Ботевисти,

През последните месеци станахме свидетели на необичайно засилен интерес към вътрешните дела на клуба и Сдружението, а през последните седмици провокациите и напрежението достигнаха своя връх.

Категорично заявяваме, че отказваме да бъдем въвлечени в каквито и да е било политически и икономически интереси, свързани с Ботев! Не желаем да бъдем употребявани в битката за овладяването на клуба.

Нашият интерес е само един – безкористна борба и подкрепа за „жълто-черната“ идея. Всеки, който има различни лични или корпоративни интереси, нека ги изрази публично и открито. Това важи и за онези, които го подкрепят – нека застанат ясно с името си, а не се крият зад неподписани транспаранти в центъра на ТЮ. Нека всяка фракция заеме отдавна определените си места на южната трибуна и така стане ясно кой кого подкрепя и зад какво стои.

Нека е и ясно едно – ние не защитаваме отделни личности или организации, в каквото се опитват да ни обвиняват. Още по-малко не защитаваме интересите на външни за Ботев фактори.

И докато някои си играят на политика и борба за власт, ние ще запазим пълен неутралитет. Нашата единствена цел винаги е била и ще бъде ясна – да запазим чисто и неопетнено името на Бултрас!

Призоваваме всяка организация, ангажирана с жълто-черната идея, и смятаща позицията ни за правилна, да ни информира и подкрепи!

Бригада Тракия
Канари София
Лудата Банда
Centrum Crew

37 КОМЕНТАРИ

  1. Стряма-бойс по известни като бахурлята на бат Стоян канара твърдо стоят зад Гиздака и само косъм да падне от главата жа фърчат лопати и жа ва бъхтем ва да гоейба.

  2. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    3
    1

    ВЪН КРАВУПИЙЦИТИ ОТ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ШУШЛЯК ИДИ СИ С МИР! ДАЙ АКЦИИТИ НА ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ И ЧУПКА!!!! САМО ХРАБРИТИ АНАДОЛЦИ МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ПАРОВОЗА ОТ КИНЕФА!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  3. 6
    1

    Зингата много късно се усети. Къде е попаднал и кой го клати, кои са му приятели и кои са лапачи покрай него. Загуби 3 години. Никой от тези смешници, плакатаджии нямаше сега да си покаже муцуната, ако не беше саботажа на Пимко и Сие от първите 6 мача от сезона. Но по – добре късно, отколкото никога. Мисля, че има надграждане във всички елементи на клуба. Ако се класираме за Европа, всичко ще си дойде на мястото. Тези сега ще виреят до първата по – сериозна победа. Ей сега имат шанс да затворят всички усти.

    • Уважаеми сдруженецо…Нека ти кажа едно друго мнение…Руснака е измамник и няма да направи нищо защото не иска…
      Ако бяхме взели само 2-3 опитни футболисти не 20 годишни не играли мъжки футбол негри(който всъщност ги няма!!!!!!)щяхме да бием и Крумовград и Славия и щяхме да сме на 4т от шампионския😂Локомотив и Левски и не се знае какво щеше да стане до края можеше дори да свършим 3 ти…Да не говорим за първата част от сезона колко леки загуби допуснахме!
      На цялото това нещо не проумявам как все още има хора които са зад сдружението и Гиздака-основните виновници за най срамната загуба в дерби!!!!
      Мога да се аргументирам а освен това припомням на председателя че има и аудиозапис..който ско се разпространи ще бъде линчуван публично

      • Първо да ти поясня,нито съм от сдружението нито от тези фракции против него !Но да твърдиш,че някой е измамник без видими доказателства и да твърдиш за аудиозаписи,покажи ги тези аудиозаписи.Или поредния които много говори и заплашва ,а ръцете му в джоба ! Дори да бяхме взели 2-3 по опитдни не може да си сигурен ,че щяхме да победим.Също така каква е вината на Гиздака,че Локомотив ни разгруми ? Все другите са виновни, не се ли взеха мерки тогава ?Или ти е слаба паметта ?

