с гей-дружинки.
    2. Крушата е педераст и ще ме остави на пейката, ако не преподпиша.
    3. Много мирише на цигани на стадиона, не се диша!

  4. 2
    1

    Имаме си железен вратар – Кристиян Томов. Даже Хоркаш му е резерва.За какво ни е този ?!

  5. 2
    2

    Младият вратар на Локото е топ. Оставете момчето! До тук няма слаб мач.

  6. 2
    2

    И в най-интелигентните среди и в кръчмата на това се вика “Курвенски номер”. Точно преди мач с конкретен отбор, тръгваш да се интересуваш от негов играч. А, как това се отразява на твоите футболисти на този пост? Как те приемат новината? Младото момче на вратата по мобилизиран ли ще бъде или по объркан? Или това са кьорфишеци на журналисти и помагат ли с нещо на отбора?

Коментарите са затворени