Павел Колев е подал преди няколко дни молба за напускане на поста си, който заема в Локомотив Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Днес в публичното пространство стана ясно, че Колев е част от екипа на адвокат Георги Градев, който е един от кандидатите за поста президент на БФС.

Наши източници от Лаута твърдят, че в Локомотив Пловдив от няколко месеца знаят за участието на Павел Колев в тази инициатива. Интересно е, че Колев като служител на Локомотив Пловдив, тоест на Крушарски, е попаднал в екипа на негов конкурент. Припомняме ви, че Крушарски имаше намерение да се яви като кандидат за БФС, но днес обяви, че се отказва и ще подкрепи кандидатурата на Касабов.

PlovdivDerby.com потърси лично Павел Колев, за да го попитаме, дали нашата информация отговаря на истината. Ето какво отговори той:

“Не би трябвало да се учудвате от това! За мен лично това не е новина. Преди няколко дни бе оповестен новия съвет на директорите на Локо Пд. Моето име не фигурира там, а в устава на Локомотив Пловдив е записано, че изпълнителният директор трябва да е част от Съвета на директорите. Следователно няма как аз да остана изпълнителен директор на клуба, след като не съм част от този орган. Не, не съм подал едномесечното си заявление под натиск и неизбирането ми в Съвета на директорите не може да бъде възприемано като такъв. Никой не ми е обещавал място в новия Съвет на директорите и с никой не съм водил разговори за такова нещо.”

29 КОМЕНТАРИ

  1. ВЪН КРАВУПИЙЦИТИ ОТ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ШУШЛЯК ИДИ СИ С МИР! ДАЙ АКЦИИТИ НА ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ И ЧУПКА!!!! САМО ХРАБРИТИ АНАДОЛЦИ МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ПАРОВОЗА ОТ КИНЕФА!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))!!))

  2. Крушарски няма пари нито за заплати, нито за глобата наложена от БФС предния кръг. Тогава се пита, за чий чеп изгони “партньорите” си от Лаута и настояваше да е отново едноличен собственик ?!?! Дали не му се провиждаше голяма сочна баница, която май е била само мираж ???

  3. ДУНАРИТ СОБСТВЕНОСТ НА КТБ.НАСРОЧЕН СОБСТВЕНИК ОТ АРЖЕНТИНА.ИСТИНСКИ МАЛЪК ТОШКО С ТАШАКА МУ КРУШАРСКИ.ЗАВОДА В СТАРА ЗАГОРА ВОДИ СЕ НА ГОВЕДАРЕ А,СОБСТВЕНИК ВНУКА НА ТАТО.СТАДИОНА В ГОВЕДАРЦИ,ПРЕДВИДЕН ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ГАРНИТУРИ НА КОЙТО СЕГА СЕ ПАСАТ ГОВЕДА ТАМ ПАРИТЕ СА ОТ БФС ЗА РАЗВИТИЕ НА ФУТБОНИТЕ ГАРНИТУРИ.СЪЩОТО Е И В СЛИВЕН.ЧИИ ПАРИ СА ДАДЕНИ НАПРАЗНО.ТА ГОВЕДАТА В ГОВЕДАРЦИ СА ПОВЕЧЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО.МАФИЯ,А КЛОУНА Е КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЗАЕДНО С ОСМОКЛАСНИКА ХАЗАРТ ПЛЮС МАФИЯ- БГ ФУТБОЛ.

  4. Нормално да подкрепя Градев, защото Крушарски е лаладжия. Не знам какви ракети прави, но от футбол нищо не разбира, само локуми разтяга по цял ден! И изобщо не е вярно, че не пие. Доктора на отбора постоянно си губи спирта, това не е случайно !

    • 1
      6

      Добре ве кавал,нарочно не казвам майна,щото не си,защо не си гледате помашкото недоразумение и не се концентрираш върху това да не те натъртят някои от твоите,вместо да се занимаваш с Локото? Ние ще се оправим по един,или друг начин. Гледай си там вашия филм.Руски евреи,добралъшки джентълмени и т.н измет человеческа! Да,Крушарски е скъсан,нямаме кинти,нямаме селекция,но сме Локомотив! А като Локомотив за последните пет години ви загробихме!Финал,пета,6-0! От това няма оправия човече жалко!История!Ще живееш с нея,и каквито и пасквили и простотии да си измисляш,ще умреш с нея!Бит,еВан и унижен!