  4. 8
    3

    Жалкото е че Хамзата използва момчетата около себе си, които са забъркани в тая схема без да го искат даже. Там има добри момчета, които ги е срам че човек на ДПС ги е купил. Вижда се и с просто око. За разлика от Христо, който няма срам… Жалко.. в коалиция с Божо, синчето му, ония едноръкия и морално деградиралия, винаги обслужващ и лапащ на Божо – Бакала. Браво Ицо! СС те създадохме, СС ще те затрием! Майка ти дееба гнусна недоебана! С махането ти от тази трибуна ще махнем и едноръкия глупак, и гнусното отроче на Божо, и старите глупаци Божидар и Петьо бакала.

    • 6
      4

      Кой кого използва н знам само гледам ,че сме 20 точки след първия!!

      • 5
        5

        И това говорим за отбор с претенции.А като пътуваш из България никой не ни брой за живи!!

        • 5
          2

          Пимка еба мамата на отбора с избора на тоя селтак Генчев и схемите в началото на сезона, къде искаш да сме…

          • 2
            6

            Зингата и Дугаев бяха в схемите!!И провалиха сезона за тяхните игри!!

  5. 5
    3

    Жалкото е че Хамзата използва момчетата около себе си, които са забъркани в тая схема без да го искат даже. Там има добри момчета, които ги е срам че човек на ДПС ги е купил. Вижда се и с просто око. За разлика от Христо, който няма срам… Жалко

    • 3
      5

      Зингата трябва да смени платените драскачи.Те освен Илиян.ДПС,Пеевски и Хамзата друго не могат да измислят!!

  6. 3
    3

    Абе тоя Въльо като беше навън,явно Бая ги е шляпал! Сега тия набитите педали се дъхат на който падне! Айде пускайте го Въльо да въведе ред и дисциплина ! Шамари ще има за всяка фракция ,която се прави на лоша!

    • 4
      2

      Явно Въльо е твоята пътеводна светлина.
      Ходи му на свиждане, обгрижвай го.

      • На мен не знам ,обаче едни педалчета скоро ще отговарят пред него!

  7. 4
    3

    Имало било политически и икономически интереси и битки да овладяване на клуба, ама вие, ще стоите на сянка.
    Прилича ми на оправдания за малодушно поведение.
    Партии една или няколко имали единствен приоритет овладяване ръководството на Сдружението.
    Щото видиш ли случайно смени ли се ръководството на Сдружението, новото ръководство автоматично и по право овладява клуба, държавата, абе направо вселената овладява. Да да.
    А не може ли просто някой да има мнение, че това управление на тъмно е много вероятно да доведе до фалит на клуба или поне до много сериозни финансови задруднения в бъдеще.

  8. 4
    4

    КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ ПЪРВУ НЪ УПУТРИБЯВЪТ ОТЗАДЕ ПОСЛИ НИ УПЪВЪТ УШИТИ АМАН ВЕЧИ ДУКУГА СТРАМ

  9. 11
    4

    Клуб 500 и Bultras Company на Хамзата алчни за пари !!! Курви на ДПС станахте и жени на
    пимко !!! Срам за публиката на Ботев сте вие и ВЪН ОТ КОЛЕЖА !!! На Колежа няма място за продажници !!!

  10. 11
    7

    Подлогите на ДПС вън от БОТЕВ.Господ вижда всичко ,понякога забавя , но незабравя.Всеки ще получи заслуженото.

  11. 2
    16

    Крушарски,разказа им играта на жълтите.Пловдив е с тебе.Целувам ти ръка.Само Локото и Крушарски…

    • аз съм Стикса мерезлиф цегански клоакомотивец
      10
      1

      Крумофград ни го набиха в дифия 4-тит мале мале фсичките мангале още на боли …..

Коментарите са затворени