Бившият футболист на Локомотив Пловдив и Етър Велико Търново Димо Бакалов се съгласи да коментира виждинята си преди мача между двата отбора на “Лаута”

“И двата отбора са зациклили в момента. Локомотив е фаворит, но повече точки трябват на Етър. На “Лаута” гонят място в Европа и им го пожелавам, но ще им е доста трудно предвид конкуренцията. Ще си кажа моето лично мнение за Етър. Трудно ще се спасят. Ако искаш да градиш отбор, който да се бори за оцеляване, звеното му трябва да е от българи. Разбира се и няколко класни чужденци…

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

9 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Подчовеци, днес в 18:30 на Бесика! Да не индианствате после, че се крия? Подмийте се, да не е грозна картината! Не носете турско знаме, ще ви бъде отнето и завряно при ПЕТАТА и Бахурите! Няма да се биете по междуси, за всички ще има здрав к*р! Ще имате възможност да се снимате на Бесика, обесени на крана!

    Ако има нещо неясно ще ви го изясня в 18:30 на стадион Локомотив. Часовникът тиктака, тик-так тик-так…

    • Форумна курво, голям бабаит, да се видим насаме?

      • Аз не се занимавам с побои. Вие ме търсите, аз предлагам среща по гаврещ с вас начин. Виж с това се занимавам… с жълта ГАВРА! И никога не ми омръзва, пристрастен съм.

  2. Индианците са постоянно валат и само плямпат с кривите си усти.Пумашка му работа

  3. Цигани прости,навсякъде дори и в Теакия сте неканени гости

  4. Ами добре сме си ние ,в това пивко време газ на водката ,чакаме Гонзо да се върне ,Крушарски е тук и така. Лъсват вече нещата нещо с тези купи ,май май са нагласени

Коментарите са затворени