Защо купих Локомотив (Пловдив) ли? Не бях ходил на мач от много години. Дойде при мен Христо Бонев и един съдия. Помолиха ме да дам едни пари. Не бяха много парите. Да помагам искаха. Парите свършиха много бързо, разкри президентът на Локо Пд Христо Крушарски на брифинг в София.

На втория месец нямаше и помен от тия пари. Попитах къде са ми отишли парите, интересувам се все пак как си харча парите. Не можах да получа отговор. Казах, че ако искат да помагат, трябва да знам за какво се харчи. Така лека-полека взех властта. И така станах част от тази схема футбола. От лятото на скамейката на Локомотив ще има само юноши на Локомотив, ще видите“, обясни бизнесменът от Говедарци.

Казах на Стилиян да си свали ризницата и да почне да работи. Знам, че като дойде до мен ще стигне до Томаш. С Томаш разговорът за договорът е от може би месец. Говорили с Павел Колев, но до мен нищо не стига. Питам го Павел защо, а той нещо обяснява, разводнява нещата. На стадиона Томаш вика, че си казал условията. В момента му се готви договорът – две години с ясни правила на играта. Искам да има футбол – не само защита и ритане на топката. Това е моето условие, нито се бъркам в състави, нито нищо. Ако си изпълнява договорът, ще си води отбора напред. Стадионът е тема на общината. Поставиха правила, че да не мога да участвам и отпаднах. В момента се завършва третата трибуна, за четвъртата започва конкурсът. Кога ще свърши този конкурс, Господ знае. Много народ се облизва да открадне нещо“, сподели още бизнесменът.

Господ знае. Локомотив ми влезе във вътрешните органи и трудно ще излезе. Върнах се, защото ме човъркаше вътре. Ако не ме човъркаше, щеще да е потоп след мен и толкова. Ако има хора, които искат да помагат, да заповядат, завърши Крушарски.

14 КОМЕНТАРИ

  1. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))

    ВЪН КРАВУПИЙЦИТИ ОТ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ШУШЛЯК ИДИ СИ С МИР! ДАЙ АКЦИИТИ НА ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ И ЧУПКА!!!! САМО ХРАБРИТИ АНАДОЛЦИ МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ПАРОВОЗА ОТ КИНЕФА!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  2. Ама в Пирин кът почвах всичко се регулираше лесно. Тук в Локуту нещо май не е същото ,аз първо мислех ,че кво като локу ,отбор кът отбор и в Пирин същото ама не е било така тук по сложно ,фенове не много ама глави акъл дават много ,Абе не е лесно трябва да видя да мисля ,ще се допитам то моя авер Гошо Иванов и до некой де ги разбира нещата

  3. Пчелина е готов ,ракети има ,братчеда е до мен ,помага в нашето дело близо до Момчилград,само локу братчед

  4. 10

    АВАА ОУУУУ, КРУШЪ, СТО ТЪЙ СЪ ЗЛАГЪШ, НЪ НЕГУ, ВА СИРСЕМ?!? НА СИЧКУТУ СИГАН МУЙ ВЛЯНАЛУ ВЪТРИ В ГЬОТЪТЪ.
    ЙЕБЪР НЪ ЙЕБНА С ИНО МЪДО В ЪНАЛЪТЪ, ПОСЛИ ТРИ РЙАЗАНИ КУРА ЪТ КУРМУУГРАТ ПОЕЙМИ И СИГА ЖЪ НЪ ИБАТ УТ ВЙЕТЪР, ЖА НИ ДУАТ ПУТ УПАШКЪТЪ, ЪНАЛЕН ВЕТЪР ЖЪ ПРАЯТ, НЪ НЕГУ!
    АМАН-ЗАМАН КРУШЪ АГА, ДАВЪЙ ПУ ПЕЙСЕ СТИНКИ НА ЕБЪН, НЪ НЕГУ, ЖИНЪТЪ ГЛАДИН, ДИСАТА И ТОЙ!

  5. 1
    0

    Разберете се най на края и всичко да свършва

  6. Локуту му било влязло в гъза ахахахахахахахах умирам с тоя клоун.

    Цигани, Крушарски си ви е забил ма топло в дивия и ви разнася насам натам.

  7. 6
    1

    Двамата директори Павел Колев и Илко Пиргов правят невероятни фокуси, за да държат забавянето на заплатите в рамките на два месеца. Станат ли три, всеки футболист на Локомотив може да разтрогне договора си.

  8. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ВЪН КРЪВУЛОКА КРУШОНЕ ОТ КЛОАКОМОТИФФ!!! ША ИСГОНИ СИЧКИ И НАКРАЯ ША СА ИЗНИЖИ КЪТ ПРЪДНЯ ИЗ ГАЩИ!!! КРУША, ТИ СИ ПОЗОР ЗА РОМИТЕ В БЪЛГАРИА УБИЧАШТИ КЛОАКОМОТИФФ!! ДА СТЯГЪМИ РАСПРАНИТИ ГЬОТУВИ, МАЖИМ С ГРЕС И БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))))))))))))

  9. 5
    1

    При влизането във вътрешните органи проблема е малко деликатен.

  10. 4
    2

    другарю говедарски марш от ЛОКО отивай да гледаш говеда

  11. Христо е идеалист-утопист! Един вид Дон Кихот или Рицаря на Печалния Образ и то Рицар без броня! Пожелавам му успех!

  12. 5
    1

    Полов приятел на стикса,кой ли ти вярва.Двама гейпартньори,клоуни.

    • Искам да заявя ,договор не ми е предлаган . Колебая се какво да правя ,без Колев е немислимо да се продължи ,може би само Георги Иванов може да го замести и това ще е причината да остана .

Коментарите са затворени