      • Двамата директори Павел Колев и Илко Пиргов правят невероятни фокуси, за да държат забавянето на заплатите в рамките на два месеца. Станат ли три, всеки футболист на Локомотив може да разтрогне договора си.

      • Защото така работи кармата, Лаутаро. Когато много си отваряте смрадливите устета в теми за БОТЕВ, съвсем естествено е да ви се посочи какви пробити селски цървули сте, щото на приказки сте май-големите, а реалността е че сте най-измисления сбиротък от цигани грозял някога лицето на майката Земя.

        А тея спомени за купи, бахури и пети си ги навий на фунийка и си ги забучи в лилавия гъз да замязаш на райска птица, тиебамайката малоумна.

      • 1
        2

        Добре де финала както и да е взехме го по случайност ,ама за това 6:0 какво толкова крякат нашите фенове ,тогава Ботев бяха без пари и треньор ,естествено ,че ще ги бием въпроса е ако бяхме равнопоставени Дали щяхме да им вкараме 6 ,отговора е ясен: НЕ така ,че стига крякахте купа ,нула шест ,дайте да видим сега какво ще правим

  5. 2
    2

    Недопускайт Павката да си тръгне ,или ако напуска нека господин Крушарски покани Гонзо с него бяхме много добре ,купи,медали Европа . Нека Гонзо се върне

  6. Що не учих бре майка му деебааа и да съм управител Локуту ,ама господин Орешарски ме разбра и сега съм бКС в СофиА скоро идвам в локу. Там ми беше добре

  7. Наздраве! Томаш и Пафката са мой ора айдеее

  8. Аферим, машалла, Кьорбангьоз ефенди,бая издържа при неблагодарните цигани от Столипиново!

  9. 2
    5

    Тръгвай на където си тръгнал и да не се връщаш

  10. 8
    2

    Двамата директори Павел Колев и Илко Пиргов правят невероятни фокуси, за да държат забавянето на заплатите в рамките на два месеца. Станат ли три, всеки футболист на Локомотив може да разтрогне договора си.

  11. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ВЪН КРЪВУЛОКА КРУШОНЕ ОТ КЛОАКОМОТИФФ!!! ША ИСГОНИ СИЧКИ И НАКРАЯ ША СА ИЗНИЖИ КЪТ ПРЪДНЯ ИЗ ГАЩИ!!! КРУША, ТИ СИ ПОЗОР ЗА РОМИТЕ В БЪЛГАРИА УБИЧАШТИ КЛОАКОМОТИФФ!! ДА СТЯГЪМИ РАСПРАНИТИ ГЬОТУВИ, МАЖИМ С ГРЕС И БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!!! ПУФ, ПАФ!:)))))))))

  12. 2
    13

    На жълтия аутист никой не му чете тъпотиите 🤣 🤣 🤣

    • Циганин си. Не си се къпал поне месец. Вониш. Както и всичко около циганския кюстендилски катун.

  13. 1
    8

    Има ли някой да извади 6-я бахур от на Стоян канара дивия, че му свършила куромелата ва да гоейба.

  14. 4
    6

    Ние, дънните риби, сме винаги готови, да го лапаме на сребърните медалисти..

  15. 10
    1

    АВА БАТЬОУУУУ, НЪ КОГУ НЪ ОСТАЯШ ВААААА. СИГА КЪК ЖЪ МАЖИМ ГЬОТЪТЪ ДА НИ ВЛЯВА УБУУ, ГА НЪ ИБАТ ЛА? АЙ СИКТИР, НЪ НЕГУ!!!

  16. 15
    2

    Гледаме право напред! Виждаме съвсем ясно че отбора на чернобелите несретници отива на кино.
    Тва че съм в екипа на конкурент на Крушарски не бива да учудва никого. Крушарски е един спукан капут без една стотинка и никакъв авторитет и всеки може да му пръдне в големия нос когато си иска.

    Освен тва на мен ми писна да лъжа момчетата че заплатите идват, да лъжа хазяите че наемите идват, изобщо-писна ми ма кривия хуй.

    Ае чао.

  17. 3
    1

    Само не мога да разбера кой е Убъркал правописа или правоговора с това “не се Очудвайте” на Колев, той или редакцията, или от локуту така си говорят. Правилно е да се пише Учудвам се.

  18. 7
    3

    Цирка е пълен.И само на Крюшо му е пивко и весело.

Коментарите са затворени