Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС в Пловдив излезе с решение относно прекратения мач от 21 кръг на Югоизточната Трета лига между Несебър и Атлетик (Куклен). Двубоят започна на 24 март, но беше завършен след сбиване на играчи от двата отбора на почивката. Впоследствие Виделен Сердарски от Атлетик беше зашит с четири шева след мелето.

След известно забавяне и запознаване с всички доклади БФС взе решение да присъди служебна победа с 3:0 за Несебър. Така тимът от черноморското крайбрежие оглави класирането на групата с 55 точки, колкото има и вторият Спартак (Пловдив). Несебър обаче има предимство на отбелязан гол на чужд терен в директния сблъсък между двата тима.

След постановлението на СТК с решения излезе и Дисциплинарната комисия в Зона Пловдив. От тях стана ясно за колко време са спрени правата на Иван Стоянов от Несебър и Мартин Иванов от Атлетик (Куклен), за които са счита, че са били най-дейни в сбиването.

Иван Стоянов е наказан за пет мача, докато Мартин Иванов няма право да играе в две срещи. Несебър е санкциониран с лишаване от домакинство за два двубоя и трябва да плати глоба от 625 лв. Атлетик (Куклен) е наказан с парична санкция от 250 лв.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Момчета обеденете се и на мачовете с Несебар излезте на терена и просто спрете да играете Нека това не остане без последствие Така повече не може

  2. Очаквахме един млад мъж да има повече кураж а не да бъде а
    Ам еба като пенсиите около него но и за него вече е късно

  3. Вие какво очаквате от един Председател, спуснат отгоре, без конкурс в БФС още на 25 год., очевидно с връзки, който преди това не е бил ръководител никъде или поне известен футболист или съдия.

  4. УНИКАЛЕН УДОБЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БФС ПЛОВДИВ ЗА ТЕЗИ ОТБОРИ КОИТО НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА, ПЪЛНА КОЧИНА И АНАРХИЯ В ПЛОВДИВ.

  5. За кой пореден път този Огнян показа че не става за председател на ЗС БФС ПЛОВДИВ.

  6. Огняне ти срам нямаш ли Вие наистина безкруполни

  7. Вие в Пловдив мъже ли сте или проститутки на оная дебела свиня Москов Малко ви псуват и ви бият

  8. Отвратена съм Защо направо не целуните Москов и да им дадете първото място У вас не е останала и капка достойнство А вие Куклен защо мълчите С вашето мълчание плюете в лицата на момчетата или и вие сте мишки като треньора който сте си наели

  9. Мафията във футбола отново победи. Значи всеки гостуващ отбор може да бъде набит от босовете на домакините и да получи служебно трите точки. За това трябва незабавни промени в БФС.

Коментарите са затворени